Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KociaMama44 pisze:
Poza tym, jak to możliwe, że tylko w wyniku poprawy stabilności tak bardzo podnieśli cenę? Chyba dlatego, żeby ludzie pokusili się jednak o zakup starszej wersji, bo mają jeszcze sporo na magazynie.
Kolor dla wielu ludzi (np mnieKociaMama44 pisze: Ja rozumiem, że nowa linia, ale design ten sam, wszystko prawie to samo, i tylko za kolor płacić krocie? (plus ta stabilność - ale - jak wyżej. To zielony jakiś lepsiejszy niż inne?
Koniczynka47 pisze:Podnieśli cenę bo jest cięższy. Poza tym kolorystykę zmieniono, zapewne powstanie nowa seria.
Koniczynka47 pisze:Mnie się właśnie niebieski też nie podobał i dlatego wyszukałam biało szary w zoo+ w komplecie z karuzelą.
Koniczynka47 pisze:Mnie się właśnie niebieski też nie podobał i dlatego wyszukałam biało szary w zoo+ w komplecie z karuzelą.
KociaMama44 pisze:Mnie się już zielony bardziej podoba, niż ten niebieski, co był wcześniej. Aczkolwiek tunel na piłeczkę z tej samej serii mam niebieski..
Koniczynka47 pisze:W białym nie ma zabudowy ale szyna jest wyprofilowana tak by piłka nie dawała się wyciągać..
Mój kot ma taki sam gust jak ja![]()
A tak na marginesie: Wam też kupowanie zabawek dla zwierzaków sprawia frajdę?
Bo ja uwielbiam kompletować tego rodzaju rzeczy.
FarciKot pisze:
Otwartym sie nie bawil. widac te dziurki w tym catit go rajcuja. ma gdzie wkladac lapki.
taki mam otwarty http://www.zooplus.pl/shop/koty/zabawki ... atit/48384 i ten go nie kreci, to zalozylam, ze ten bialo szary otwarty tor sie u mnie nie sprawdzi.
FarciKot pisze:a ja mam 2 taki ekstawagancki miszmasz.1 czerwony za darmoche z RC. drugi niebieski tez za darmoche - za punkty z zoo+. darowanemu koniu w zeby sie nie zaglada i nie marudzi.
A kotu wsio rawno. oba polaczone w calosc go rajcuja. i to dla mnie najwazniejsze.
Rakea pisze:u mnie stoi to http://m.zooplus.pl/shop/koty/zabawki_t ... aki/134792
i swietnie spelnia role zabawko-miski.
kot musi poglowkowac i pogimnastykowac sie zeby zjesc, a dodatkowo, pierwsze kilka chrupek, rzucam "na pokoj" i kot musi pobiegac
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 59 gości