Pobita? Zepsuta zabawka? Małe kocie naprawione :) Szuka domu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 23, 2013 21:14 Re: Pobita? Zepsuta zabawka? Małe kocie bardzo połamane-pomó

Zobaczcie kochani jak nie wiele trzeba zeby uratowac kociumba ,wystarczy tylko okazac serce :1luvu:

Sweet Sissi`s*De

Od: Śro maja 11, 2011 18:08

Post » Sob lis 23, 2013 22:07 Re: Pobita? Zepsuta zabawka? Małe kocie bardzo połamane-pomó

za zdrówko Małej MI :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
oby operacja mogła odbyć się jak najszybciej i oby pomogła jak najlepiej :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
a dzieciaki ... no cóż one może nie miały wzorca, ale same też będą rodzicami i te wzorce będą przekazywały dalej :evil: ponieważ takie lekcje szybciej się zapamiętuje ... a tyłek nie szklanka - jak to mówi moja babcia - też jestem za laniem, a przynajmniej porządnym klapem :evil: :evil: :evil:
o ile oczywiście zrobiły to dzieciaki, a nie patologiczni rodzice :evil: :evil: :evil:
Urwis [*] 01.03.2014 r.; Franek [*] 07.11.2014 r.; Młody zaginął 24.09.2019 r.; Adek [*] 08.03.2020 r.; Morf [*] 02.06.2021 r.; Kotka Polka zaginęła w lipcu 2022 r. - kiedyś się spotkamy

isabell36

Od: Pt gru 25, 2009 17:56

Post » Sob lis 23, 2013 23:11 Re: Pobita? Zepsuta zabawka? Małe kocie bardzo połamane-pomó

Ano dzieci nasladuja rodzicow ale tez nie koniecznie ,czasami jest odwrotnie ze to dziéci maja wrazliwe serduszka a rodzice powinni sie od dzieci uczyc szacunku dla zycia zwierzecia . Choc za przemoca nie jestem w zadnej postaci jednak tzw.klaps w du..e dla rozwydrzonego bezmyslnego bachora jest czasem skuteczny .
Mniejsza z tym teraz jest najwazniejsza malutka Mi ,ktora zostala tak okrutnie potraktowana przez ludzi trzymam kciuki zeby malenstwo doszlo szybko do siebie i zeby mogla biegac i.....zeby zapomniala ze tak ja okrutnie skrzywdzono :ok:

Sweet Sissi`s*De

Od: Śro maja 11, 2011 18:08

Post » Nie lis 24, 2013 0:17 Re: Pobita? Zepsuta zabawka? Małe kocie bardzo połamane-pomó

Sweet Sissi`s*De pisze:Ano dzieci nasladuja rodzicow ale tez nie koniecznie ,czasami jest odwrotnie ze to dziéci maja wrazliwe serduszka a rodzice powinni sie od dzieci uczyc szacunku dla zycia zwierzecia . Choc za przemoca nie jestem w zadnej postaci jednak tzw.klaps w du..e dla rozwydrzonego bezmyslnego bachora jest czasem skuteczny .
Mniejsza z tym teraz jest najwazniejsza malutka Mi ,ktora zostala tak okrutnie potraktowana przez ludzi trzymam kciuki zeby malenstwo doszlo szybko do siebie i zeby mogla biegac i.....zeby zapomniala ze tak ja okrutnie skrzywdzono :ok:

ja tez jestem za porzadnym laniem jesli bachory skrzywdzily zwierzaka . .prawda ze wiekszosc dzieci nasladuja rodzicow. :cry:
ja ani jednego wrazliwego dzieciaka z patologicznej rodziny nie widziałam :cry:
ale nawet w porzadnej rodzinie tez sie to zdarza. .

dobra, nie rozmawiajmy o tym, Mia musi zapomniec co przezyla :(
...Ratując jednego zwierzaka nie zmienisz świata, ale świat zmieni się dla tego jednego zwierzaka...

Doda_

Od: Nie kwi 13, 2008 15:59

Post » Nie lis 24, 2013 20:04 Re: Pobita? Zepsuta zabawka? Małe kocie bardzo połamane-pomó

Biedactwo :(

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Nie lis 24, 2013 20:21 Re: Pobita? Zepsuta zabawka? Małe kocie bardzo połamane-pomó

Co tak mało tych cegiełek na Allegro? Nie zdążyłem zakupić.
Oto jeden z kotów wystraszony wielką liczbą cisnacych się do klatki widzów, wyrwał się z niej i skoczył na otwarte okno. Rozszalałe zwierzę udało się jednak niebawem ułaskawić i sprowadzić z powrotem do klatki, zanim pomyślało o dalszej ucieczce. (z wystawy kotów - Bruksela styczeń 1894 r.)

