Nie będę chodzić.Okruszka w nowym domu.Szuka opiek. wirtual

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 25, 2012 20:18 Re: Nie będę chodzić. Daj mi dom=życie. Zostało jej 8 dni !

Niezdaro,
próbowałam wysłać Ci pw, ale cały czas mam w 'do wysłania', coś mi napisało że jestem za krótko na miau, mogę napisać na jakiś e-mail?
Obrazek

JoannElle

Od: Pt wrz 21, 2012 20:00

Post » Wto wrz 25, 2012 20:27 Re: Nie będę chodzić. Daj mi dom=życie. Zostało jej 8 dni !

Dla uściślenia - chodzi mi o to, żeby się umówić w sprawie podróży Okruszki :kotek: Również Ewę prosiłabym o jakiś kontakt. Można do mnie też zadzwonić na 666-930-390 (mój numer firmowy).
Obrazek

JoannElle

Od: Pt wrz 21, 2012 20:00

Post » Wto wrz 25, 2012 20:38 Re: Nie będę chodzić. Daj mi dom=życie. Zostało jej 8 dni !

Lidka pisze:Napewno można uszyc małej majtaski choćby z polara, takie, żeby sobie nóżek nie obcierała. Polecam rzepy. Takie opaski na rzepy zrobilam Dudusiowi z bezwładną łapką. Bo na poczatku kiedy szorował łapka po podlodze ocierały mu się, a że nie czuł tego więc robiły sie ranki.
Myślę, że w takie majty można by było zwykłe podpaski wkładać i też zdałoby to egzamin.

majty ala rajstopy czy ala pampers? A co do wariackiego tempa adopcji to z powodu tego że czasu na decyzję również było niewiele. Ale nastawiam się na to że będzie super. Ze zdjęć widzę że kotka jest w lepszej kondycji niż przypuszczałam.
Obrazek
Podróż jest lepsza od dotarcia do celu.Liczy się to co człowiek przeżyje krocząc obraną drogą potknięcia, upadki, przyjaźnie. Trzeba tylko wierzyć, że przyszłość ułoży się po naszej myśli.

ewahejduk

Od: Nie lip 22, 2012 20:04

Post » Wto wrz 25, 2012 20:47 Re: Nie będę chodzić. Daj mi dom=życie. Zostało jej 8 dni !

To zależy jak ona sie będzie poruszać.
Wtedy trzeba tak pomyśleć, żeby ochronic te części, które będą tarły. No bo przy braku czucia to jest grożne kiedy sie poobciera.
Na jakimś zdjeciu widziałam, z ejest trochę jak żabka to może trzeba by z nogawicami?

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Wto wrz 25, 2012 21:03 Re: Nie będę chodzić. Daj mi dom=życie. Zostało jej 8 dni !

Trzymam kciuki za dom dla koteczki :ok:
Kotika nie ma dostępu do netu
Odezwie się jak najszybciej się da
Obrazek

aga marczak

Od: Sob lis 12, 2011 13:03

Post » Wto wrz 25, 2012 21:26 Re: Nie będę chodzić. Daj mi dom=życie. Zostało jej 8 dni !

zobaczy się w praniu jak ona się rusza. Najpierw zrobimy takie w stylu papmersa
Obrazek
Podróż jest lepsza od dotarcia do celu.Liczy się to co człowiek przeżyje krocząc obraną drogą potknięcia, upadki, przyjaźnie. Trzeba tylko wierzyć, że przyszłość ułoży się po naszej myśli.

ewahejduk

Post » Śro wrz 26, 2012 9:03 Re: Nie będę chodzić. Daj mi dom=życie. Zostało jej 8 dni !

Czy deklaracje pomocy finansowej nadal są aktualne? Myślałam też o tym że kiedy kotek będzie już u moich rodziców zrobię wydarzenie na fb poproszę znajomych o stare ręczniki karmę i ręczniki papierowe. Będzie to na pewno łatwiejszy start dla rodziców. Proszę również kotikę o kontakt nr tel byśmy mogły się umówić na dogadanie załatwienia formalności.
Obrazek

ewahejduk

Post » Śro wrz 26, 2012 10:00 Re: Nie będę chodzić. Daj mi dom=życie. Zostało jej 8 dni !

moje deklaracje są aktualne
warto podpatrzeć jak to sie odbywa u Agn, która ma duże doświadczenie w pieluchowych
http://kocie-hospicjum.pl/koty-pielucho ... dopieczni/
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Śro wrz 26, 2012 10:19 Re: Nie będę chodzić. Daj mi dom=życie. Zostało jej 8 dni !

