Królewna i księżniczka...w jednym stały schronie ...i po co?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 03, 2012 13:21 Re: Królewna i księżniczka...w jednym stały schronie ...i po

Na razie wrócił do schronu :(
Musimy się skupić na znalezienie mu domu, który przyjmie kota FIV + :(

Jest pięknym kocurem -taki duży, lekko grubiutki :)
Na pierwszy rzut oka wygląda naprawdę super.
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Pon gru 03, 2012 13:58 Re: Królewna i księżniczka...w jednym stały schronie ...i po

:(
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Czw gru 06, 2012 21:29 Re: Królewna i księżniczka...w jednym stały schronie ...i po

Dziewczyny podobno jutro wracają wysterylizowane.
Trzymamy za nie :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Post » Czw gru 06, 2012 21:38 Re: Królewna i księżniczka...w jednym stały schronie ...i po

:ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Czw gru 06, 2012 21:51 Re: Królewna i księżniczka...w jednym stały schronie ...i po

No tak, tylko w międzyczasie je ktoś z królestwa wykołował :(
Natentychmiast mają znaleźć dom.

Głupia sprawa, ale to jakoś tak przez Szanowną służącą Morrisa i Rico poprzez grupę ślepaczkową na FB, potencjalne domiszcza (mmam nadzieję, że się uda) dla Zuluska i Malwinki się wynalazły...

No, jakby tak Morrisiasty do roboty nie zapędzał, to narmalnie kooooszmar.

Niech no Morris pazury zaciska o kolejne domki :kotek:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Czw gru 06, 2012 22:08 Re: Królewna i księżniczka...w jednym stały schronie ...i po

To wszystko JEGO wina! Siedzi przed laptopem i knuje! A ja tylko wypełniam polecenia tego perfidnego i przebiegłego kota :evil: Wszystkie zażalenia i reklamacje proszę kierować do Morrisa!
Obrazek
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Czw gru 06, 2012 22:18 Re: Królewna i księżniczka...w jednym stały schronie ...i po

:ryk: :ryk: :ryk:

Ależ to nie jego WINA, tylko ZASŁUGA!
Morisiątko, doklikaj tam jeszcze kilka domów! :ok:
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

Post » Czw gru 06, 2012 22:30 Re: Królewna i księżniczka...w jednym stały schronie ...i po

Dodam, że ja po nocach nie śpię przez gadzinę i jego knowania 8O ale co zrobić...

A teraz mi mówi, żeby dla współwięźniów zrobić plakat na facebooka o pilnie potrzebnych domach przed zimą... :roll:
Jakby Julia jakieś zdjęcia wysłała... może by coś zrobił... ale znowu będą na mnie psioczyć, że im roboty dodaje, bo z kotami trzeba jeździć do weta, robić testy, transport załatwiać... :wink:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Czw gru 06, 2012 22:45 Re: Królewna i księżniczka...w jednym stały schronie ...i po

Bo potrzebny jest też ktoś na kogo można psioczyć...
no chyba że się kocioczy :roll:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Czw gru 06, 2012 22:46 Re: Królewna i księżniczka...w jednym stały schronie ...i po

Zdjęcia zimowe w sensie? Julia może wysłać zimowe... "mniej aktualne", w sensie kocie schroniskowe, ale sprzed lat ;)
Na aktualne trzeba będzie poczekać chwilę, bo teraz to tu zamieszania jest nadto :wink:

A Julia jest "w trakcie" robienia filmiku nawołującego do zostania domem tymczasowym. Jest "w trakcie" robienia już od 2 tygodni, ale cały czas coś...
Trochę to też paradoksalna sytuacja, bo Julia sama jako DT się nie sprawdziła :oops:
Pierwsza przyjęta na DT kotka, została już na zawsze... :|
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

Post » Czw gru 06, 2012 22:51 Re: Królewna i księżniczka...w jednym stały schronie ...i po

Zaraz, zaraz...to tylko przekleństwo pierwszego tymczasa...
Drugi już nie musi zostać...
Nie mówiąc o trzecim :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Czw gru 06, 2012 22:52 Re: Królewna i księżniczka...w jednym stały schronie ...i po

meksykanka pisze:Bo potrzebny jest też ktoś na kogo można psioczyć...
no chyba że się kocioczy :roll:

Czekaj, wpadnę któregoś dnia na tą podwarszawską wieś i nie bedzie zmiłuj się... :mrgreen:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Czw gru 06, 2012 22:54 Re: Królewna i księżniczka...w jednym stały schronie ...i po

Serdecznie zapraszam, szczególnie jak umiesz sprzątać...
bo ja niestety z tych bałaganiarzy i lubię 15 rzeczy na raz robić i mieć je pod ręką...
Ale jak by tak ktoś przyjechał mi zycie zorganizować...
Naprawdę nie mam nic przeciwko.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Czw gru 06, 2012 22:56 Re: Królewna i księżniczka...w jednym stały schronie ...i po

Nowa_Sztno pisze:Zdjęcia zimowe w sensie? Julia może wysłać zimowe... "mniej aktualne", w sensie kocie schroniskowe, ale sprzed lat ;)
Na aktualne trzeba będzie poczekać chwilę, bo teraz to tu zamieszania jest nadto :wink:

A Julia jest "w trakcie" robienia filmiku nawołującego do zostania domem tymczasowym. Jest "w trakcie" robienia już od 2 tygodni, ale cały czas coś...
Trochę to też paradoksalna sytuacja, bo Julia sama jako DT się nie sprawdziła :oops:
Pierwsza przyjęta na DT kotka, została już na zawsze... :|

Zimowe będą może bardziej chwytające za serce, choć nie chcę na stronie też robić tragedii... Rób film - już! Nie jutro, pojutrze, za tydzień... Idzie zima - jak działać to działać! :ok:
Zdjęcia prześlij w dobrej rozdzielczości na pacze.sercem@gmail.com Najlepsze są takie, gdzie kociaste patrzą prosto w obiektyw. Pokombinujemy... a Morris będzie nadzorował akcję wyciągania współwięźniów :mrgreen:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Czw gru 06, 2012 23:00 Re: Królewna i księżniczka...w jednym stały schronie ...i po

meksykanka pisze:Serdecznie zapraszam, szczególnie jak umiesz sprzątać...
bo ja niestety z tych bałaganiarzy i lubię 15 rzeczy na raz robić i mieć je pod ręką...
Ale jak by tak ktoś przyjechał mi zycie zorganizować...
Naprawdę nie mam nic przeciwko.

Zdolności organizacyjne to ja mam we krwi :mrgreen: Ogarniam swój dom, forum, kilkanaście akcji na Ja Pacze Sercem, które staram się powiązać z forum, aby pomóc wszystkim, z którymi jestem tutaj związana... :roll: Zulus, Malwinka, tymczasy u zuzia96 (w trakcie), Silverek, Piracik... szukanie fundacji, która nas przygarnie...
Spoko, za wikt i opierunek moge przyjechać :mrgreen:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

[poprzednia][następna]