Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iza71koty pisze:Katarzynka01 pisze:Jaki jest koszt takiej budki Iza71, ile budek potrzebujesz Doris2?
Zaraz poproszę aby Damian oszacował koszt materiału -powiedzmy tych 2 budek.Kiedy robiliśmy wiele lat temu-wtedy robił mój Mąż -to koszt takiej podwójnej budki wychodził chyba ok.50 zł wysyłka prawie tyle samo.Wysyłałam wtedy pocztą Polska jako gabaryt i paczka ostrożnie.
Doris2 pisze:o rany, no to dobrze. Tylko się zastanówcie czy warto tak z wysyłką. U mnie jest Bricomarche i jest tam styropian 10cm.
Może z jednej zgrzewki udałoby się zrobić 2 mniejsze budki.
Doris2 pisze:Katarzynka01. Ja Ci bardzo dziękuję za hojność i dobre serce, ale zobaczmy najpierw jak z kosztami. Jak będą wysokie to może na razie wystarczy 1 budka i tyle.
Kolejną zrobię sama z jakiś materiałów które załatwię sobie od kogoś.
Na prawdę dziewczyny, zróbmy tak, bo to zobaczycie że będzie dużo kosztowało. Ja nawet nie wiem czy ten sąsiad w ogóle doceni taki gest. Jak mu dałam kilka worków małych karmy i zgrzewkę puszek to nie zadzwonił nawet żeby powiedzieć czy mu to przynosić czy nie.
Iza, pamiętajcie też że do tego dochodzą koszty wysyłki, więc tanio nie będzie.
Doris2 pisze:Tyle że tam u niego też są koty. Jedna kotka zimowała u mnie a wiosną wróciła do niego. Ona chyba była też potem w ciąży, i wiem że był tam też jeszcze jeden kot, oraz taki biało czarny który u mnie nigdy nie spał pod domem, ale od wiosny przychodzi coś zjeść i idzie spowotem do niego.
Ja chciałam mu dać budkę, bo wiem że tam tez są koty.
Może uda mi się jeszcze coś wykombinować.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 156 gości