MIKUŚ pisze:O jaką zabaweczkę mają dziewczynki. Wizyta poadopcyjna powiadasz Kita. Nonono........to już wkrótce.
Najwyższy czas!

Już niedługo jak Dorisia jest u nas rok

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MIKUŚ pisze:O jaką zabaweczkę mają dziewczynki. Wizyta poadopcyjna powiadasz Kita. Nonono........to już wkrótce.
Dori - średnio, ona woli zabawę dalmierzem laserowym (urządzenie do określania odległości od nieprzezroczystego obiektu przy pomocy promienia lasera),
LadyStardust pisze:Ja chcę tasię taką!Właśnie... kolory... tylko logo jest czarno czerwone, to nie wiem jakby to było
aange pisze:LadyStardust pisze:Ja chcę tasię taką!Właśnie... kolory... tylko logo jest czarno czerwone, to nie wiem jakby to było
spokojnie na różowym wszystko pięknie wygląda
LadyStardust pisze:aange pisze:LadyStardust pisze:Ja chcę tasię taką!Właśnie... kolory... tylko logo jest czarno czerwone, to nie wiem jakby to było
Nienawidzę różowego...![]()
![]()
aange pisze:LadyStardust pisze:aange pisze:LadyStardust pisze:Ja chcę tasię taką!Właśnie... kolory... tylko logo jest czarno czerwone, to nie wiem jakby to było
![]()
wybrzydzasz![]()
LadyStardust pisze:aange pisze:LadyStardust pisze:aange pisze:LadyStardust pisze:Ja chcę tasię taką!Właśnie... kolory... tylko logo jest czarno czerwone, to nie wiem jakby to było
![]()
wybrzydzasz![]()
oj tam oj tam, bo cię uwdzieję w różowy sweterek z bazarku i będziesz pokicywać do fotek na miss KPi ci tasię różową też damy!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 67 gości