Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Yoasia pisze:Bonifacy trzeba znaleźc jej imię...wtedy nie będzie tylko "kotką z plakatu" tylko kimś takim do kogo można zawołać w imieniu i już kotka wie że to do niej....tylko do niej się woła (chyba się zaplątałam)
kura1336 pisze:Czy ja mogę co zaproponować???
Dałabym jej na imię Nadzieja
Klaudia pisze:kura1336 pisze:Czy ja mogę coś zaproponować???
Czy w tym poście należy doszukiwać się jakiejś głębi?![]()
Czy to tylko o imię chodzi?
kura1336 pisze:Czy ja mogę co zaproponować???
Kid pisze:kura1336 pisze:Czy ja mogę co zaproponować???
A może Nadia?
kura1336 pisze:Kid pisze:kura1336 pisze:Czy ja mogę co zaproponować???
A może Nadia?
rzucajmy pomysły, Bonifacy zadecyduje
Bonifacy pisze:Takiej reklamy tutaj to chyba żaden kot nie miał, ale jednak nic to nie daje......czyżby "Syndrom Bonifacego" ?
Blue pisze:Bonifacy pisze:Takiej reklamy tutaj to chyba żaden kot nie miał, ale jednak nic to nie daje......czyżby "Syndrom Bonifacego" ?
Nie Bonifacy - po prostu prawie kazdy tutaj ma juz przewidziane i nieprzewidziane maximum kotow - a ci co nie maja, zazwyczaj dowiedza sie o tym gdy historia jakiegos kota szczegolnie ich wzruszy lub zdjecie ujmie. I nie chodzi tu nawet tyle do konca o jakosc zdjec (bo ona tez jest bardzo wazna) - co o to COS ktore kot bedzie mial w spojrzeniu. Dla kazdego to COS jest inne. Ta kotka musi po prostu poczekac na swojego czlowieka.
Nasze Forum to nie jedyne miejsce w sieci - porozwieszaj ogloszenie gdzie sie da - daj je na pl.rec.zwierzaki, stronki adopcyjne - w miejsca gdzie jak najwiecej ludzi zaglada a najlepiej - gdy zagladaja wlasnie w poszukiwaniu kota dla siebie.
Poza tym - ogloszenia w lecznicach, sklepach zoologicznych.
To znacznie zwiekszy szanse kotki na znalezienie domu.
Bonifacy pisze:kura1336 pisze:Kid pisze:kura1336 pisze:Czy ja mogę co zaproponować???
A może Nadia?
rzucajmy pomysły, Bonifacy zadecyduje
Wolałbym aby zdecydował ten ktoś wyjątkowy, kto ja zaadoptuje. "Roboczo" Nadia bardzo mi się podoba...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Astec95, Google [Bot], muza_51 i 70 gości