Maciuś Burasek - już rok jestem u siebie :).

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 03, 2006 18:36

:D
Jak tam Macius w nowym domku?
www.agapeanimali.org

Jolek

Od: Śro gru 03, 2003 9:00

Post » Pt lis 03, 2006 23:40

No własnie 8)
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Sob lis 04, 2006 0:08

Olinka nie ma w tej chwili dostępu do netu, więc poprosiła mnie o przekazanie wiadomości otrzymanej od opiekunki Maciusia.

„Dzisiejsza noc minęła spokojnie. Kociaki spały ze mną w łóżku prawie cały czas. Maciek zaczyna się nieśmiało od mnie zbliżać, ale on chyba potrzebuje czasu. Poza tym w porządku-je, pije, załatwia potrzeby, zwiedza i biega.”
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Od: Pon gru 20, 2004 18:21

Post » Sob lis 04, 2006 0:16

witajcie :) mam na imię Justyna i od dwóch dni mieszka z nami-to znaczy z Miszą i ze mna-Maciuś. mam więc teraz w domu dwa wulkany niespożytej energii. chłopcy biegają, skaczą(na siebie i wszystko dookoła),gonią się, turlaja...czasami wygląda to bardzo groźnie, ale Olinka uspokoiła mnie,że dla nich to zabawa,więc przygladam sie ich harcom nieco spokojniej. Maciuś pomału się aklimatyzuje. wiem,że zajmie mu trochę czasu aby tutaj poczuć się jak u siebie. mam nadzieję jednak,że tak sie stanie. zmykam teraz spać, bo z poprzednich nocy wnioskuję,że chłopcy znów uaktywnią się pare minut po 4(chyba,że będą spać dłużej, bo wyglądają na skonanych-szczególnie Miszka :) ) pozdrawiam- niebawem znów się odezwę. J.

justyna_m

Od: Pt lis 03, 2006 23:52

Post » Sob lis 04, 2006 0:26

Bardzo sie ciesze ze macius ma u ciebie dobrze i witam na forum, pisz częściej jak tam postepy macka :D
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Sob lis 04, 2006 0:27

Witaj Justyna :D
Trafił Ci się przewspaniały kot wiesz?? :wink:
Pozdrawiam
Paulina z Abi, Laylą, Halo i Teodorkiem.

paulinatob

Od: Sob lip 15, 2006 10:57

Post » Sob lis 04, 2006 1:52

Witaj Justyna!
Cieszę się, że tu zajrzałaś :)
Wymiziaj jutro słodziaka Maciejka!
salma75

Post » Sob lis 04, 2006 15:08

Justynko, witaj :D
Maciuś ma na forum wiele cioć-wielbicielek, które interesuje jego los, więc bardzo Cię prosimy o wyczerpujące raporty
chętnie obejrzymy fotki obu chłopaków "w akcji" :D

p.s. ja mam koty trzyletnie, które nadal mimo "podeszłego" wieku uwielbiają się gonić i rozrabiać :D dla mnie jest to objaw ich dobrego samopoczucia i zdrowia - chory bądź smutny kot nie bryka :wink:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Sob lis 04, 2006 19:27

Witam na forum chętnie poczytam coś o Maciusiu bo zawsze mu kibicowałam.
Olinko ja zawsze powtarzam każdy kot wybiera sobie sam dom. Widać Maciuś czekal właśnie na ten. :D
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Od: Pt sty 07, 2005 21:13

Post » Nie lis 05, 2006 6:35

justyna_m pisze:witajcie :) mam na imię Justyna i od dwóch dni mieszka z nami-to znaczy z Miszą i ze mna-Maciuś. mam więc teraz w domu dwa wulkany niespożytej energii. chłopcy biegają, skaczą(na siebie i wszystko dookoła),gonią się, turlaja...czasami wygląda to bardzo groźnie, ale Olinka uspokoiła mnie,że dla nich to zabawa,więc przygladam sie ich harcom nieco spokojniej. Maciuś pomału się aklimatyzuje. wiem,że zajmie mu trochę czasu aby tutaj poczuć się jak u siebie. mam nadzieję jednak,że tak sie stanie. zmykam teraz spać, bo z poprzednich nocy wnioskuję,że chłopcy znów uaktywnią się pare minut po 4(chyba,że będą spać dłużej, bo wyglądają na skonanych-szczególnie Miszka :) ) pozdrawiam- niebawem znów się odezwę. J.