Dorzucę się do wyprawki, jak pisałam.
I nieustająco :ok:

Katarzyna Grzyb

Od: Czw kwi 09, 2009 18:40

Post » Śro wrz 26, 2012 12:40 Re: Nie będę chodzić. Daj mi dom=życie. Zostało jej 8 dni !

ewahejduk pisze:Czy deklaracje pomocy finansowej nadal są aktualne? Myślałam też o tym że kiedy kotek będzie już u moich rodziców zrobię wydarzenie na fb poproszę znajomych o stare ręczniki karmę i ręczniki papierowe. Będzie to na pewno łatwiejszy start dla rodziców. Proszę również kotikę o kontakt nr tel byśmy mogły się umówić na dogadanie załatwienia formalności.

Na jakie konto wysłać?

echtom

Od: Nie wrz 27, 2009 9:09

Post » Śro wrz 26, 2012 13:52 Re: Nie będę chodzić. Daj mi dom=życie. Zostało jej 8 dni !

dolabra pisze:moje deklaracje są aktualne
warto podpatrzeć jak to sie odbywa u Agn, która ma duże doświadczenie w pieluchowych

Dobrze byłoby też napisać do Agn i poprosić o podzielenie się doświadczeniami/rady.

Do wyprawki oczywiście się dorzucę. Tylko prośba - podajcie nr konta na które należy przesłać pieniążki też w tym wątku, bo na fb nie mam konta.

A malutka jest urocza. :D :1luvu:

Wawe

Od: Pt wrz 24, 2004 21:14

Post » Śro wrz 26, 2012 14:25 Re: Nie będę chodzić. Daj mi dom=życie. Zostało jej 8 dni !

Dziękuję wszystkim za chęć pomocy. Nadal czekam na kontakt z kotiką i trzeba pozałatwiać formalności deklarację czy jak to się robi, bo nie wiem. Dzisiaj na dobry początek kupiłam 3 małe miseczki na wodę, suchą i mokrą karmę. Mojej plamce by jej nie było smutno kupiłam identyczny zestaw, bo do tej pory jadła z plastikowego serwisu dla lalek :oops: użyczonego jej przez moje córeczki. Konto podam wieczorem bo biegnę z dziećmi do okulisty pozdrowienia dla wszystkich.
Obrazek

ewahejduk

Post » Śro wrz 26, 2012 14:27 Re: Nie będę chodzić. Daj mi dom=życie. Zostało jej 8 dni !

dolabra pisze:moje deklaracje są aktualne

A dziurki na ogonek nie ma? :?
Obrazek

ewahejduk

Post » Śro wrz 26, 2012 14:46 Re: Nie będę chodzić. Daj mi dom=życie. Zostało jej 8 dni !

Zadziwiające..
Niesamowity świat, gdzie z jednej strony jednym ruchem godzi się w żyjące stworzenie niszcząc mu całe życie, a z drugiej, gdzie moc miłości "stawia" to stworzenie na łapy i daje mu prawdziwe życie w miłości..

Jesteście wspaniali. Żyć się chce.

Niezdaro - jesteś cudowna.

Ewo - cudownie, że masz trójkę Dzieci. Będzie więcej fantastycznych - jak Ty - ludzi na tym świecie.

Mnie bardzo się Ewa i jej podejście podoba. Odpowiada sensownie na każde pytanie. Racjonalna, czuła, odpowiedzialna. Tak trzymać. Takich elementów potrzeba w tym trudnym przypadku i mamy je podane jak na dłoni. W dodatku dziewczyna nie obraziła się prostą i konieczną niestety sugestią, co do sprawdzenia jej jako DS. Czyli tym wyraźniej widać dobre intencje i chęć pomocy. Ewo, ściskaj Rodziców, podziękuj im za serce, będą mieli ręce pełne obowiązków, ale i zostaną obdarzeni supermiłością i wdzięcznością Podopiecznej.

A Okrunia przecudna..

Niech się już wszystko tylko dobrze układa.

Piękny wątek, nasycony miłością, dobrocią i nadzieją.

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Śro wrz 26, 2012 21:56 Re: Nie będę chodzić. Daj mi dom=życie. Zostało jej 8 dni !

Rozmawiałam dzisiaj przez tel z niezdarą była to bardzo miła rozmowa. Osobom zainteresowanym przesłałam nr konta później rozliczę się z pieniążków. pozdrawiam serdecznie Dobranoc.
Obrazek

ewahejduk

[poprzednia][następna]