MIZIAK ZŁAPANY! DZIĘKUJĘ MPACZ78

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 10, 2014 18:33 Re: BŁAGAM O POMOC OSOBY Z GDAŃSKA!!!

Justinna pisze:niech Karolina wysle mi jakies namiary do siebie..z czasem teraz fatalnie no ale bidak sam gdzies tam..serce mi sie kraje :(

Wysłałam Ci mój nr telefonu na pw, Karoliny - 695 395 840. Dziękuję...
edit, bo to wygląda, jakbym mój nr ukrywała - 603 928 580
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pt sty 10, 2014 19:08 Re: BŁAGAM O POMOC OSOBY Z GDAŃSKA!!!

Justinna pisze:niech Karolina wysle mi jakies namiary do siebie..z czasem teraz fatalnie no ale bidak sam gdzies tam..serce mi sie kraje :(

Justinna, może poprosisz koleżanki i kolegów z grupy, a najlepiej z roku i w ramach odpoczynku od nauki zrobicie nalot na tamte strony, porozwieszacie ogłoszenia, pochodzicie wieczorami. W grupie raźniej. Po drodze można razem powtarzać materiał. Zobaczysz egzaminy pójdą jak z płatka, dotlenicie się i zrobicie coś dobrego dla kota i ludzi. pomyśl maja zacząć się mrozy a ten biedak przerażony, może głodny :cry: Proszę :)
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Pt sty 10, 2014 19:10 Re: BŁAGAM O POMOC OSOBY Z GDAŃSKA!!!

wyslalam wiadomosc Karolinie..bede czekac az sie odezwie to moze uda nam sie jakis plan opracowac..a tak poza tym jest ktos jeszcze z gdanska? ja wiem ze czas, obowiazki..u mnie akurat teraz taka kumulacja..ale na prawde sie postaram ..dla kota..glowie i przede wszystkim :kotek:
ObrazekObrazekObrazek

Justinna

Od: Sob mar 13, 2010 19:50

Post » Pt sty 10, 2014 19:14 Re: BŁAGAM O POMOC OSOBY Z GDAŃSKA!!!

alab108 pisze:

Justinna, może poprosisz koleżanki i kolegów z grupy, a najlepiej z roku i w ramach odpoczynku od nauki zrobicie nalot na tamte strony, porozwieszacie ogłoszenia, pochodzicie wieczorami. W grupie raźniej. Po drodze można razem powtarzać materiał. Zobaczysz egzaminy pójdą jak z płatka, dotlenicie się i zrobicie coś dobrego dla kota i ludzi. pomyśl maja zacząć się mrozy a ten biedak przerażony, może głodny :cry: Proszę :)

ta sa studia zaoczne..i wiekszosc osob jest spoza gdanska..dojezdzaja tutaj..poza tym ostatni rok magisterki to ja sie pojawiam na uczelni tylko w sesji :twisted: pomysl dobry ale nie da rady.. :(
ObrazekObrazekObrazek

Justinna

Od: Sob mar 13, 2010 19:50

Post » Pt sty 10, 2014 19:17 Re: BŁAGAM O POMOC OSOBY Z GDAŃSKA!!!

Justinna pisze:
alab108 pisze:

ta sa studia zaoczne..i wiekszosc osob jest spoza gdanska..dojezdzaja tutaj..poza tym ostatni rok magisterki to ja sie pojawiam na uczelni tylko w sesji :twisted: pomysl dobry ale nie da rady.. :(

Ale może Ty znasz kogoś z Gdańska? Szkoda, studenci potrafią bardzo się zaangażować :)
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Pt sty 10, 2014 22:55 Re: BŁAGAM O POMOC OSOBY Z GDAŃSKA!!!

Rozmawiałam z Karoliną, już się umówiły z Justinna.
Miziaku, wszyscy czekają na Ciebie.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pt sty 10, 2014 23:06 Re: BŁAGAM O POMOC OSOBY Z GDAŃSKA!!!

