Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lutra pisze:Klonica - Słonica.
lutra pisze:Murzynek rozmawia z p. Anią, ciekawe, co powie, jak Ciotka się pojawi...
Dzwonek zakochał się w starszym synku p. Magdy. Śpi z nim. O 6. rano chłopaki ganiają z wędką.
Dobrze jest.
Tweety pisze:na Drukarskiej hurtowa wyprawka dla malców, zgłosiłam p. Izie ale to raczej ktoś z Was ma odebrać
20 saszetek animondy i 20 miamora, 1,75 kg applawsa i 1 kg RC.
Smacznego dla malców
lutra pisze:Wieści są takie, że Murzynek (który u edyty siedział przez 6 miesięcy w kanapie) bawi się z panią Anią laserkiem i miauczy, prosząc o więcej. Oby tak mu zostało, jak na salony wjedzie Ciotka.
annakreft pisze:Zdzisio jest niegrzeczny - ciągle lamentuje Ze głoduje i w dodatku próbuje wyjść z klatki, zgłosiłam dzisiaj do pani doktor że ta rana nad lewym okiem nie chce się goić i żeby rzuciły na to okiem. SzPROTKa jest grzeczna, nie lamentuje, grzecznie czeka na swoją kolej i chce się miziać
edit_f pisze:annakreft pisze:Zdzisio jest niegrzeczny - ciągle lamentuje Ze głoduje i w dodatku próbuje wyjść z klatki, zgłosiłam dzisiaj do pani doktor że ta rana nad lewym okiem nie chce się goić i żeby rzuciły na to okiem. SzPROTKa jest grzeczna, nie lamentuje, grzecznie czeka na swoją kolej i chce się miziać
dziwne z tą raną.. od dłuższego czasu jest.. czy jest możliwe, że to otarcie o klatkę i nie może się wygoić?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bajera, puszatek, Szymkowa i 76 gości