Jeszcze nic nie wiadomo ale istnieje prawdopodobienstwo ze ja jutro pojade do Torunia z parwoglobulina a z tego co pamietam (mam nadzieje ze tak jest

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Catrina pisze:Jeszcze nic nie wiadomo ale istnieje prawdopodobienstwo ze ja jutro pojade do Torunia z parwoglobulina a z tego co pamietam (mam nadzieje ze tak jest) to pociagiem do Torunia jedzie sie przez Bydgoszcz... moze uda sie polaczyc obie te sprawy?
Catrina pisze:Dech mi zaparlo z emocji. Oby sie udalo. Trzymam kciuki z calych sil. Kot roczny albo dwuletni to bez roznicy jest moim zdaniem![]()
Jeszcze nic nie wiadomo ale istnieje prawdopodobienstwo ze ja jutro pojade do Torunia z parwoglobulina a z tego co pamietam (mam nadzieje ze tak jest) to pociagiem do Torunia jedzie sie przez Bydgoszcz... moze uda sie polaczyc obie te sprawy?
Catrina pisze:Dech mi zaparlo z emocji. Oby sie udalo. Trzymam kciuki z calych sil. Kot roczny albo dwuletni to bez roznicy jest moim zdaniem![]()
Jeszcze nic nie wiadomo ale istnieje prawdopodobienstwo ze ja jutro pojade do Torunia z parwoglobulina a z tego co pamietam (mam nadzieje ze tak jest) to pociagiem do Torunia jedzie sie przez Bydgoszcz... moze uda sie polaczyc obie te sprawy?
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania, aga66, Google [Bot] i 197 gości