TYSKIE MRUCZKI XI-Borys zostaje w DS :) Gaja po wypadku :(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 14, 2012 17:06 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

nie ma za co, to ja dziękuję za to co pani dla nich robi,niewielu takich ludzi zostało,a czytam teraz wątek który pokazuje ludzką głupotę i nieodpowiedzialność,niektóre przypadki są po prostu komiczne i żałosne

viewtopic.php?f=8&t=112693

shanti_pryia

Od: Pt cze 29, 2012 20:22

Post » Wto sie 14, 2012 17:08 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

Eustachy się zatrzymał z sikaniem :cry:

A Marcelek za chwile dostanie kolejna kroplówkę , ale na szczęście zaczął ładnie jeść :ok:

A Matylkdzia nadal rzezi ale mniej , pogoda też nie jest nam przychylna ,ale na szczęście je , choć nie tyle ile powinna ...

A teraz na wersalce z jednej strony mi na kolanach leży Laryska oczywiście tylko jej głowa i łapka a z drugiej Pedro i nie mam jak sie ruszyć :lol:

Jutro o 17 przyjdą ludzie w sprawie adopcji któregoś kota, zobaczymy czy któreś się spodoba bo nie dawno przegrali walkę o życie kiciusia i ten co został jest sam i tęskni ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Wto sie 14, 2012 17:12 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

shanti_pryia pisze:nie ma za co, to ja dziękuję za to co pani dla nich robi,niewielu takich ludzi zostało,a czytam teraz wątek który pokazuje ludzką głupotę i nieodpowiedzialność,niektóre przypadki są po prostu komiczne i żałosne

viewtopic.php?f=8&t=112693

Niestety ludzka głupota jakby mogła latać to by odfrunęła , a tych części jest aż 3 niestety :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto sie 14, 2012 17:17 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

Przykład rozmowy:
- Tak, mieliśmy kotka
- Co się z nim stało.
- On nas nie lubił!
- …
- Któregoś dnia poszedł sobie
- Dokąd?
- Nnno, nie wiem, zrobił tak jak robi każdy kot: poszedł sobie.
- A ile czasu był u was?
- jakieś 4 lata.
- szukaliście go?
- a po co, skoro nie chciał być z nami
lub
- Mieliśmy kota, ale on nas olał.
- Jak to "olał"?
- No, poszedł sobie i przez tydzień go nie było.
- Ale wrócił?
- Wrócił, ale wtedy już my go olaliśmy.
- ????
- Nie wpuściliśmy drania do domu. Jak chce się wałęsać, to niech się wałęsa. Teraz chcemy takiego, żeby trzymał się domu, a nie łaził.
lub
ja: kotkę trzeba wysterylizować
ona: ale po co? i tak po sterylizacji może być w ciąży i koty małe mieć...
ja: bez macicy???
ona: ale brzuch jej zostanie przcież!
lub-Kotka mi wypadła z ósmego piętra
-Nie chciałaby Pani zabezpieczyć balkonu?
-Ale ona sobie tylko łapki połamała, a za drugim razem tylko się potłukła
-Można balkon zabezpieczyć
-Ale drugi raz to z okna wypadła
i wiele innych,ja tych ludzi nie potrafię zrozumieć

shanti_pryia

Od: Pt cze 29, 2012 20:22

Post » Wto sie 14, 2012 19:32 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

Justa&Zwierzaki pisze:A teraz na wersalce z jednej strony mi na kolanach leży Laryska oczywiście tylko jej głowa i łapka a z drugiej Pedro i nie mam jak sie ruszyć :lol:

:ryk: :ryk: :ryk: Czyli prawidłowo! :mrgreen:

Za zdrówko :ok: :ok: :ok: i jutrzejszą wizytę :ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Śro sie 15, 2012 18:34 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

Justyna czy wiesz może gdzie ten kot zaginął i czy miał może obróżkę?

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Śro sie 15, 2012 19:08 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

izydorka pisze:Justyna czy wiesz może gdzie ten kot zaginął i czy miał może obróżkę?

Nie mam innych info co na ogł a chciała bym tam zadzwonić i dopytać ale mam za mało na karcie :oops:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro sie 15, 2012 19:09 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

spoko, kumpel już dzwonił i mają się wymienić zdjęciami

izydorka

Post » Śro sie 15, 2012 19:19 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

Dzis u mnie byli bardzo fajni ludzie w sparawie adopcji i zdecydowali sie adoptować Kacperka , tylko że najpierw chcemy aby jeszcze odwiedził weta i jutro jedzemy, ( wydaje mi sie że grzybek odpuścił , ale zawsze lepiej jak wet to zobaczy ) a że mamy tych samych wetów to nie będzie problemu, niestety ci państwo nie dawno stracili młodego rudego kotka ( miał chore jelita ) a w domu tęskni 3 letni kiciuś , wić Kacperek bedzie jego kolegą :ok:
Proszę trzymajcie kciuki :ok:

Eustachy sika, ale bardzo mało i ma dość mocno wypełniony pęcherz , dostał dziś tez nospe i jest często masowany, jak do jutra nie będzie wyraźnej poprawy to też i z nim jutro jadę do weta :(

Mati lepiej , choć nadal rzezi, dziś bawiła sie tylko chwilkę i nie mogła dojść do siebie , na szczęście je ...

Marcelek ładnie je , dostał tez dziś kroplówkę .

Były dziś dwa tel , jeden w sprawie Leonka, pan miał kotka ale sobie gdzieś poszedł i już nie wrócił :roll: a drugi w sprawie Lusi, pani chce aby świnka nie gryzła i nie drapała i aby od razu dała sie głaskać 4 letniemu dziecku, bo nie chce kupować z zoologicznego bo nie ma czasu na oswajanie :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro sie 15, 2012 19:20 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

izydorka pisze:spoko, kumpel już dzwonił i mają się wymienić zdjęciami

Super :ok: , a mógł by się dowiedzieć na jakim osiedlu zagonił.
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro sie 15, 2012 19:21 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

podobno, jeśli dobrze zrozumiał, w Kobiórze

izydorka

Post » Śro sie 15, 2012 19:33 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

izydorka pisze:podobno, jeśli dobrze zrozumiał, w Kobiórze

W Kobiórze mieszka Paulina, wolontariuszka która będzie odemnie adoptował świnkę Feri, koleżanka shanti_pryia. Poproszę ją aby się rozejrzała ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro sie 15, 2012 20:52 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

Laryska oczekuje na domek wylegując się na kanapie :ok:

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Śro sie 15, 2012 20:58 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

I tutaj napiszę, że Laryska jest przepiękna :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Śro sie 15, 2012 21:35 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

bulba pisze:I tutaj napiszę, że Laryska jest przepiękna :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Prawda :1luvu: :1luvu: :1luvu:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03