Kociama pisze:Wycałuj ode mnie ten ryży słodki palnik
co jedna to lepsza

ale tak wycałuj tego łazęgę

Dla Wetki

I dalsze ogólne nieustające

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kociama pisze:Wycałuj ode mnie ten ryży słodki palnik
Myszolandia pisze:Kociama pisze:Wycałuj ode mnie ten ryży słodki palnik
co jedna to lepsza![]()
ale tak wycałuj tego łazęgę
Dla Wetki
I dalsze ogólne nieustające![]()
![]()
![]()
![]()
Kociama pisze:Kurcze ,jak tak dalej pójdzie z tymi prośbami to Rudy bydzie cały opluty i ufaflunióny![]()
Ma Synek wzięcie
kropkaXL pisze:Kociama pisze:Kurcze ,jak tak dalej pójdzie z tymi prośbami to Rudy bydzie cały opluty i ufaflunióny![]()
Ma Synek wzięcie
Bo urody wielkiej jest , a my tu wszystkie łase jesteśmy na takich pięknych rudzielców(nie mylić z pewnym brzydkim rudzielcem)
Kociama pisze:
Kurcze ,jak tak dalej pójdzie z tymi prośbami to Rudy bydzie cały opluty i ufaflunióny![]()
Ma Synek wzięcie
Myszolandia pisze:Kociama pisze:
Kurcze ,jak tak dalej pójdzie z tymi prośbami to Rudy bydzie cały opluty i ufaflunióny![]()
Ma Synek wzięcie
ale jaki czysty za to
Kociama pisze:kropkaXL pisze:Kociama pisze:Kurcze ,jak tak dalej pójdzie z tymi prośbami to Rudy bydzie cały opluty i ufaflunióny![]()
Ma Synek wzięcie
Bo urody wielkiej jest , a my tu wszystkie łase jesteśmy na takich pięknych rudzielców(nie mylić z pewnym brzydkim rudzielcem)
noooo![]()
a kiery to je tyn szpatny rudzielec?
Myszolandia pisze:Kociama pisze:
Ma Synek wzięcie
ale jaki czysty za to
kropkaXL pisze:Aguś-dwa tygodnie dreptania tam i z powrotem, z transporterem w łapie, jak ta durna po mieście łaziłam, urywałam się wcześniej z pracy,żeby tylko "za widna" dotrzeć do rejonów Rudzika, ale warto było-w końcu go złapałam i jest bezpieczny!!!!
Cudny jest!-ma wielką główkę, przepiękne futerko(no teraz może mniej piękne, bo pełno strupów) i miziak z niego niesamowity!!!!
Myszolandia pisze:Ooo,tak Kasię ssało,że ją wessało![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 117 gości