Wojtek pisze:Nezia pisze:(...) daj resztę...proszę...![]()
Dzisiaj chyba nie dam rady, ale będą, obiecuję
dzięki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wojtek pisze:Nezia pisze:(...) daj resztę...proszę...![]()
Dzisiaj chyba nie dam rady, ale będą, obiecuję
Wojtek pisze:jasenka pisze:P.S. I o foteczki jakieś prosimy z wizyty, jak będziesz miał chwilkę.
Kilka już jest: (...)
Nezia pisze:Kiciaki pięęęknea ta dziewczyna z Alfą to Jasenka
od kiedy takie "smarkate" mają TZ-ów
![]()
![]()
jeny
muszę córki pilnować
Maryla pisze:Majorka pisze:Wojtku, gratuluję! Zrobić czarnemu kotu takie zdjęcie! http://upload.miau.pl/1/147.jpg
Piękne koty, a Lucy cudowna!
Majorka, Lucy nie jest czarna tylko dymna
Wojtek jej robił też zdjęcia gdy była do adopcji a teraz trafiła koło niego - na Birmanowo
Maryla pisze:Wojtek jej robił też zdjęcia gdy była do adopcji a teraz trafiła koło niego - na Birmanowo
asiulka pisze:a ty jasenka obiecałas kawe i co
jasenka pisze:asiulka pisze:a ty jasenka obiecałas kawe i co
Kurcze - obiecałam- tylko z remontem zarobiona jestem i z pisaniem dyplomówki... Wojtkowi się udało w nasz jedyny dzień w domu trafić. Odroczysz mi na jakieś dwa tygodnie? Jak się zgodzisz, to Ci nawet ciasteczka do tej kawy dorzucę
.
jasenka pisze:Nezia pisze:Kiciaki pięęęknea ta dziewczyna z Alfą to Jasenka
od kiedy takie "smarkate" mają TZ-ów
![]()
![]()
jeny
muszę córki pilnować
Cóż Niezia, to właśnie ja! Nie pozostaje mi nic, jak tylko podziękować! Często mi się ostatnio odejmuje lat. W zeszłym tygodniu, kiedy kupowałam piwo na stacji benzynowej, chłopak mniej-więcej w moim wieku poprosił mnie o dowód osobisty
! A od kiedy mam TŻ-a? Oficjalnie "ślubny" jest od września
!
jasenka pisze:Od dawna „miałam fazę na powiększenie rodziny”. Trzeci kot… Ale namawiany TŻ-t nie zgadzał się… A mnie się marzyło…
Taka malutka bidulka (najlepiej szylkretka / trikolorka – od zawsze kochałam takie koty)… Taka kupka nieszczęścia, jak dawno temu Lusia… I żeby była troszkę od Lusi młodsza, żeby się zaprzyjaźniły, i żeby Lusia miała kogoś, kto ją przytuli i poliże i z kim będzie się mogła cały dzień bawić… No bo Timon ją owszem lubi i gania po mieszkaniu raz dziennie, ale takich scen jak na początku już dawno nie oglądaliśmy: http://upload.miau.pl/1/278.jpg . Timek chadza już własnymi drogami, a na „przytulanśne” zaczepki Luśki jest od dawna obojętny. No więc, żeby Lusia miała siostrzyczkę…
A życie pisze własne scenariusze. Do naszego domu trafiła Alfa. Trafiła na chwilkę, ale została. Pokochaliśmy ją i już nie możemy sobie wyobrazić domu bez niej… Cóż – biedna Lusieńko – trzeci kotek jest już dorosły, nie ma ochoty na Twoje dziecięce harce, będzie chadzać własnymi drogami jak Timon i raczej nie pokocha Cię tak, jak pokochałaby siostrzyczka-rówieśniczka…![]()
ALE BYŁAM W BŁĘDZIE!!! Koty są mądrzejsze od ludzi![]()
![]()
!
Między Lusią a Alfą zaczyna kiełkować coś na kształt przyjaźni… Gdzie jedna, tam zaraz druga… Co ja tu będę pisać, fotki mówią same za siebie (proszę zwracać uwagę na przesłanie, bo po fotkach Wojtka nie śmiem twierdzić, że te mają jakąkolwiek wartość artystyczną):
"Panienki z okienka"
Siostrzyczki
Buzi
W życiu nie chodzi o to, żeby ciągle patrzeć sobie w oczy, ale aby razem patrzeć w tym samym kierunku...
...wszystko jedno, w górę...
...czy w dół
A i z Timonem jakoś zaczyna się układać...
Wczoraj kupiłam odkłaczającą Purinkę. Cała trójka rzuciła się do misek jak dzika. Luśka zawładnęłą swoją, a Timon i Funia jadły RAZEM![]()
![]()
z drugiej, bo trzeciej jeszcze nie zdążyłam napełnić!!!
A jeśli chodzi o stosunki koto-ludzkie, to wczorajszego wieczora Funia po raz pierwszy sama z siebie weszła na moje kolana. Popatrzyła mi chwilę głęboko w oczy, po czym ułożyła się na moich kolankach na całe 5 minut! Wiem, że to króciutko, ale to i tak baaardzo dużo!
Wojtek pisze:Maryla pisze:(...)teraz trafiła koło niego - na Birmanowo
Podoba mi się to określenie
Wstawię sobie do profilu
Wojtek pisze:Majorka pisze:Wojtku, gratuluję! Zrobić czarnemu kotu takie zdjęcie! http://upload.miau.pl/1/147.jpg
Czasami sie uda![]()
Dziękuję
Wojtek pisze:Jasenka: Alfa na Twoich zdjęciach ma bardziej naturalne kolory niż na moich
Bonifacy: sam wiesz ile zdjęć wyrzuca się do kosza, zanim wybierze się jedno do pokazania
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 104 gości