Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kinnia pisze:z całym szacunkiem - ale dla mnie zajrzenie "do srodka"kota jest konieczne
mam zdecydowanie inne zdanie - życie pokazało mi inne scenariusze - nie tylko jeden, np. gdyby weci u mnie leczyli Karusię "książkowo" już dawno w tym wymiarze by jej nie było, Tulinek pewnie odszedł by juz dawno, itp.
kot w takim stanie w fundacji .... cóż ..... -nie widzę tego- jest eufemizmem
Fisia i Kropek
Fiśka miała szczęście - mądre DT/DS i fachowców (i dobrze, że bez "pomocy" "instytucji" bo cholera wie co by było)
Kropekdo grobowej deski będę pamiętać AC
i całą resztę
![]()
wrzucić fotkę "cudownego zespolenia"?![]()
![]()
![]()
justyna8585 pisze:Ogromne podziękowania dla Azylu Koci Świat,który chce przyjąć koteczke i walczyć o jej sprawność.Zmieniamy nr konta, oczywiście Fundacji Mondo Cane również bardzo dziękujemy za udostępnienie konta.Jeśli wpłynęły jakieś pieniądze,to zostaną przeznaczone na spłate długu za leczenie kotki.Bardzo prosimy o wsparcie, Fundacja ma wiele zwierząt pod opieką, nie poradzą sobie finansowo.
Dla osób chcących wesprzeć koteczkę dane do przelewu:
Fundacja Azylu Koci Świat,
05-190 Nasielsk, Kątne 59
rachunek bankowy nr. 47 1240 5312 1111 0000 5049 4208
dla przelewów zagranicznych
Kod SWIFT: PKOPPLPW i iban PL 47 1240 5312 1111 0000 5049 4208
paypal przez adres @ fundacja@kociswiat.org.pl
z dopiskiem CZARNA KOTKA
Lidka pisze:Super:))
Znaczy czarnuszka jest na dobrej drodze. Szybko to poszło więc myślę, że już niedługo stanie na nogi:))
Użytkownicy przeglądający ten dział: misiulka, Rogersoimi, whimsigothic i 56 gości