Koty z Pracy-Odświerzyłam.str11-chorują, jeden umiera:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 14, 2007 9:31

xandra pisze:myslałam o wysłaniu mms-em fotki na adres mailowy, zapisanie fotki w komputerze i podlinkowanie jej
chyba ze tak nie mozesz :?:

Zartujesz ? jestem zielona... w tych sprawach...
nawet nie wiem co do mnie piszesz :D :oops:
Schroniska dla zwierząt ,muszą być postrzegane ,jak wyrzut sumienia .
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
http://www.ratujkonie.pl
Obrazek

iwona_35

Od: Sob lis 19, 2005 10:54

Post » Śro lut 14, 2007 9:40

hehe, spoko
jesli masz telefon z aparatem i mozesz wysyłac fotki mms-em to mozesz nie tylko wysyłac obrazki komus na telefon ale i na maila
wpisujesz wtedy swoj adres mailowy i wysyłasz te fotke
odbierasz z maila, zapisujesz fotkę w kompie, linkujesz ją i podajesz na forum ;)
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Śro lut 14, 2007 10:08

Droga Iwono! Co tu dużo mówić zanim trafiłam do Pani która nakierowała mnie na was chciałam pomóc innemu kociakowi to chyba nic złego prawda? Więc nie wiem o co chodzi:/ ale i tak tego kotka z kebabu nie wezme bo jest masakrycznie duży, a pisali, że to kociątko jak dla mnie po fotce, które tam zamieścili nie jest kociątkiem tylko juz dużym i w dodatku dzikim kotem!

madziunia86i

Od: Nie gru 10, 2006 21:54

Post » Śro lut 14, 2007 10:22

dubel
Ostatnio edytowano Śro lut 14, 2007 10:26 przez iwona_35, łącznie edytowano 1 raz
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
Obrazek

iwona_35

Post » Śro lut 14, 2007 10:24

madziunia86i pisze:Droga Iwono! Co tu dużo mówić zanim trafiłam do Pani która nakierowała mnie na was chciałam pomóc innemu kociakowi to chyba nic złego prawda? Więc nie wiem o co chodzi:/ ale i tak tego kotka z kebabu nie wezme bo jest masakrycznie duży, a pisali, że to kociątko jak dla mnie po fotce, które tam zamieścili nie jest kociątkiem tylko juz dużym i w dodatku dzikim kotem!

Jasne, ale musisz nas też zrozumieć, że sprawdzamy kazdego , komu powierzamy nasze koty....

Ale fakt zostaje faktem, że najlepiej aby kot trafił jak najszybciej do dobrego domku....

Musisz wiedzieć że kotek jest bardzo wystraszony, i na pewno przez jakis czas bedzie unikał bezposredniego kontaktu z Wami

Czy to nie bedzie problemem?
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
Obrazek

iwona_35

Post » Śro lut 14, 2007 10:31

Ja was rozumiem, ale z drugiej storny nie? Miałam kotke 13-ście lat bardzo ja Kochałam i rok temu musiałam ją uspać poniewaz miała raka w jelicie, a operacja nie wchodzila w gre mówił weterynarz ponieważ kotka była już stara i mogłaby nie przeżyć tej operacji. Spędziłam z kotem pół swojego życia, miałam niejedną sierotke w domu, której znajdywalam domek. A Pani Miala mi napisać w sms-ie adres pod ktory mam przyjechać po tego kota i czekam nadal na niego.

madziunia86i

Post » Śro lut 14, 2007 10:33

Wiem, że kotek jest wystraszony mowiła już to Pani wczoraj, ale jakby to był jakis problem to przecież nie zgadzałabym się go brać? Łapałam kiedyś sama dzikie koty, które po czasie się oswajały także wiem co to znaczy mieć doczynienia z dzikuskiem i wystraszonym kotkiem.

madziunia86i

Post » Śro lut 14, 2007 17:54

Witam:) mam już Buraska w domq nazwałam go "Maniek":) myśle, że musi się jakoś nazywać bo nie jest już kotem bezdomnym:) jest Kochany ciągle by siedział u mnie na kolanach, poburkuje... teraz schował się do szafy... Myśle zeby sobie torszke tam posiedzial i ochłonoł wyciąne go tak za godzinke. Ciekawi mnie pierwsza noc co on wymyśli... zamkne pokój bo w mieszkaniu jest pełno skrytek, w które mógłby się schować. Pozdrawiam serdecznie:)

