Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bumiś pisze:Najlepsze życzenia od Misi, Buby i Miki i ich pańci.
Gibutkowa pisze:A jak tam u dziewczyn?
Bumiś pisze:Witaj Marzenia,
pamiętam jak byłaś u nas z Misią i pokazywałaś w telefonie swoje czarne diabły, jak się miewają, cały czas w komplecie?, czy to te co na fotce z klawiaturą?
Marzenia11 pisze: generalnie mam 3 czarnuchy i dwie buraskii kocią rodzinkę sztuk 5 w 4metrowej kuchni
![]()
Bumiś pisze:Marzenia11 pisze: generalnie mam 3 czarnuchy i dwie buraskii kocią rodzinkę sztuk 5 w 4metrowej kuchni
![]()
Te 5 szuk w kuchni to trudno nie podeptać
Bumiś pisze:Gibutkowa pisze:A jak tam u dziewczyn?
Cały czas "ustalają sobie hierarchię".Okazało się przy tym, że nasza Bubcia nie jest takim tchórzem za jakiego ją mieliśmy. Mika z wersalki przeniosła się do kartonika jednorodzinnego. Przy okazji chciałabym sprostować kłamliwe pogłoski jakie o niej krążyły jakoby załatwiała się poza kuwetą - nie zdarzyło jej się to ani razu.
kuwetkowanie MikiGibutkowa pisze:Bumiś pisze:Gibutkowa pisze:A jak tam u dziewczyn?
Cały czas "ustalają sobie hierarchię".Okazało się przy tym, że nasza Bubcia nie jest takim tchórzem za jakiego ją mieliśmy. Mika z wersalki przeniosła się do kartonika jednorodzinnego. Przy okazji chciałabym sprostować kłamliwe pogłoski jakie o niej krążyły jakoby załatwiała się poza kuwetą - nie zdarzyło jej się to ani razu.
A no widzisz, ja zawsze jestem zdania że nic nie dzieje się bez przyczyny i każde sikanie także ma swoją przyczynę. Więc nawet jeśli wcześniej rzeczywiście było sikanie poza kuwetą (choć mógł to być tylko pretekst do oddania, co się często zdarza) to było to czymś spowodowane. Mika trafiła na dobrego Ludzia w końcu i nie ma problemu z kuwetą. A jak Misia? Lepiej trochę się dogaduje z Miką czy nadal tak samo?
Pozwolę sobie Ciebie zacytować na naszym wątku
Gibutkowa pisze: A jak Misia? Lepiej trochę się dogaduje z Miką czy nadal tak samo?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], niafallaniaf i 20 gości