RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ MA CUDOWNY DT SZUKAMY DS !

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 13, 2012 23:08 Re: OKĘCIE UL.KAZIMIERZA WIELKIEGO WYRZUCONY RUDY KOT!DT NA

:mrgreen: znajomi mi ciągle coś podsyłają, bo wiedzą , że mam kuku na muniu na punkcie zwierzów :mrgreen:
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Czw gru 13, 2012 23:11 Re: OKĘCIE UL.KAZIMIERZA WIELKIEGO WYRZUCONY RUDY KOT!DT NA

teraz można sobie spokojnie piwko otworzyć :piwa:
jo.anna

Post » Czw gru 13, 2012 23:12 Re: OKĘCIE UL.KAZIMIERZA WIELKIEGO WYRZUCONY RUDY KOT!DT NA

ania Ty sie nie opij bo jutro ważny dzień ..nowy domownik :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jutro tez wypijemy:)
agula76

Post » Czw gru 13, 2012 23:15 Re: OKĘCIE UL.KAZIMIERZA WIELKIEGO WYRZUCONY RUDY KOT!DT NA

Rudzik niestety ma FIV dodatni :cry: ,białaczka ujemna.
I wygląd 100% zdrowego kota .
Co dalej ? :cry:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Czw gru 13, 2012 23:15 Re: OKĘCIE UL.KAZIMIERZA WIELKIEGO WYRZUCONY RUDY KOT!DT NA

agula76 pisze:ania Ty sie nie opij bo jutro ważny dzień ..nowy domownik :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jutro tez wypijemy:)

wiem i pamiętam, i mam stresa jak to będzie, co to będzie :lol:
jo.anna

Post » Czw gru 13, 2012 23:16 Re: OKĘCIE UL.KAZIMIERZA WIELKIEGO WYRZUCONY RUDY KOT!DT NA

dorcia44 pisze:Rudzik niestety ma FIV dodatni :cry: ,białaczka ujemna.
I wygląd 100% zdrowego kota .
Co dalej ? :cry:

a co to FIV (sorki za niewiedzę) :(
jo.anna

Post » Czw gru 13, 2012 23:18 Re: OKĘCIE UL.KAZIMIERZA WIELKIEGO WYRZUCONY RUDY KOT!DT NA

FIV -WIRUS NABYTEGO NIEDOBORU IMMUNOLOGICZNEGO
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Czw gru 13, 2012 23:20 Re: OKĘCIE UL.KAZIMIERZA WIELKIEGO WYRZUCONY RUDY KOT!DT NA

:cry: i dlatego byc moze został wyrzucony :( bo nie wyglada na dzikuska ...

yzn ze bedzie trudniej o DT I DS :(

nie mzoe wrócic na ulice ...to go moze tymbardziej zabic:(..czy to jest zarazliwe dla innych kotów???
Ostatnio edytowano Czw gru 13, 2012 23:22 przez agula76, łącznie edytowano 1 raz
agula76

Post » Czw gru 13, 2012 23:22 Re: OKĘCIE UL.KAZIMIERZA WIELKIEGO WYRZUCONY RUDY KOT!DT NA

o kurczę :(:(:(:(:(:(
jo.anna

Post » Czw gru 13, 2012 23:22 Re: OKĘCIE UL.KAZIMIERZA WIELKIEGO WYRZUCONY RUDY KOT!DT NA

wyczytałam że jest ( o ile dobrze napisali)
jo.anna

Post » Czw gru 13, 2012 23:25 Re: OKĘCIE UL.KAZIMIERZA WIELKIEGO WYRZUCONY RUDY KOT!DT NA

Hospicjum dla FIV+ prowadzi Agn...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Czw gru 13, 2012 23:27 Re: OKĘCIE UL.KAZIMIERZA WIELKIEGO WYRZUCONY RUDY KOT!DT NA

ale to jest smutne :( jak on się uchował tyle czasu...
jo.anna

Post » Czw gru 13, 2012 23:27 Re: OKĘCIE UL.KAZIMIERZA WIELKIEGO WYRZUCONY RUDY KOT!DT NA

na pewno musi miec dom bez kotów...zadne DT z duza iloscia kociaków odpada...:(...ale test mozna powtórzyc ....po 2 tyg ...moze wyszedł żle???

jak ocenia wet jego stan??? jak on z ta rana i na mrozie przeżył..
agula76

Post » Czw gru 13, 2012 23:28 Re: OKĘCIE UL.KAZIMIERZA WIELKIEGO WYRZUCONY RUDY KOT!DT NA

Kurcze :(
Nic to :twisted: są domki dla FIV - ków
Albo może zostać jedynym kotem w domu .
Nie każdy chce mieć dwa, trzy koty.
Może dom dla jedynego cudnego Garfielda się znajdzie. Wyedukowany i nie z Ciemnogrodu.
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger

Monika_Krk

Post » Czw gru 13, 2012 23:32 Re: OKĘCIE UL.KAZIMIERZA WIELKIEGO WYRZUCONY RUDY KOT!DT NA

Niech ktoś mu zrobi banerek i prześle mi na priv , bo ja nie umiem robić banerków.
Dokleję Rudego do swoich postów .

Monika_Krk

[poprzednia][następna]