Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Almare pisze:Jakkolwiek dziwnie by to nie zabrzmiało, ale byłam dzisiaj u profesjonalnego jasnowidza. Tego samego, który pomógł odnaleźć Ogrynię. I on mi powiedział, że z całą pewnością Sauronek żyje i ma się całkiem nieźle. Albo został przygarnięty albo ktoś go dokarmia, więc nie głoduje. Z tym, że jako prawdopodobną lokalizację wskazał mi Bielany a konkretniej okolice ul. Żeromskiego. Brzmi to niewiarygoodnie, ale w przypadku Ogryni też tak było i się sprawdziło. W związku z tym szukam osób lub karmicielek z tamtego rejonu. Jest ktoś taki na forum. Będę potrzebowała pomocy przy ogłoszeniach bo sama takiego rejonu nie ogarnę. Jutro maryniaj mi pomoże, ale może znalazł by się ktoś jeszcze?
PS. Jak zmienić tytuł wątku? CHciałam dodać, że szukam karmicielek.
Almare pisze:Dzwoniłam dzisiaj rano a teraz się nie mogę dodzwonić. Czy na Paluchu zawsze się sprawdza czy zwierzak ma mikroczipa?
wolontariat-Paluch pisze:Wsparcie w adopcjach normalnych i warunkowych:[/color][/u] alareipan (tel. 515 263 192), jamkasica (tel. 606 499 566)
joshua_ada pisze:Almare pisze:Dzwoniłam dzisiaj rano a teraz się nie mogę dodzwonić. Czy na Paluchu zawsze się sprawdza czy zwierzak ma mikroczipa?
Almare, dzwonisz na telefon ze strony Palucha? Najlepiej skontaktuj się bezpośrednio z wolontariuszkami:wolontariat-Paluch pisze:Wsparcie w adopcjach normalnych i warunkowych:[/color][/u] alareipan (tel. 515 263 192), jamkasica (tel. 606 499 566)
Zerknij też na stronę kwarantanny, bo tam obok zdjęcia są informacje, skąd kot został przywieziony:
http://paluch1.home.pl/system_kwarantanna.php
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, puszatek i 62 gości