Przeczytalam juz wszystko o zwirkach co zostalo napisane na tym forum i tylko jeszcze bardziej od tego zglupialam

Nie wiem juz co robic. Kotki sa w domu niecale 2 tygodnie a ja nie wiem juz co im do tej kuwetki sypac
Sytuacja wyglada tak: Najpierw kupilam silikonowy Fresh&Easy. Bylo super, nie smierdzialo, swietnie wchlanial, do czasu. Po 5 dniach moje lejki zrobily z tego kompletne bagienko, 6 dnia Kenya stwerdzila ze nie wejdzie juz ani razu (nie dziwie jej sie)
Kupilismy wiec Benka. Smierdzi okropnie mokrym betonem, ale nie to jest najgorsze, mam na niego straszne
uczulenie, wysterczy ze zblize sie do kuwety i juz zaczynam sie dusic. Wnioskuje z tego ze zwirki bentonitowe sa nie dla mnie
Wiec CO mam uzywac? Prosze poradzcie cos. Zaraz mi ktos powie ze Cats Best Eco+, a otoz tez nie, bo jeden kotus (malutki ale straaaaaaszny lejek) dlugowlosy, i juz sobie wyobrazam ten tartak w mieszkaniu, wnioskujac po tym co sie dzieje przy Benku, litosci u nas nikt nie ma czasu odkurzac codziennie.
Wiec co? Cats Dream? Jakis papierowy, czy cos takiego? Jak one dzilaja? A jak wy to robicie ze silikon starcza na 2 tygodnie??? to by mnie juz urzadzalo. Ten odkazacz to rozumiem ze tylko zapach likwiduje, ale mnie to akurat nie smierdzialo. I jescze slyszalam takie cos, zwirek sepiolitowy czy jakos tak, co to takiego?
Blagam pomozcie, bo mnie sie juz mozg przegzewa