http://upload.miau.pl/40797.jpg
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Majorka pisze:fNie widzę Gracji i Skarpeteczki. I błękitnej koteczki, dla której Aniutella znalazła dom.
Beata pisze:Majorka pisze:fNie widzę Gracji i Skarpeteczki. I błękitnej koteczki, dla której Aniutella znalazła dom.
bo nie wiem w koncu, co z Gracja i Skarpeteczka, i z Łezka.... jakies linki please?
Blekitna koteczka Aniutelli to chyba Mietowka, ktora poszla do Iski![]()
no chyba ze o jakas inna kotke chodzi...
Maryla pisze:- Sfinks i Piękniś
- Dymne: Lisek, Markizek i Basza oraz Kropka
- Nemo
- Kominiarczyk i Lusia (Filutka)
- Tricolorka Kizia
- rudy Migdał
ryśka pisze:Łezka jest u Milki, Gracja dzięki posrednictwu Katy mieszka w Warszawie, Skarpeteczka.. nie pamiętam już
W ogóle większość adopcji musialabym odkopać w archiwach, bo w tym roku oddałam schroniskowo grubo ponad setkę kotów, z czego lwią część dzięki forum - pośrednio lub bezpośrednio.
Beata pisze:Majorka pisze:fNie widzę Gracji i Skarpeteczki. I błękitnej koteczki, dla której Aniutella znalazła dom.
bo nie wiem w koncu, co z Gracja i Skarpeteczka, i z Łezka.... jakies linki please?
Blekitna koteczka Aniutelli to chyba Mietowka, ktora poszla do Iski![]()
no chyba ze o jakas inna kotke chodzi...
Mysza pisze:ryśka pisze:Łezka jest u Milki, Gracja dzięki posrednictwu Katy mieszka w Warszawie, Skarpeteczka.. nie pamiętam już
W ogóle większość adopcji musialabym odkopać w archiwach, bo w tym roku oddałam schroniskowo grubo ponad setkę kotów, z czego lwią część dzięki forum - pośrednio lub bezpośrednio.
jak będę miała neta to spędzę jedną noc na przeleceniu wątków i poszukaniu twoich adopcji![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 153 gości