Tymczasy u horacy7. wychudzona tri, sama skóra DT/szpitalik?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 19, 2012 13:34 Re: Tymczasy u horacy7. Dropsik [*] smutno bardzo :(

Też mi strasznie przykro :cry: Trzymałam kciuki bardzo bardzo..

Monika_Wolska

Od: Sob paź 15, 2011 19:17

Post » Sob maja 19, 2012 14:08 Re: Tymczasy u horacy7. Dropsik [*] smutno bardzo :(

Widziałam dzisiaj kocią mamę i wyślę jej zdjęcia, i tak mi się żal jej zrobiło, a maluchy schowała pod ziemią aż ich nie widać, ale widać że karmi, jeszcze mam takie pytanie kiedy myślicie zaplanować kastrację kocurka :) bo my walczymy z zapachem :)

darialekarzyk

Od: Pt paź 28, 2011 18:37

Post » Sob maja 19, 2012 15:16 Re: Tymczasy u horacy7. Dropsik [*] smutno bardzo :(

chwilę mnie nie było a tu tak smutno :( Dropsiku [*] niech ci będzie lepiej tam, gdzie teraz jesteś
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Sob maja 19, 2012 16:01 Re: Tymczasy u horacy7. Dropsik [*] smutno bardzo :(

darialekarzyk pisze:Widziałam dzisiaj kocią mamę i wyślę jej zdjęcia, i tak mi się żal jej zrobiło, a maluchy schowała pod ziemią aż ich nie widać, ale widać że karmi, jeszcze mam takie pytanie kiedy myślicie zaplanować kastrację kocurka :) bo my walczymy z zapachem :)

Kocia mamusia

Obrazek Obrazek Obrazek
po_prostu_kaska

Post » Sob maja 19, 2012 17:25 Re: Tymczasy u horacy7. Dropsik [*] smutno bardzo :(

Czy mi się wydaje, czy na ostatnim zdjęciu ma takie podkreślone oczy jak nasz Morris?
* Semper eadem *

ksb

Od: Wto cze 29, 2010 13:48

Post » Sob maja 19, 2012 17:43 Re: Tymczasy u horacy7. Dropsik [*] smutno bardzo :(

Jejku jak jej pomóc i tym dzieciakom?Mi bardzo przypomina Maciusia mojego pierwszego dorosłego tymczasa. :kotek: Dario najwyżej zadzwoń dio wetki i powiedz ,ze kot znaczy i kiedy można go najwcześniej ciachnąć.
maluchy były u weta otrzymały interferon ,moje dzisiaj otrzymają drugą dawkę zylexisu.teraz się pięknie bawią.Mój kolega był tak miły i zawiózł maluchy do Olsztyna na swój koszt.Dziękuję. :1luvu:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Sob maja 19, 2012 17:46 Re: Tymczasy u horacy7. Dropsik [*] smutno bardzo :(

ksb pisze:Czy mi się wydaje, czy na ostatnim zdjęciu ma takie podkreślone oczy jak nasz Morris?

wszędzie teraz będziesz widzieć oczy Morrisa, bo na taką miłość już nic nie poradzisz :wink:

Basiu jak dzisiaj stado?
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Sob maja 19, 2012 18:06 Re: Tymczasy u horacy7. Dropsik [*] smutno bardzo :(

ewexoxo pisze:
ksb pisze:Czy mi się wydaje, czy na ostatnim zdjęciu ma takie podkreślone oczy jak nasz Morris?

wszędzie teraz będziesz widzieć oczy Morrisa, bo na taką miłość już nic nie poradzisz :wink:

Basiu jak dzisiaj stado?

Dzisiaj dobrze, lecz ja wpadam już w histerię i nawet jak śpią spokojnie to zaglądam bo np. wydaje mi się ,że za długo śpią.Pięknie bawią się na drapaku ,piłeczkami ,biją między sobą.W ogóle cudne są wszystkie trzy.Nutka kobietka spała całą noc ze mną w łóżku ,chłopcy zaś wybrali do spania budkę na drapaku.Koszyk i klateczkę olały totalnie.Właściwie klatka królicza służy nam tylko do jedzenia,bo białaski próbują im podbierać jedzenie.

horacy 7

Post » Sob maja 19, 2012 18:18 Re: Tymczasy u horacy7. Dropsik [*] smutno bardzo :(

może już będzie dobrze? :roll: (tfu, tfu, tfu... przez lewe ramię żeby nie zapeszać)
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Sob maja 19, 2012 18:23 Re: Tymczasy u horacy7. Dropsik [*] smutno bardzo :(

Oby już było dobrze, a mnie te mamusia tak martwi, bo bym chciała, żeby była bezpieczna, na tych zdjęciach nie widać ale cała jest wybrudzona...

darialekarzyk

Post » Sob maja 19, 2012 18:26 Re: Tymczasy u horacy7. Dropsik [*] smutno bardzo :(

Dario, a gdzie ona te maluchy schowała?
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Sob maja 19, 2012 18:26 Re: Tymczasy u horacy7. Dropsik [*] smutno bardzo :(

horacy 7 pisze:
ewexoxo pisze:

Basiu jak dzisiaj stado?

Dzisiaj dobrze, lecz ja wpadam już w histerię i nawet jak śpią spokojnie to zaglądam bo np. wydaje mi się ,że za długo śpią.Pięknie bawią się na drapaku ,piłeczkami ,biją między sobą.W ogóle cudne są wszystkie trzy.Nutka kobietka spała całą noc ze mną w łóżku ,chłopcy zaś wybrali do spania budkę na drapaku.Koszyk i klateczkę olały totalnie.Właściwie klatka królicza służy nam tylko do jedzenia,bo białaski próbują im podbierać jedzenie.

Wiem cos na temat histerii, to pewnie normalne po takich przejściach. Księżniczki śpią tylko w łóżku. Białaskom sie nie dziwię pewnie maluszki dostają smakołyki.
joanna3113

Post » Sob maja 19, 2012 19:12 Re: Tymczasy u horacy7. Dropsik [*] smutno bardzo :(

Pod takim budynkiem w jakąś dziurę głęboko je schowała ze ich ani nie widać ani nie słychać, ale widać po niej że karmi. Za tydzień przyjadę to zobaczę one już chyba 2 tygodnie mają.

darialekarzyk

Post » Sob maja 19, 2012 20:57 Re: Tymczasy u horacy7. Dropsik [*] smutno bardzo :(

darialekarzyk pisze:Pod takim budynkiem w jakąś dziurę głęboko je schowała ze ich ani nie widać ani nie słychać, ale widać po niej że karmi. Za tydzień przyjadę to zobaczę one już chyba 2 tygodnie mają.

Jak pomóc ,gdzie zabrać?

horacy 7

Post » Sob maja 19, 2012 20:58 Re: Tymczasy u horacy7. Dropsik [*] smutno bardzo :(

Kasiu dziękuję za bazarki :1luvu:

horacy 7

[poprzednia][następna]