Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] kiedyś się spotkamy To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152
Małe dziki jedzą do rozpuku ,warcza na siebie pakują sie do talerza do połowy i każdy dorywa swoje i aż sie dlawia . Przy jedzeniu można je dotykać nie mają czasu na walkę no i głód jest większy niz strach. Kate pojechała.Strasznie żal .... Ja u Oliwki bo ma znów wysoką gorączkę ,usypiam.....chcę do domu.
Ja już doma spać..spać spać..ale poczekam jeszcze troszkę ,bo i tak nic z tego nie będzie.
Dzikulce jeść dostaną przed snem ,nie ma mowy żeby wcześniej bo im brzuszki popękają . Myślę czy na pewno wszystko już dziś zrobiłam ,czy już nigdzie nie muszę gnać w nocy znów mi się pitoli że czegoś nie zrobiłam itp.
Wymiziałam trutnie małe ,jedno już mruczy ,ta najmniejsza w białych skarpetkach ,wymiziałam i tą drugą burą złośnice ,nie miała siły się bronić bo pełen brzuszek w połączeniu z ciepełkiem rozleniwił kocinę . Czarna się broni ,ale nikt się nie oprze mojemu urokowi Teraz chyba zajmę się sobą . jak się uda