czy cos wiadomo?
To jakies fatum chyba.
Moja kocia "chrzesnica"-kotecza wychodzaca, mloda, ufna, miziasta ale niezalezna, sliczna zaginela przed swietami. Okolica w ktorej mieszka niby od samochodow jest bezpieczna, ale to blisko lasu, jest zagrozenie ze strony lisow. :cry:
Nie wiadomo, gdzie jest, czy zyje... W DT miala na imie Plamka bo to kroweczka, ale w DS zmieniono jej imie na Szpileczka (choc do szpilek w sensie figury nie nalezala, moze to z racji ostrych pazurkow albo specjalnie, na przekor). ;)
To mloda, uparta kota, ale ufna bardzo, nie boi sie obcych, jest ciekawska, otwarta.
Poprostu wyszla z domu i nie wrocila... Tak to jest, jak kot jest wychodzacy ale jesli tak jak Szpileczka uparciuch kota bardzo ciagnie na dwor to nie mozna go sila w domu trzymac, bo sie go unieszczesliwi.
Niezaleznie od wszystkiego mam nadzieje ze i Miziak i Szpileczka wkrotce znajda sie cali i zdrowi! :ok: :ok:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt sty 10, 2014 23:39 Re: BŁAGAM O POMOC OSOBY Z GDAŃSKA!!!

Obrazek
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Pt sty 10, 2014 23:54 Re: BŁAGAM O POMOC OSOBY Z GDAŃSKA!!!

Nic nie wiadomo. Rozmawiałam z Karoliną, nie mogła siedzieć przy kompie i jednocześnie szukać. Cisza. Ale ja wiem, że on czeka na pomoc i doczeka się. Wiem to.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob sty 11, 2014 6:44 Re: BŁAGAM O POMOC OSOBY Z GDAŃSKA!!!

Karolina i Izzi szukały, wiem już, że nie widziały Miziaka. Wrzuciły ogłoszenia do skrzynek pocztowych. Nie udało się tym razem, ale się uda.
Ostatnio edytowano Sob sty 11, 2014 9:10 przez MalgWroclaw, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob sty 11, 2014 8:19 Re: BŁAGAM O POMOC OSOBY Z GDAŃSKA!!!

MalgWroclaw pisze:Karolina i Izzi szukały, wiem już, że widziały Miziaka.

To już bardzo, bardzo dużo. :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Sob sty 11, 2014 9:11 Re: BŁAGAM O POMOC OSOBY Z GDAŃSKA!!!

Bazyliszkowa pisze:
MalgWroclaw pisze:Karolina i Izzi szukały, wiem już, że widziały Miziaka.

To już bardzo, bardzo dużo. :ok:

Nie, Bazyliszkowa Kochana, mi się chyba nałożyło pragnienie - nie widziały Miziaka, a nie napisałam "nie" :(
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob sty 11, 2014 9:12 Re: BŁAGAM O POMOC OSOBY Z GDAŃSKA!!!

Ooops :(

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Sob sty 11, 2014 11:16 Re: BŁAGAM O POMOC OSOBY Z GDAŃSKA!!!

Ups, ja też wcześnie rano przeczytam tę bardziej optymistyczną wersję.
Wierzę, że on się gdzieś na tych działkach, przy domku jednorodzinnym "zadekował", że ktoś go wpuścił do siebie i stąd Miziaka nie widać.

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Sob sty 11, 2014 16:56 Re: BŁAGAM O POMOC OSOBY Z GDAŃSKA!!!

Bardzo wazna informacja dla osob poszukujacych - wyjeta z watku o poszukiwaniu zaginionego kota :
anna24
Tytuł: Re: WROCŁAW - ZAGINĄŁ KOT!
PostNapisane: Ni cze 26, 2011 16:10

TOSIU ODNALEZIONY!! JESTEŚMY W SZOKU, RPZEEEEESZCZĘSLIWI! BYŁ CAŁY MIESIĄC W PIWNICY BRAME OBOK!! NIESAMOWITE. NIE REAGOWAL WCZESNIEJ NA WOLANIE, MYSLELISMY ZE TAM GO NIE MA.. PO DRUGIE OKIENKA TAM POZAMYKANE, I JEST TYLKO JEDNA MAŁA SZPARA...

NIE PRZYPUSZCZALISMY ŻE MOGŁBY WEJŚC TAMTEDY. DZIS DOSTALISMY TELEFON, ŻE FACET WIDZIAL TAM KOTA, OD RAZU POBIEGLISMY.. ZAMIAUCZAL NA NASZE WOŁANIE. I WYSZEDŁ. I JESTEŚMY JUŻ W DOMU!!!! NIE WIERZĘ!!

Kot napewno nie odszedla daleko - tylko czai sie gdzies niedaleko domu :wink:

Kota nie powinno sie kupowac, bo kot to przyjaciel.
Przyjaciol sie nie kupuje.
Bleise Pascal

Obrazek.

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

[poprzednia][następna]