xandra pisze:myslałam o wysłaniu mms-em fotki na adres mailowy, zapisanie fotki w komputerze i podlinkowanie jej
chyba ze tak nie mozesz
Zartujesz ? jestem zielona... w tych sprawach...
nawet nie wiem co do mnie piszesz

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
xandra pisze:myslałam o wysłaniu mms-em fotki na adres mailowy, zapisanie fotki w komputerze i podlinkowanie jej
chyba ze tak nie mozesz
madziunia86i pisze:Droga Iwono! Co tu dużo mówić zanim trafiłam do Pani która nakierowała mnie na was chciałam pomóc innemu kociakowi to chyba nic złego prawda? Więc nie wiem o co chodzi:/ ale i tak tego kotka z kebabu nie wezme bo jest masakrycznie duży, a pisali, że to kociątko jak dla mnie po fotce, które tam zamieścili nie jest kociątkiem tylko juz dużym i w dodatku dzikim kotem!
madziunia86i pisze:Witam:) mam już Buraska w domq nazwałam go "Maniek":) myśle, że musi się jakoś nazywać bo nie jest już kotem bezdomnym:) jest Kochany ciągle by siedział u mnie na kolanach, poburkuje... teraz schował się do szafy... Myśle zeby sobie torszke tam posiedzial i ochłonoł wyciąne go tak za godzinke. Ciekawi mnie pierwsza noc co on wymyśli... zamkne pokój bo w mieszkaniu jest pełno skrytek, w które mógłby się schować. Pozdrawiam serdecznie:)
[/img]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510 i 62 gości