Skatowana Malwinka:((Potrzeba wiele ciepłych myśli!!!!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Śro sie 01, 2012 19:56 Re: Skatowana Malwinka:((Potrzeba wiele ciepłych myśli!!!!

Malutka Malwinko, dużo szczęścia, koteczko :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

bibi33

Od: Pon cze 28, 2010 18:32

Post » Czw sie 02, 2012 12:45 Re: Skatowana Malwinka:((Potrzeba wiele ciepłych myśli!!!!

no i gdzie obiecane fotki malutkiej? :evil:
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Czw sie 02, 2012 15:00 Re: Skatowana Malwinka:((Potrzeba wiele ciepłych myśli!!!!

Trochę się zamyliłam :oops: bo myślałam,że mam nowe fotki,a to są stare :oops:
BAMBI I TROLKA
Obrazek
"Człowiek jest wielki nie przez to, co ma,
nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym
dzieli się z innymi."

dorotak97

Od: Wto gru 23, 2008 11:52

Post » Pt sie 03, 2012 5:46 Re: Skatowana Malwinka:((Potrzeba wiele ciepłych myśli!!!!

Wczoraj rozmawiałam z dr Dorotą :1luvu: u której mieszka Malwinka. Koteczka jakby już nie pamiętała, że kot powinien mieć 4 łapki. Biega z prędkością błyskawicy i jeżeli się nie zatrzyma, to w biegu nilt nie jest w stanie jej złapać. Wspina się po meblach, drapaku. Weszła nawet na stół i nikt nie wie, jak to zrobiła.
Jeszcze tylko czeka ją zabieg wyjęcia drucików z pyszczka.
Ale dzielna kociczka :ok: :ok: :ok:
Obrazek

kassja

Od: Czw lut 05, 2009 23:24

Post » Pt sie 03, 2012 7:44 Re: Skatowana Malwinka:((Potrzeba wiele ciepłych myśli!!!!

Koci odrzutowiec :ryk: :ryk: :ryk: dzielna Malwinka :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

Post » Pt sie 03, 2012 22:03 Re: Skatowana Malwinka:((Potrzeba wiele ciepłych myśli!!!!

:1luvu: No mały odrzutowiec po prostu ! Łapki napędowe ma w komplecie , przednią steruje i już .No i oczywiście ogon ! Czy ktoś sprawdził , czy nie robi z niego takiego śmigiełka i się nie wznosi w powietrze ? :? Może jakiś monitoring ? A stoły nie są aż takie wysokie , żeby taki kotek sobie na nie nie hopnoł . Ile ona juz ma ? Około 3 miesięcy ? :roll: :)

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Sob sie 11, 2012 18:40 Re: Skatowana Malwinka:((Potrzeba wiele ciepłych myśli!!!!

Hej co tu tak cicho :!: :?: :!: Wiem , że jesteście zajęte , ale skrobnijcie coś :cry: Proooszę :o Co u was i małej :?:

barbarados

Post » Sob sie 11, 2012 18:45 Re: Skatowana Malwinka:((Potrzeba wiele ciepłych myśli!!!!

Właśnie, co z Malwinką?
Czy nowy domek już wybrany?
Kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!
[...] jesteś tym, co jesz... kabanosem w majonezie"

ariel

Od: Wto mar 15, 2005 11:48

Post » Nie sie 12, 2012 21:54 Re: Skatowana Malwinka:((Potrzeba wiele ciepłych myśli!!!!

Właśnie, co słychać u biedulki?

To prawda, że koty mają niesamowite zdolności adaptacyjne. :) Adoptowałam parę lat temu z kotkowa Diankę, kicię ze zmiażdżonymi tylnymi łapami, miednicą i ogonem... Ogon trzeba było amputować, łapy zaczęły się zrastać - krzywo... były podejrzenia, że kicia do końca życia nie będzie sprawna. Na początku rzeczywiście nie dawała rady biegać i nigdzie wskoczyć. Ale teraz! W pełni się zrehabilitowała. :) Biega, skacze po meblach i drapaku i mam nadzieję, że jest szczęśliwa. :)

I że Malwinka również szybko i sprawnie się pozbiera! :1luvu:
Obrazek

Nakasha

Od: Sob lut 19, 2005 19:05

Post » Pon sie 13, 2012 13:59 Re: Skatowana Malwinka:((Potrzeba wiele ciepłych myśli!!!!

