Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ksb pisze:Czy mi się wydaje, czy na ostatnim zdjęciu ma takie podkreślone oczy jak nasz Morris?
ewexoxo pisze:ksb pisze:Czy mi się wydaje, czy na ostatnim zdjęciu ma takie podkreślone oczy jak nasz Morris?
wszędzie teraz będziesz widzieć oczy Morrisa, bo na taką miłość już nic nie poradzisz![]()
Basiu jak dzisiaj stado?
horacy 7 pisze:ewexoxo pisze:ksb pisze:Czy mi się wydaje, czy na ostatnim zdjęciu ma takie podkreślone oczy jak nasz Morris?
wszędzie teraz będziesz widzieć oczy Morrisa, bo na taką miłość już nic nie poradzisz![]()
Basiu jak dzisiaj stado?
Dzisiaj dobrze, lecz ja wpadam już w histerię i nawet jak śpią spokojnie to zaglądam bo np. wydaje mi się ,że za długo śpią.Pięknie bawią się na drapaku ,piłeczkami ,biją między sobą.W ogóle cudne są wszystkie trzy.Nutka kobietka spała całą noc ze mną w łóżku ,chłopcy zaś wybrali do spania budkę na drapaku.Koszyk i klateczkę olały totalnie.Właściwie klatka królicza służy nam tylko do jedzenia,bo białaski próbują im podbierać jedzenie.
darialekarzyk pisze:Pod takim budynkiem w jakąś dziurę głęboko je schowała ze ich ani nie widać ani nie słychać, ale widać po niej że karmi. Za tydzień przyjadę to zobaczę one już chyba 2 tygodnie mają.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 87 gości