Justyna :D
Cieszę się, że Maciek ma nareszcie swój domek. Dlugo na niego czekał :D
To taki kochany kot :D
Anna i tylko cztery koty :(

anna57

Od: Wto kwi 27, 2004 10:24

Post » Nie lis 05, 2006 22:05

witam :) postaram sie pisać często i obiecuję,że w najbliższym czasie pojawią się tutaj zdjęcia chłopaków. Maciuś zaczyna się tutaj czuć coraz swobodniej,co bardzo mnie cieszy. Misza też powoli przyzwyczaja się do nowego stanu rzeczy. cały czas jednak śledzi Maćka wzrokiem,a kiedy ten zniknie z jego pola widzenia wyrusza na jego poszukiwanie. i zaczynaja się dzikie harce :) mam tylko wrażenie,że kociaki mało śpią(poznaję po sennych oczach Miszy). wierzę jednak,że za czas jakiś czas wszystko się ustabilizuje. pozdrawiamy Was serdecznie. J.

justyna_m

Post » Nie lis 05, 2006 22:06

witam :) postaram sie pisać często i obiecuję,że w najbliższym czasie pojawią się tutaj zdjęcia chłopaków. Maciuś zaczyna się tutaj czuć coraz swobodniej,co bardzo mnie cieszy. Misza też powoli przyzwyczaja się do nowego stanu rzeczy. cały czas jednak śledzi Maćka wzrokiem,a kiedy ten zniknie z jego pola widzenia wyrusza na jego poszukiwanie. i zaczynaja się dzikie harce :) mam tylko wrażenie,że kociaki mało śpią(poznaję po sennych oczach Miszy). wierzę jednak,że za czas jakiś czas wszystko się ustabilizuje. pozdrawiamy Was serdecznie :):):)

justyna_m

Post » Nie lis 05, 2006 22:08

Jeeeejku! Dopiero teraz doczytaliśmy! :D
:dance: :dance2: :dance: :dance2:
Hurrraaaa! Maciusiu gratulujemy! i baaardzo się cieszymy! :D
Olinko, domyślam się że teraz na pewno Ci ciężko, trzymaj się mocno!
Witaj Justyno! Gratulujemy Wspaniałego Kociaka :D pisz proszę jak najwięcej! no i oczywiście czekamy na zdjęcia! i Maciusia i Miszy :D
no i dużo siły na początek, my przez pierwszy tydzień po zamieszkaniu u nas Leoni (to też cudny burasek od Olinki) nie spaliśmy od czwartej albo i lepiej :wink: Ale jest i było cudnie! Wszystiego naj dla Was!!!!
ObrazekObrazek

supermyfka

Od: Czw cze 23, 2005 0:49

Post » Nie lis 05, 2006 22:49

Justyna - dziękuję za telefon i za informacje w Maciusiowym wątku :D .
To świetnie, że chłopaki się lubią i że się razem "turlają" :lol:. Szkoda tylko, że tak często trasa ich przelotu biegnie przez środek Twojego łóżka. Po mnie przetaczał się ostatnio 5 - kotowy huragan i wiem, że w środku nocy to nic przyjemnego. W razie czego - rozdziel ich - naprawdę. W końcu noc jest od spania.

Maciusiu - całuję cię w czubek twojego zimnego noska, brakuje mi twoich nocnych i dziennych przytulasków. Żaden z moich kotów niestety tego nie robi.
Miszka - mam nadzieję, że cieszysz się z nowego kumpla.
Justyna - :1luvu:.

Olinka

Od: Pt wrz 24, 2004 16:21

Post » Pon lis 06, 2006 14:57

Maciusiu, gratuluję wymarzonego domku, a Justynce wspaniałego kotka. Życze Wam wszystkim wiele radości i długiego, wspólnego i szczęśliwego życia :D
moja trójka ObrazekObrazekObrazek

Punto [*] 03.08.2013.

dzioby125

Od: Pt paź 21, 2005 20:03

[poprzednia][następna]