273 316

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kussad już sobie wyobrażam mine TŻ takussad pisze:273 727 - wynik drgnął a filmik faktycznie często mi się zawiesza! Ups... zapomniałam wyłączyć dźwięk i ryknęło a obok pracuje TZ i sprawdza klasówki![]()
Dlaczego liczba wyświetleń się nie zmienia?
YouTube wykorzystuje zastrzeżoną technologię do zapobiegania sztucznemu zwiększaniu liczby wyświetleń filmu przez roboty spamowe, złośliwe oprogramowanie i inne rozwiązania. Sprawdzamy prawidłowość wyświetleń, by zapewnić precyzję podawanej ich liczby dla każdego filmu już od pierwszego wyświetlenia.
Proces sprawdzania poprawności staje się widoczny publicznie, gdy liczba wyświetleń wyniesie 300. W tym momencie wzrost liczby wyświetleń może zwolnić lub tymczasowo ulec zatrzymaniu, dopóki nie potwierdzimy, że wszystkie kolejne wyświetlenia są uzyskiwane uczciwie. Więcej informacji znajdziesz w tym filmie /filmu nie chciało mi się całego oglądać, ale pewnie nic nowego tam nie powiedziano/
Pamiętaj, że nie każde odtworzenie filmu jest liczone jako wyświetlenie. Odtworzenia, które nie rozpoczynają się kliknięciem w natywnym odtwarzaczu YouTube, zwykle nie są liczone jako „wyświetlenia”, bo kliknięcia wykonane przez użytkownika są bardziej reprezentatywne dla rodzaju interakcji, którego miarą ma być liczba wyświetleń.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 73 gości