Zaprzysiężony zjadacz suchego - WCIĄŻ JESZCZE NA WYGNANIU..

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 02, 2017 15:27 Re: Zaprzysiężony zjadacz suchego - ZMIANA TAKTYKI :(

No tak - ale skoro poprzednia wersja w zasadzie nie nadawała się do użytku z racji wywrotności, to tę stabilność powinni poprawić tak jakby w ramach reklamacji - czyli bez zmieniania ceny. Ja rozumiem, że nowa linia, ale design ten sam, wszystko prawie to samo, i tylko za kolor płacić krocie? (plus ta stabilność - ale - jak wyżej. To powinno być poprawione w ramach poprzedniego błędu) Ja dziękuję.. To zielony jakiś lepsiejszy niż inne? 8O
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Do zobaczenia Matrisiu. ♥ ♥ ♥ Kocham Cię.

Bastet

Od: Pon paź 12, 2015 19:20

Post » Nie lip 02, 2017 15:30 Re: Zaprzysiężony zjadacz suchego - ZMIANA TAKTYKI :(

KociaMama44 pisze:
Poza tym, jak to możliwe, że tylko w wyniku poprawy stabilności tak bardzo podnieśli cenę? Chyba dlatego, żeby ludzie pokusili się jednak o zakup starszej wersji, bo mają jeszcze sporo na magazynie. :evil:

moze i tak bo ta zielona wersja wcale taka nowa nie jest. do srzedazy ogolnej weszla z rok temu, albo i wiecej. tylko w zoo+ to nowosc.
nawet sie dziwilam, ze producent od x czasu produkuje juz inne, a w zoo+ ciagle starocie.
“Jesteśmy tu na jakiś czas, któregoś dnia szlag nas trafi, to po co tak traktować wszystko poważnie.”

:kitty:

FarciKot

Od: Czw sie 04, 2016 18:15

Post » Nie lip 02, 2017 15:34 Re: Zaprzysiężony zjadacz suchego - ZMIANA TAKTYKI :(

KociaMama44 pisze: Ja rozumiem, że nowa linia, ale design ten sam, wszystko prawie to samo, i tylko za kolor płacić krocie? (plus ta stabilność - ale - jak wyżej. To zielony jakiś lepsiejszy niż inne? 8O
Kolor dla wielu ludzi (np mnie :wink: ) też jest ważny.
Akurat mnie się ta kolorystyka nie podoba poczekam jak zrobią wersję biało szarą coby mi pasowało do tunelika i karuzeli....

Koniczynka47

Od: Wto lut 23, 2016 9:21

Post » Nie lip 02, 2017 15:37 Re: Zaprzysiężony zjadacz suchego - ZMIANA TAKTYKI :(

Myślisz, że zrobią? Jakieś przecieki? :wink:
Mnie się już zielony bardziej podoba, niż ten niebieski, co był wcześniej. Aczkolwiek tunel na piłeczkę z tej samej serii mam niebieski.. :wink:
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Nie lip 02, 2017 15:38 Re: Zaprzysiężony zjadacz suchego - ZMIANA TAKTYKI :(

Koniczynka47 pisze:Podnieśli cenę bo jest cięższy. Poza tym kolorystykę zmieniono, zapewne powstanie nowa seria.

cała nowa seria od roku, albo i wiecej juz jest - nie jestes na bierzaca w kocich gadzetach - popraw sie ;)
“Jesteśmy tu na jakiś czas, któregoś dnia szlag nas trafi, to po co tak traktować wszystko poważnie.”

FarciKot

Post » Nie lip 02, 2017 15:39 Re: Zaprzysiężony zjadacz suchego - ZMIANA TAKTYKI :(

Mnie się właśnie niebieski też nie podobał i dlatego wyszukałam biało szary w zoo+ w komplecie z karuzelą.

Koniczynka47

Post » Nie lip 02, 2017 15:40 Re: Zaprzysiężony zjadacz suchego - ZMIANA TAKTYKI :(

Koniczynka47 pisze:Mnie się właśnie niebieski też nie podobał i dlatego wyszukałam biało szary w zoo+ w komplecie z karuzelą.

kotu ma sie podobac, nie tobie :P

FarciKot

Post » Nie lip 02, 2017 15:43 Re: Zaprzysiężony zjadacz suchego - ZMIANA TAKTYKI :(

Koniczynka47 pisze:Mnie się właśnie niebieski też nie podobał i dlatego wyszukałam biało szary w zoo+ w komplecie z karuzelą.

A jak tą piłeczkę kot toczy w tym szarym tunelu? Nie wypada ona? Zdaje się, że tam nie ma szyn zabudowanych od góry, tak jak jest np. w niebieskim i zielonym?
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Nie lip 02, 2017 15:46 Re: Zaprzysiężony zjadacz suchego - ZMIANA TAKTYKI :(

W białym nie ma zabudowy ale szyna jest wyprofilowana tak by piłka nie dawała się wyciągać..

Mój kot ma taki sam gust jak ja :lol:
A tak na marginesie: Wam też kupowanie zabawek dla zwierzaków sprawia frajdę?
Bo ja uwielbiam kompletować tego rodzaju rzeczy.