Nakasha pisze:Właśnie, co słychać u biedulki?

To prawda, że koty mają niesamowite zdolności adaptacyjne. :) Adoptowałam parę lat temu z kotkowa Diankę, kicię ze zmiażdżonymi tylnymi łapami, miednicą i ogonem... Ogon trzeba było amputować, łapy zaczęły się zrastać - krzywo... były podejrzenia, że kicia do końca życia nie będzie sprawna. Na początku rzeczywiście nie dawała rady biegać i nigdzie wskoczyć. Ale teraz! W pełni się zrehabilitowała. :) Biega, skacze po meblach i drapaku i mam nadzieję, że jest szczęśliwa. :)

I że Malwinka również szybko i sprawnie się pozbiera! :1luvu:

:1luvu: :1luvu: :1luvu: Na pewno jest szczęśliwa ! Kto by Ją tak kochał , jak Ty ? Ma wszystko , czego potrzebuje i co jej rekompensuje lekką niesprawność i cięzkie przejścia !

barbarados

Post » Sob sie 18, 2012 17:05 Re: Skatowana Malwinka:((Potrzeba wiele ciepłych myśli!!!!

W przyszłym tygodniu zrobię Malwinkowy wywiad i napiszę co nie co.Na razie urlopuję.
BAMBI I TROLKA
Obrazek
dzieli się z innymi."

dorotak97

Post » Pon sie 20, 2012 10:49 Re: Skatowana Malwinka:((Potrzeba wiele ciepłych myśli!!!!

Śpieszę donieść.
Otóż Malwinka się przeprowadziła. Kilka dni temu.
Pani doktor przekazała pannę pani od Ani i Krzysia. Barbados- malwinka oczywiście czule myśli o tobie :1luvu: Mam nadzieję, że się przyjmnie w nowym domku...
Narazie czekamy na wieści jak się miewa... No i czekamy na dorotak i jej wywiad :)
Obrazek 
:: Pomóż nam informować o 1% - zamieść w swojej stopce banerek - wklej do podpisu poniższy kod ::
Kod: Zaznacz cały
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]

aga&2

Od: Sob gru 09, 2006 22:17

Post » Pon sie 20, 2012 13:06 Re: Skatowana Malwinka:((Potrzeba wiele ciepłych myśli!!!!

:1luvu: Ja równiez mam nadzieję , że bedzie szczęśliwa ! To naprawdę super , ze są jeszcze ludzie którzy nie zwracają uwagi na drobne niedoskonałości :wink: kotka tylko potrafią tak po prostu go pokochać :1luvu: Trzymam kciuki , żeby im się jak najlepiej układało :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

barbarados

Post » Pon sie 20, 2012 14:45 Re: Skatowana Malwinka:((Potrzeba wiele ciepłych myśli!!!!

aga&2 pisze:Śpieszę donieść.
Otóż Malwinka się przeprowadziła. Kilka dni temu.
Pani doktor przekazała pannę pani od Ani i Krzysia. Barbados- malwinka oczywiście czule myśli o tobie :1luvu: Mam nadzieję, że się przyjmnie w nowym domku...
Narazie czekamy na wieści jak się miewa... No i czekamy na dorotak i jej wywiad :)

Dopiero doczytałam jakie dobre wieści przyniosła przyniosła nam aga&2 :wink:
BAMBI I TROLKA
Obrazek
dzieli się z innymi."

dorotak97

Post » Czw sie 30, 2012 15:31 Re: Skatowana Malwinka:((Potrzeba wiele ciepłych myśli!!!!

Malwinka dzwoniła :) Się zaaklimatyzowała. I jest - nie-moż-liwie rozbrykana i słodziutka :) ech...

Prośba do podczytywaczy od zaprzyjaźnionej fundacji która ma szansę na wygranie karmy z Krakvetu:
Link do głosowania:
http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=15606
Instrukcja:
http://jokot.pl/pomozcie-nam-wygrac-kar ... !,308.html
Obrazek 
:: Pomóż nam informować o 1% - zamieść w swojej stopce banerek - wklej do podpisu poniższy kod ::
Kod: Zaznacz cały
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]

aga&2

Od: Sob gru 09, 2006 22:17

[poprzednia]