tomek_k

Od: Wto wrz 27, 2011 15:38

Post » Nie lis 24, 2013 21:12 Re: Pobita? Zepsuta zabawka? Małe kocie bardzo połamane-pomó

po banerku trafiłam
psychopacieje nam społeczeństwo, najgorsze, że zarówno agresja jak i przemoc jest wyuczalna- nabywa się "toto" przez obserwacje, słuch i doswiadczenie. i to jest kolejny problem, bo powstaje "niekończąca się opowieść" przekazywana z pokolenia na pokolenie.

fakt Szenila, takie operacje kostne, powinien wykonywać tylko i wyłącznie bardzo doswiadczony i świetny chirurg - mistrz. tylko taki.
Maszeńkę składał doswiadczony, sprawadzony, świetny chirurg. nie miał łatwego zadania, drobniejsze odłamki wbite w mieśnie, ostry popękany trzon kosci tuż przy główce, do tego z przemieszczeniem - dobrze, że bez otwarcia bo przemieszczenie szło przy rzepce, pewnie tam by sie przebiło. I na dodatek przy częściowym zroscie - musiał dłutować kosci.
Kosztowało strasznie. Ale było warto.
Nie było komplikacji. Goiło się świetnie. Długość łapy zachowana. Całkowita ruchomość stawu. Brak deformacji.
To jest bezcenne.
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Nie lis 24, 2013 21:14 Re: Pobita? Zepsuta zabawka? Małe kocie bardzo połamane-pomó

Czy jest jakiś wstępny termin operacji?
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Nie lis 24, 2013 23:53 Re: Pobita? Zepsuta zabawka? Małe kocie bardzo połamane-pomó

Szenila pisze:
Mała czuje się zadziwiająco dobrze, jak na skalę obrażeń. Ma duży apetyt, bawi się, jest pogodnym i ciekawskim kociakiem

Kochana bidulka :1luvu:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Pon lis 25, 2013 8:14 Re: Pobita? Zepsuta zabawka? Małe kocie bardzo połamane-pomó

Szenila pisze:niestety rozliczenie musi trochę poczekać, zmieniła się [ulepszono, taaa :roll: ] strona naszego banku, i chwilowo nie mogę obczaić gdzie się podziała lista wpłat, chyba, że ktoś ma konto w Millennium i mnie oświeci

Mam Millennium w pracy, kocham te ich udoskonalenia :evil:
Zobacz drugą zakładkę "Produkty". Przy numerze rachunku o kt Ci chodzi, po prawej jest napis "Historia transakcji", jak klikniesz rozwinie się lista wpłat.
To co prawda wersja dla przedsiębiorstw, ale pewnie podobną zrobili dla os prywatnych.
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Pon lis 25, 2013 12:23 Re: Pobita? Zepsuta zabawka? Małe kocie bardzo połamane-pomó

Napiszcie jakie są plany dot. leczenia..., co i kiedy ?
kot też człowiek...
04.06.2018 Myszunia [*]
13.08.2013 Lesio [*]

color1

Od: Czw cze 27, 2013 11:52

Post » Pon lis 25, 2013 14:21 Re: Pobita? Zepsuta zabawka? Małe kocie bardzo połamane-pomó

Obrazek

Obrazek

Mi jest umówiona w lecznicy na piątek na jedenastą.

http://allegro.pl/pobita-zepsuta-zabawka-polamane-kocie-pomoz-i3739916541.html
Obrazek http://www.facebook.com/TOP.INNI?ref=pb
milczenie jest srebrem, a mruczenie - złotem...

Szenila

Od: Pt gru 03, 2010 18:24

Post » Pon lis 25, 2013 14:27 Re: Pobita? Zepsuta zabawka? Małe kocie bardzo połamane-pomó

Jaka ona śliczna :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

Astaroth86

Od: Pon wrz 12, 2011 20:05

Post » Pon lis 25, 2013 14:46 Re: Pobita? Zepsuta zabawka? Małe kocie bardzo połamane-pomó

Super że nowa aukcja z cegiełkami :)
A ta biedna zawinięta łapecka to prawie większa od reszty kotka...
Śliczne, biedne maleństwo. :1luvu:
:ok:

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Pon lis 25, 2013 15:12 Re: Pobita? Zepsuta zabawka? Małe kocie bardzo połamane-pomó

Proszę o info. ile kasy jeszcze brakuje??
Może jakiś bazarek przygotuję :oops:
Obrazek Obrazek
Nikt nie jest nam dany na zawsze...
Hotel dla kotów: https://www.facebook.com/kitawmiescie

KITA - RZESZÓW

Od: Sob gru 17, 2011 19:07

[poprzednia][następna]