Koniczynka47

Post » Nie lip 02, 2017 15:48 Re: Zaprzysiężony zjadacz suchego - ZMIANA TAKTYKI :(

KociaMama44 pisze:Mnie się już zielony bardziej podoba, niż ten niebieski, co był wcześniej. Aczkolwiek tunel na piłeczkę z tej samej serii mam niebieski.. :wink:

a ja mam 2 taki ekstawagancki miszmasz. :ryk: 1 czerwony za darmoche z RC. drugi niebieski tez za darmoche - za punkty z zoo+. darowanemu koniu w zeby sie nie zaglada i nie marudzi.
A kotu wsio rawno. oba polaczone w calosc go rajcuja. i to dla mnie najwazniejsze.

Otwartym sie nie bawil. widac te dziurki w tym catit go rajcuja. ma gdzie wkladac lapki.
taki mam otwarty http://www.zooplus.pl/shop/koty/zabawki ... atit/48384 i ten go nie kreci, to zalozylam, ze ten bialo szary otwarty tor sie u mnie nie sprawdzi.
Ostatnio edytowano Nie lip 02, 2017 15:57 przez FarciKot, łącznie edytowano 2 razy

FarciKot

Post » Nie lip 02, 2017 15:53 Re: Zaprzysiężony zjadacz suchego - ZMIANA TAKTYKI :(

Koniczynka47 pisze:W białym nie ma zabudowy ale szyna jest wyprofilowana tak by piłka nie dawała się wyciągać..

Mój kot ma taki sam gust jak ja :lol:
A tak na marginesie: Wam też kupowanie zabawek dla zwierzaków sprawia frajdę?
Bo ja uwielbiam kompletować tego rodzaju rzeczy.

Ja bardzo lubię kupować rzeczy dla zwierzaków - obojętnie, czy to zabawki, czy jakąś dobrą karmę, czy np. jakiś zdrowy suplement / dodatek. Jestem wtedy spokojna, że są zadbane.
A co do karmidełka - jestem bardzo go ciekawa, i podekscytowana czekaniem :D . Ciekawe, co koty na to...... Mam nadzieję, że docenią. :P
Na wszelki wypadek zaopatrzyłam się w ich ukochany przysmak - cosmę Snakies - w odrobinkę większej ilości, by miały na czym ćwiczyć :wink:
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Nie lip 02, 2017 16:00 Re: Zaprzysiężony zjadacz suchego - ZMIANA TAKTYKI :(

FarciKot pisze:
Otwartym sie nie bawil. widac te dziurki w tym catit go rajcuja. ma gdzie wkladac lapki.
taki mam otwarty http://www.zooplus.pl/shop/koty/zabawki ... atit/48384 i ten go nie kreci, to zalozylam, ze ten bialo szary otwarty tor sie u mnie nie sprawdzi.

No bo ten, co do niego link dałaś, to trochę nudnawy... Tylko w kółko i w kółko... Mądrego masz kotka, że szuka czegoś bardziej wymagającego :wink:
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Nie lip 02, 2017 16:13 Re: Zaprzysiężony zjadacz suchego - ZMIANA TAKTYKI :(

FarciKot pisze:a ja mam 2 taki ekstawagancki miszmasz. :ryk: 1 czerwony za darmoche z RC. drugi niebieski tez za darmoche - za punkty z zoo+. darowanemu koniu w zeby sie nie zaglada i nie marudzi.
A kotu wsio rawno. oba polaczone w calosc go rajcuja. i to dla mnie najwazniejsze.

Ten czerwony z RC też mam, plastikowy i taki z materiału, do tego matę, ale ona nie wzbudza zainteresowania, tylko kurz zbiera niepotrzebnie.
RC oszczędza na surowcach do produkcji karm ale nie na gadżetach i marketingu.... :wink:

Koniczynka47

Post » Nie lip 02, 2017 19:20 Re: Zaprzysiężony zjadacz suchego - ZMIANA TAKTYKI :(

u mnie stoi to http://m.zooplus.pl/shop/koty/zabawki_t ... aki/134792
i swietnie spelnia role zabawko-miski.
kot musi poglowkowac i pogimnastykowac sie zeby zjesc, a dodatkowo, pierwsze kilka chrupek, rzucam "na pokoj" i kot musi pobiegac ;)
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

Post » Nie lip 02, 2017 19:29 Re: Zaprzysiężony zjadacz suchego - ZMIANA TAKTYKI :(

Rakea pisze:u mnie stoi to http://m.zooplus.pl/shop/koty/zabawki_t ... aki/134792
i swietnie spelnia role zabawko-miski.
kot musi poglowkowac i pogimnastykowac sie zeby zjesc, a dodatkowo, pierwsze kilka chrupek, rzucam "na pokoj" i kot musi pobiegac ;)

Fajna ta mata. Też na nią patrzyłam, ale w opiniach ludzie piszą, że te rowki i utrudnienia nie nadają się dla Mainecoonów, bo MCO mają za duże łapki i sobie nie radzą z wyciąganiem chrupków czy smakołyków. Dlatego nie wybrałam tej zabawki.
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

[poprzednia][następna]