<2>Moje wolnozyjące....odeszły blokowe... Szafiś kochana ...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 01, 2012 16:48 Re: <2>Ruda Łapa&Lolek..Maluszki w dt, BOLEK w ds, Pycho s.5

Marzenia11 pisze:Pycho zrobiła ładną dużą qpkę :D :D :D ale do wanny :evil: :evil: :evil:

Pycho to dziewunia?
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Pon paź 01, 2012 21:06 Re: <2>Ruda Łapa&Lolek..Maluszki w dt, BOLEK w ds, Pycho s.5

JolaJ pisze:
Marzenia11 pisze:Pycho zrobiła ładną dużą qpkę :D :D :D ale do wanny :evil: :evil: :evil:

Pycho to dziewunia?

nie, chłopak, a jeśli się pomyliłam to znaczy ze nawet z bliska dobrze nie widzę. :D

Właśnie odrobaczyłam Pycha - zwabiłam drania na piłeczkę pingpongową i podałam tabkleteczkę. I nawet zajrzałam do pysia :piwa: :piwa: :piwa: aby zobaczyc jak wyglądają dziąsełka - asia2, jestes ze mnie dumna,c'nie? :mrgreen: wydaje mi się ze z jednej strony jest lekka czerwona kreseczka. Jezyczka nie obejrzałam bo drań schował. Tabletkę popił wodą ze strzykawki i zostawiłam go w zamknietej łazeince, bo pani dr dzisiaj powiedziała, ze izolacja musi byc pełna a nie prowizoryczna...
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon paź 01, 2012 21:24 Re: <2>Ruda Łapa&Lolek..Maluszki w dt, BOLEK w ds, Pycho s.5

dumna bardzo :ok: :D
a podniebienie jeszcze 8) :D

asia2

Od: Sob wrz 04, 2010 14:43

Post » Pon paź 01, 2012 21:55 Re: <2>Ruda Łapa&Lolek..Maluszki w dt, BOLEK w ds, Pycho s.5

asia2 pisze:dumna bardzo :ok: :D
a podniebienie jeszcze 8) :D

kłapnął pyskiem i nie zdązyłam :wink: ale jeszcze mam parafinkę do podania więc mam szansę :D :ok: :ok: :ok:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pon paź 01, 2012 21:57 Re: <2>Ruda Łapa&Lolek..Maluszki w dt, BOLEK w ds, Pycho s.5

:ok:

asia2

Post » Pon paź 01, 2012 22:17 Re: <2>Ruda Łapa&Lolek..Maluszki w dt, BOLEK w ds, Pycho s.5

Marzenia11 pisze:
asia2 pisze:a podniebienie jeszcze 8) :D

kłapnął pyskiem i nie zdązyłam :wink: ale jeszcze mam parafinkę do podania więc mam szansę :D :ok: :ok: :ok:

Podniebienie albo białe bądź bladoróżowe, gładkie, bez żadnych ranek itp, a język taki intensywnie różowy.... to źle? :roll: i oczywiście wcina kolena porcję paszteciku dla baby.

Marzenia11

Post » Pon paź 01, 2012 22:34 Re: <2>Ruda Łapa&Lolek..Maluszki w dt, BOLEK w ds, Pycho s.5

to baaardzo dobrze :D :D :D
Łakomczuch nie z tej ziemi trafił Ci sie :D :D :D :D

asia2

Post » Pon paź 01, 2012 22:44 Re: <2>Ruda Łapa&Lolek..Maluszki w dt, BOLEK w ds, Pycho s.5

asia2 pisze:to baaardzo dobrze :D :D :D
Łakomczuch nie z tej ziemi trafił Ci sie :D :D :D :D

aile naraz mu podawac tego paszteciku animondki? I jak często? Bo wsunął ok 21 połowę a teraz drugą.

Marzenia11

Post » Pon paź 01, 2012 22:49 Re: <2>Ruda Łapa&Lolek..Maluszki w dt, BOLEK w ds, Pycho s.5

oj, tak tylko piszę :D
bez doczepki do ilości :D :D :D

przydałoby mi się teraz martini po tym dzisiejszym dniu :( ( :D :D :D :D 8) )

asia2

Post » Pon paź 01, 2012 22:52 Re: <2>Ruda Łapa&Lolek..Maluszki w dt, BOLEK w ds, Pycho s.5

asia2 pisze:oj, tak tylko piszę :D
bez doczepki do ilości :D :D :D

przydałoby mi się teraz martini po tym dzisiejszym dniu :( ( :D :D :D :D 8) )

ale ja powaznie pytałam, bo sama zachodzę w głowę ile taki berbec zjada.
A martini... szkoda, ze jestes tak daleko :wink:

Ja to w ogole mam zestaw: pieszczoch podgryzacz, gnnojek żarłok drzyj mordka , panna niedotykalska ale wygodnicka.