[/img]

madziunia86i

Post » Śro lut 14, 2007 20:18

super :D a zdjęcia Mańka ?? chciałabym go wkońcu zobaczyc :D
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Od: Nie sie 13, 2006 13:48

Post » Śro lut 14, 2007 20:36

madziunia86i pisze:Witam:) mam już Buraska w domq nazwałam go "Maniek":) myśle, że musi się jakoś nazywać bo nie jest już kotem bezdomnym:) jest Kochany ciągle by siedział u mnie na kolanach, poburkuje... teraz schował się do szafy... Myśle zeby sobie torszke tam posiedzial i ochłonoł wyciąne go tak za godzinke. Ciekawi mnie pierwsza noc co on wymyśli... zamkne pokój bo w mieszkaniu jest pełno skrytek, w które mógłby się schować. Pozdrawiam serdecznie:)

[/img]

Maniek ..ładnie..

A wiec tak... Mańka wsadziłam o 15,00 do kontenerka i zawiozłam osobiscie do Madzi.
Jest to wspaniała i odpowiedzialna osoba.
Nie musiałam nic mówić, dziewczyna wiedziała co ma robic..wiedziała że kot potrzebuje spokoju, mieszkanie ma zabezpieczone......

Zreszta jesteśmy w stałym kontakcie, chociaż dlatego że chce pomóc kotom ze schroniska...ma olbrzymie mieszkanie..i może być domkiem tymczasowym......

a teraz fotki

Tutaj mieszkał Maniek:
Drzwi od kotłowni:
Obrazek

Tutaj jadł:
Obrazek
reszte wkleje jutro.................................
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
Obrazek

iwona_35

Post » Śro lut 14, 2007 20:39

cos czuje ze po tego kota nie pojade :D
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Śro lut 14, 2007 20:59

Oto fotka Mańka:)

Obrazek

Iwona jest bardzo sympatyczną osobą i bardzo dobrze się rozumiemy:) mam tylko nadzieje, że mój zwierzyniec jej nie przeraził:)bo troszke zwierząt mam hehe ale u mnie bylo zawsze pelno zwierząt i to nawet wiecej niz teraz. Kiciuś obecnie śpi w szafie, jak go biore na ręce to burczy i łasi się ale jak tylko wyjde na chwilke z pokoju chowac sie po kontach... boi sie biedaczek:( jak wróce z psem zrobie mu więcej fotek:)

madziunia86i

Post » Śro lut 14, 2007 23:10

wiec wszystko dobrze się skończyło :)
KOT JEST DOMOWY NA TYLE NA ILE MU TO ODPOWIADA
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE
Kupię stare widokówki Katowic

bettysolo

Od: Wto kwi 25, 2006 21:43

Post » Czw lut 15, 2007 9:15

A teraz obiecane fotki..:
Tutaj mieszkał Maniek:
Drzwi od kotłowni:
Obrazek

Tutaj jadł:
Obrazek

obiecane zdjęcia:
tutaj mieszkał:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Dziś pierwszy raz , szłam do pracy nie martwiąc się czy kotek jeszcze jest.
Noc, też miałam spokojną wiedząc, że nie spi w kartonie tylko w łóżku..
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
Obrazek

iwona_35

Post » Czw lut 15, 2007 10:07

Pierwsza noc za nami:) kiciuś poszedł spod mojej kołdry pod kaloryfer przy meblach w nocy (jest tam mała dziura, w którą się zmieścił) i ciągle tam siedział:/eh... Myśle, że dużo czasu musi minąć zanim zapomni w jakich warunkach żył i jaką krzywde ktoś mu zrobił, musi się nauczyć być kotem domowym. Kuweta czysta nic w niej nie narobił ciekawe gdzie znajde niespodzianke:) śnidanko zjadł jest wszystko oki:) nie martwcie sie. Napisze wieczorem jak minoł dzionek:) pozdrawiam wszystkich!

madziunia86i

[poprzednia][następna]