Iwuś, dobrze,że Cię od czarnych nie wyzywają, bo to byłby afront!!!(i nie mam tu na mysli czarnej rasy, lecz czarną zarazę

Trzymaj sie kochana z całych sił i nie dawaj się nikomu i niczemu!!!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kropkaXL pisze:A ja uwielbiam zielony kolor i dla mnie takie wyzwisko to byłaby przyjemność i komplement!!![]()
Iwuś, dobrze,że Cię od czarnych nie wyzywają, bo to byłby afront!!!(i nie mam tu na mysli czarnej rasy, lecz czarną zarazę)
Kociama pisze:Witojcie Dziołszki Kochane![]()
Słabo z moim bywaniem w necie,czasem wskoczę na chwile na FB by pogadać z Córcią
czasem ktoś tez zagada,ale to zazwyczaj póżno tam zaglądam
Dużo roboty mam ,wiosna nadchodzi ,ale obowiązki wiosenne są zdeecydowanie lepsze od tych zimowych![]()
Wszystko się budzi do życia,rano troszkę było źle bo posypało śnieżkiem ale tylko posypało jak cukrem pudrem
Kociaki czują wiosnę i szaleją,chcą na spacery ze mną wychodzić ,są pobudzone bo obce Koty migrują i zaglądają czasem do nas bo czują jedzonko w stodole
w nocy była jakaś bitwa samców i moje Kociska warczały z noskami przyklejonymi do szyby
Minus wiosny to wiadomo co,będzie rozmnażanie kotów wiejskich
to jest najgorsze w tym wszystkim,większośc ludzi nie reaguje pozytywnie na edukowanie
bywają agresywni ,krzyczą,wyzywają od pier...lonych zielonych i takie tam
niech by wyzywali,ale żeby cos dotarło do nich
Wiosna to też przykry widok martwych Zwierząt na drogach i poboczachto doprowadza mnie do doła ,serce pęka ze smutku i bezradności
Nasze Rude doopsko sie zakłaczyło i dostało na dodatek zaparcia
zwalczyliśmy problem,a pierwsza kupa i objaw apetytu cieszył mocno,tylko szkoda że z radości podskoczyłam stojąc akurat na progu drzwiwyrąbałam glacą w futrynę,mało jak gwoździa mnie nie wbiło w próg.
Sprawy rentowe na ta chwilę stanęły w miejscu ,ale pewnie znowu coś ruszy i znowu będę kłębkiem nerwów,dlatego teraz bawię się kolorami i tworzę moje małe pracetym razem coś dla siebie
bo wiadomo że szewc zawsze chodzi bez butów
![]()
Ściskam Was mocno i postaram się może wieczorem coś napisać u Was
MalgWroclaw pisze:Ciekawe, że mają skojarzenia z "zielonymi"
kropkaXL pisze:A ja uwielbiam zielony kolor i dla mnie takie wyzwisko to byłaby przyjemność i komplement!!![]()
Iwuś, dobrze,że Cię od czarnych nie wyzywają, bo to byłby afront!!!(i nie mam tu na mysli czarnej rasy, lecz czarną zarazę)
Bunio& Daga pisze:Kociama pisze:Witojcie Dziołszki Kochane![]()
Słabo z moim bywaniem w necie,czasem wskoczę na chwile na FB by pogadać z Córcią
czasem ktoś tez zagada,ale to zazwyczaj póżno tam zaglądam
Dużo roboty mam ,wiosna nadchodzi ,ale obowiązki wiosenne są zdeecydowanie lepsze od tych zimowych![]()
Wszystko się budzi do życia,rano troszkę było źle bo posypało śnieżkiem ale tylko posypało jak cukrem pudrem
Kociaki czują wiosnę i szaleją,chcą na spacery ze mną wychodzić ,są pobudzone bo obce Koty migrują i zaglądają czasem do nas bo czują jedzonko w stodole
w nocy była jakaś bitwa samców i moje Kociska warczały z noskami przyklejonymi do szyby
Minus wiosny to wiadomo co,będzie rozmnażanie kotów wiejskich
to jest najgorsze w tym wszystkim,większośc ludzi nie reaguje pozytywnie na edukowanie
bywają agresywni ,krzyczą,wyzywają od pier...lonych zielonych i takie tam
niech by wyzywali,ale żeby cos dotarło do nich
Wiosna to też przykry widok martwych Zwierząt na drogach i poboczachto doprowadza mnie do doła ,serce pęka ze smutku i bezradności
Nasze Rude doopsko sie zakłaczyło i dostało na dodatek zaparcia
zwalczyliśmy problem,a pierwsza kupa i objaw apetytu cieszył mocno,tylko szkoda że z radości podskoczyłam stojąc akurat na progu drzwiwyrąbałam glacą w futrynę,mało jak gwoździa mnie nie wbiło w próg.
Sprawy rentowe na ta chwilę stanęły w miejscu ,ale pewnie znowu coś ruszy i znowu będę kłębkiem nerwów,dlatego teraz bawię się kolorami i tworzę moje małe pracetym razem coś dla siebie
bo wiadomo że szewc zawsze chodzi bez butów
![]()
Ściskam Was mocno i postaram się może wieczorem coś napisać u Was
Własnie przeczytałam Twojego maila
Czytam ,z e i Ciebie ZUS dołujeUpiorna instytucja pozbawiajaca złudzeń. Ale nie dajmy sie
Nie mamy innego wyjścia jak walczyć
skaskaNH pisze:Iwonka, to ja postaram się tyrknąć do Ciebie wieczorem, powiesz mi dokładnie co i jak.
Kurczę, mam nadzieję, że to już ostatnie badanie i że w końcu te sprawy się zakończą - oczywiście pozytywnie dla Ciebie
P.s. Agusialublin - to może się pojawicie na zlocie u Kociamy?
Użytkownicy przeglądający ten dział: alicat, Animus, Szymkowa i 160 gości