Probuję się zebrac do wolnozyjących...

Marzenia11

Post » Wto paź 02, 2012 9:27 Re: <2>Ruda Łapa&Lolek..Maluszki w dt, BOLEK w ds, Pycho s.5

W końcu poszłam. Po północy, księżyc w pełni... Najpierw do oczusi i parkingowych. Podchodzę do płotu a tam dwa koty sobie biegają z ogonami w górze i w świetle księżyca patrzę..... 4 kocie ślepia się błyszczą! Oniemiałam! Z sylwetki i chudego w porównaniu z ciałkiem ogonka wyglądało na Oczusie, no ale przecież przymknięte chore oko itp.... stałam chwilę patrząc na fuczące i ganiające się koty i się zastanawiałam czy to ona żeby odpowiedniemu kotu podac antybiotyk. Podeszłam bliżej, zaczęła leźc do mnie i syczec po swojemu i spojrzałam w otwarte oko ale mokre czyli nadal się sączy ale już otwarte jest bardziej, na tyle, zeby się świeciło w ciemnościach :D :piwa: :piwa: :piwa: strasznie się ucieszyłam - jesli uda mi się wyleczyc to oczko to będzie to cud!
Wszystkie koty były wczoraj bardzo głodne. Odkąd nie ma maluszków nie ma chętnych do karmienia, zresztą gdy były maluszki to jedzenie było głównie przynoszone dla nich i matki. A już na przykład Białowąs z racji swojej otyłości i niesmiałości (nie podchodzi do nikogo, do mnie troszkę zaczął się zbliżac) to w ogóle nie dostawał jedzenia.... 6 kotow opyliło puchę 800g animondy.Plus Kumpel. Nie wiem jak dam radę zimą, ale przecież ich nie zostawię...

Pycho zaskoczony apartamentem przebywał noc całą w otwartym transporterku, siedział cicho aż wstawałam ze dwa razy patrzec czy żyje. Kupy dzisiaj łądne, siku też, wszystko w kuwecie. po zapaleniu światła w łazience wstał, wylazł, tak jakby sie dla niego dzień zacząl. Ponieważ to łazienka więc drzwi łązienkowe mają taką szparę (wywietrznik) na dole - własnie Pycho z jednej, a Lolek z drugiej strony leżą i się okładają łapami... Tłumaczę Lolkowi, zę to kwarantanna i ze to ważne, ale widzę jak mu bardzo brakuje kumpla do zabawy. To też kot na dokocenie.

Dostałam wczoraj wieczorem mmsa ze wspolnej kolacji Rubinka i Bolka. W końcu zaczął jeśc. :wink: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Wto paź 02, 2012 10:08 Re: <2>Ruda Łapa&Lolek..Maluszki w dt, BOLEK w ds, Pycho s.5

Zajrzałam do łazienki - wiadro od mopa przewrócone na bok a w środku Pycho miejscówę do spania sobie zrobił :mrgreen:

Marzenia11

Post » Wto paź 02, 2012 11:07 Re: <2>Ruda Łapa&Lolek..Maluszki w dt, BOLEK w ds, Pycho s.5

Marzenka
zażartuję sobie, ze kot to nie pies i wie ile jeść aby sobie nie zaszkodzić.
Jest u Ciebie już ktoryś dzień więc wyglodzenie i spokojne dochodzenie do sytości ma juz za sobą.
Nie martw się jego apetytem. Jak go ma to dobrze:))

asia2

Post » Wto paź 02, 2012 11:10 Re: <2>Ruda Łapa&Lolek..Maluszki w dt, BOLEK w ds, Pycho s.5

Bardziej się martwię czy mu nie daję za mało... ale faktycznie sam sobie reguluje i jak nie chce to zostawia a potem zjada. Muszę go przeprowadzic z wanny na podłogę, wtedy ustawię też miseczki z chrupkami i wodą.

Marzenia11

Post » Wto paź 02, 2012 13:56 Re: <2>Ruda Łapa&Lolek..Maluszki w dt, BOLEK w ds, Pycho s.5

Pycho kichnął potężnie. Kiedy ewnetualnie rozpoczynac antybiotyk - już teraz czy gdy się pojawi wydzielinka w oczkach lub nosku? :roll:

Marzenia11

[poprzednia][następna]