Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jola_d pisze:nie dawaj kota na wieś.zmarnują go. tam panuje taka mentalność: jak kot się zepsuje będzie następny. Poza tym dadzą mlekonie karmią, bo kot ma być łowny.po to jest stworzony. oczywiście pewnie jest jakiś 1% wyjątków.
lidka02 pisze:Jeszcze rozmawiałam z wetem i on mówi ze ktoś tam by chciał kotka na wieś ale do domu .....coś mi tak .......i mówie mu myślałam o tej małej bo nowa ale chora i ze mogli by ją sobie wyleczyć i zabrać .....A wet że nie będą chcieli chorego kotato znaczy jak ja mam leczyć wypicować i dać jakiemuś wiejskiemu państwu
niech się wypchają...szok...
lidka02 pisze:Zgadzam się Bożenko z tobą ale jeżeli tak bardzo chcą kota to niech zabiorą tego chorego i leczą .......dlaczego choroba ludzi odstrasza ...
Justa&Zwierzaki pisze:Na wsi wystarczy wystawiac miseczke z jedzeniem i same sie koty zejda , tak moi znajomi zrobili bo chcieli kota a teraz maja ich kilka![]()
Choc raz sie zdziwiłam jak mój znajomy mi mówił ( maja uratowanego kota w domu a i na działkę gościu jeździ co dzien bo i tam ma kota ) że u niego na wsi u brata jak byk stanął kociakowi na noge to i ją zmiażdżył to pojechał do miasta z nim i wet mu amputował te łapke to na wsi sie z niego śmieją ze ma kuter nogę a nie kota , ze chłop na starość zwariował , ze powinien łopata w łeb mu dac a nie do weta kasę tracić![]()
![]()
![]()
Wynika z tego ze i na wsi i w mieście sa różni ludzie ...
Justa&Zwierzaki pisze:Ja tez zdecydowanie wole chorego , kalekiego ale my jesteśmy jak odmieńcy , inni niz większość ludzi , bo gdyby nie to to by u mnie nie było 4 pampersowców
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 680 gości