Za mało kłopotów?maluszki szukają DS,Klara [*]

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 20, 2014 18:34 Re: Za mało kłopotów? maluszki zdrowieją, Klara rak

:love: :love: :love: :love: :love:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Pon paź 20, 2014 18:40 Re: Za mało kłopotów? maluszki zdrowieją, Klara rak

asiek o pisze:Miniusia :1luvu: Kawał roboty odwaliłaś kropeczko,żeby kicie wyglądały tak jak obecnie. :201494

Asiu, to sama radość widzieć, jak szaleją, jakie są radosne!
A pracy nigdy mi nie brakuje, przy takiej czeredzie......
Żeby juz nic się nie przyplątało, żeby można je odrobaczyć i może dam radę choć raz zaszczepić-domków jak na lekarstwo, ale może kogoś ujmą swoim wdziękiem, urodą?
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pon paź 20, 2014 19:39 Re: Za mało kłopotów? maluszki zdrowieją, Klara rak

Miniusia :1luvu: :1luvu:

Chłopy też niczego sobie, ale ja wolę baby :mrgreen:
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Pon paź 20, 2014 21:56 Re: Za mało kłopotów? maluszki zdrowieją, Klara rak

Piękne są, dzieki Twojej troskliwej opiece. :)

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Wto paź 21, 2014 5:35 Re: Za mało kłopotów? maluszki zdrowieją, Klara rak

z każdym dniem coraz ładniejsze
ObrazekObrazekObrazek

hutek

Od: Pon paź 04, 2010 17:41

Post » Wto paź 21, 2014 5:39 Re: Za mało kłopotów? maluszki zdrowieją, Klara rak

Kochani-wszystkie malce są cudne!
Oczywiście ,że dbam o nie bardzo, ale dbam o wszystkich swoich podopiecznych, bo jak mozna inaczej?
Dziewusia to taki mały spirytusik-jest najszybsza i najczęściej ucieka mi, gdy tylko otwieram drzwi klatki.
I juz robi ten charakterystyczny bieg bokiem, z ogonkiem napuszonym-o jak ja to uwielbiam-zawsze mnie rozbraja!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Wto paź 21, 2014 6:54 Re: Za mało kłopotów? maluszki zdrowieją, Klara rak

Słodkie cukiereczki :love: Też zawsze pękam ze śmiechu, jak widzę kotki biegające bokiem :lol:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Wto paź 21, 2014 7:14 Re: Za mało kłopotów? maluszki zdrowieją, Klara rak

Bo to juz nigdy nie jest takie urocze, tylko wtedy, gdy kociaki są małe, futerko to jeszcze puszek, a ogonek jest krótki i napuszony!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto paź 21, 2014 8:22 Re: Za mało kłopotów? maluszki zdrowieją, Klara rak

Moja przyjaciółka o takich harcach mówi "bieg kurcgalopkiem" :wink: Też go uwielbiam :D

Mam nadzieję, że maleństwa, a raczej już podrostki :love: będą Ci, Kasieńko odtąd tylko radość przynosić tzn. żadnych chorób, a potem wspaniałe domki :ok: :ok: :ok:
Jednak wiem, że ciężko jest... I niezmiennie cieszę się, że jesteś :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Dla tych, które ratujesz i dla nas, którym przywracasz wiarę w człowieka.
Wiem, że uderzam w patos, ale tak właśnie jest. Przynajmniej dla mnie!!!
Buziole i miziole dla Ciebie i wszystkich Kropkokotków!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto paź 21, 2014 16:19 Re: Za mało kłopotów? maluszki zdrowieją, Klara rak

Dzięki Asiulku!
Gdybym tylko mogła , robiłabym więcej, ale nie daję juz rady i fizycznie i psychicznie.
To trochę dużo jak na dwie, niemłode już ręce :(
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto paź 21, 2014 17:29 Re: Za mało kłopotów?-trzy maluszki-chorują, Klara rak

kropkaXL pisze:Ano rosną, takie ich zbójeckie prawo! :D

Kochani-mam pytanie, czy ktoś, kto się nie ujawnił, wysyłał mi coś z Krakvetu siódemką?, bo dzisiaj mi kurier mówił,ze jego kolega jakies parę dni temu nie odnalazł wpisanego adresu, miał zły nr tel i nie dowiózł przesyłki. 8O
Ze mną się nikt nie kontaktował, więc zapłacona przez kogos przesyłka do mnie nie dotarła.
Odnosze wrażenie,że koleś sobie olał sprawę, bo dziwnym trafem jego kolega znalazł ten sam adres, a baran jeden mógł w nawigację sobie wpisać i by trafił, bo bardzo łatwo trafić!

Kurier obiecał i słowa dotrzymał!
Dzisiaj przywiózł mi zaległa paczkę-to był mój zwirek, na który czekałam, a który powinien dotrzeć 15-go i przez debila-kuriera nie dotarł!
Na szczęście ten, który przywiózł karme jest bystry i załatwił sprawę, zanim odesłano paczkę do Krakvetu!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt paź 24, 2014 11:14 Re: Za mało kłopotów? maluszki zdrowieją, Klara rak

Puk, puk. Jak tam maluchy? Gotowe do szukania nowej przystani?
Przesyłam usciski dla całego dobrostanu :)

Betaka

Post » Pt paź 24, 2014 16:19 Re: Za mało kłopotów? maluszki zdrowieją, Klara rak

Jeszcze chwilka Beatko kochana!
Po niedzieli odrobaczamy, bo teraz nawet nie mam jak sie wcześniej z pracy wyrwać, by zdążyć do wetki.
Dzisiaj mąż koleżanki mnie przywiózł , bo zabierałam żwirek do domu, to o 17;10 byłam już w domu.
Przy okazji znów malce zważymy :D
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob paź 25, 2014 9:25 Re: Za mało kłopotów? maluszki zdrowieją, Klara rak

kropkaXL pisze:Przy okazji znów malce zważymy :D

Pewnie niezłe pączusie z nich urosły :ok:

Betaka

Post » Sob paź 25, 2014 10:54 Re: Za mało kłopotów? maluszki zdrowieją, Klara rak

No właśnie nie Beatko!-one się powyciągały, takie śmieszne sznurowadła z nich sie robią, jeszcze tylko Mini maluszkowata jest, bo ona najmłodsza, ale chłopaki maja coraz dłuższe łapinki i ogonki.
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

[poprzednia][następna]