Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
xlchtloi pisze:Nie wiem, co zrobić z saszetkami, ale na puszki można kupić specjalne nakładki, nie wiem, na ile szczelne, ale jedzenie ludzkie zapachem kociego nie przechodzi (a taka np. Feringa śmierdzi niemiłosiernie), więc na chłopski rozum - kocie ludzkim też nie powinno
xlchtloi pisze:Co do puszek, ja kupuje głównie duże, mój kot ostatnio i tak się boczy na mokre, niezależnie od rozmiaru i świeżościMa ktoś pomysł, jak go przekabacić? Dodam, że kiedyś jadł prawie wszystko, to ostatnio mu odbiło...
Boo pisze:Popełniłam artykulik o żywieniu kotów. Wiem, że nie jest doskonały ale jest on umieszczony w ogólnej Instrukcji Obsługi Kota, którą dostaje każdy (lub prawie każdy), kto chce lub adoptuje kota z opolskiego schroniska. Musiałam więc opisać to jakoś w miarę łagodnie, trochę wytłumaczyć dlaczego tak a nie inaczej no i nie przerazić kogoś, kto z kotem ma do czynienia po raz pierwszy a i zachęcić do drążenia tematu. Jakby ktoś miał ochotę rzucić okiem i się poświęcić czytając go to z chęcią wysłucham co sądzicie![]()
http://kociarnia.opole.pl/iok/112-instr ... enie-kotow
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510, Meteorolog1 i 39 gości