Mam Ds dla kocura, lat ok.10 na Urinary ! str.94

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 23, 2012 20:14 Re: DT Smarti 9 - Ferdek stłukł Stefę !!

I MY TAKŻE SERDECZNIE ŚCISKAMY SOLENIZANTKĘ !!!

:flowerkitty: :flowerkitty: :flowerkitty: :flowerkitty: :flowerkitty: :flowerkitty: :flowerkitty: :flowerkitty:

:balony: :balony: :balony: :balony: :balony: :balony: :balony: :balony: :balony: :balony: :balony:
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Śro maja 23, 2012 20:16 Re: DT Smarti 9 - Ferdek stłukł Stefę !!

Smarti Ernest pewnie się szykował na imprezę imieninową do Ciebie :mrgreen: No i kwiatki miał dla Ciebie w prezencie :D
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro maja 23, 2012 20:18 Re: DT Smarti 9 - Ferdek stłukł Stefę !!

Najlepsze życzenia od Misi, Buby i Miki i ich pańci. :1luvu:
Obrazek

Bumiś

Od: Sob maja 12, 2012 8:17

Post » Śro maja 23, 2012 20:33 Re: DT Smarti 9 - Ferdek stłukł Stefę !!

Bumiś pisze:Najlepsze życzenia od Misi, Buby i Miki i ich pańci. :1luvu:

A jak tam u dziewczyn?

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Śro maja 23, 2012 21:07 Re: DT Smarti 9 - Ferdek stłukł Stefę !!

Gibutkowa pisze:A jak tam u dziewczyn?

Cały czas "ustalają sobie hierarchię".Okazało się przy tym, że nasza Bubcia nie jest takim tchórzem za jakiego ją mieliśmy. Mika z wersalki przeniosła się do kartonika jednorodzinnego. Przy okazji chciałabym sprostować kłamliwe pogłoski jakie o niej krążyły jakoby załatwiała się poza kuwetą - nie zdarzyło jej się to ani razu.
Obrazek

Bumiś

Post » Śro maja 23, 2012 21:08 Re: DT Smarti 9 - Ferdek stłukł Stefę !!

Bumiś - ja też mam Mikę.... i duży sentyment do tego imienia... i też wyrwana ze schronu, w tragicznym stanie.... ech... :D
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro maja 23, 2012 21:16 Re: DT Smarti 9 - Ferdek stłukł Stefę !!

Witaj Marzenia,
pamiętam jak byłaś u nas z Misią i pokazywałaś w telefonie swoje czarne diabły :D , jak się miewają, cały czas w komplecie?, czy to te co na fotce z klawiaturą?
Obrazek

Bumiś

Post » Śro maja 23, 2012 21:21 Re: DT Smarti 9 - Ferdek stłukł Stefę !!

Bumiś pisze:Witaj Marzenia,
pamiętam jak byłaś u nas z Misią i pokazywałaś w telefonie swoje czarne diabły :D , jak się miewają, cały czas w komplecie?, czy to te co na fotce z klawiaturą?

nie , nie - te w fotce z klawiaturą to moje tymczasy - torpedy - już wyadoptowane do dsów. Teraz mam nowe maluszki od tej samej wolnozyjącej kotki, razem z nią właśnie (mamuśka :evil: ) ktora już jest po sterylce. A moje stadko możesz podziwiac w wątku Miki - link jest w banerku w moim podpisie. generalnie mam 3 czarnuchy i dwie buraski :mrgreen: i kocią rodzinkę sztuk 5 w 4metrowej kuchni 8O :mrgreen:

edit: link do wątku Miki - zapraszam :wink: viewtopic.php?f=1&t=127559
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Śro maja 23, 2012 21:31 Re: DT Smarti 9 - Ferdek stłukł Stefę !!

Marzenia11 pisze: generalnie mam 3 czarnuchy i dwie buraski :mrgreen: i kocią rodzinkę sztuk 5 w 4metrowej kuchni 8O :mrgreen:

Te 5 szuk w kuchni to trudno nie podeptać :wink:
Obrazek

Bumiś

Post » Śro maja 23, 2012 21:34 Re: DT Smarti 9 - Ferdek stłukł Stefę !!

Bumiś pisze:
Marzenia11 pisze: generalnie mam 3 czarnuchy i dwie buraski :mrgreen: i kocią rodzinkę sztuk 5 w 4metrowej kuchni 8O :mrgreen:

Te 5 szuk w kuchni to trudno nie podeptać :wink:

niestety prawda. zwłaszcza że przemieszczają się z prędkością światła. Już miałam kilka awantur o nadpnięcie na ogon itp.

Marzenia11

Post » Śro maja 23, 2012 21:41 Re: DT Smarti 9 - Ferdek stłukł Stefę !!

Marzenia11 pisze:
edit: link do wątku Miki - zapraszam :wink: viewtopic.php?f=1&t=127559

zajrzałam na pierwszą i od razu na ostatnią stronę...musiałam poznać zakończenie :D jutro będę czytać, spokojniej się czyta wiedząc, że wszystko dobrze się skończyło. Do jutra :)
Obrazek

Bumiś

Post » Śro maja 23, 2012 22:39 Re: DT Smarti 9 - Ferdek stłukł Stefę !!

Bumiś pisze:

Cały czas "ustalają sobie hierarchię".Okazało się przy tym, że nasza Bubcia nie jest takim tchórzem za jakiego ją mieliśmy. Mika z wersalki przeniosła się do kartonika jednorodzinnego. Przy okazji chciałabym sprostować kłamliwe pogłoski jakie o niej krążyły jakoby załatwiała się poza kuwetą - nie zdarzyło jej się to ani razu.

A no widzisz, ja zawsze jestem zdania że nic nie dzieje się bez przyczyny i każde sikanie także ma swoją przyczynę. Więc nawet jeśli wcześniej rzeczywiście było sikanie poza kuwetą (choć mógł to być tylko pretekst do oddania, co się często zdarza) to było to czymś spowodowane. Mika trafiła na dobrego Ludzia w końcu i nie ma problemu z kuwetą. A jak Misia? Lepiej trochę się dogaduje z Miką czy nadal tak samo?

Pozwolę sobie Ciebie zacytować na naszym wątku :)

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Czw maja 24, 2012 0:10 Re: DT Smarti 9 - Ferdek stłukł Stefę !!

Za žyczenia najserdeczniej dziękuję :D :1luvu:
I mojemu najsłodszemu Ernescikowi za piękne kwiatki które zapewne własnymi łapusiami pomaga swojej Dużej pielęgnowac :mrgreen: :ryk:

I trzymam kciuki za
Gibutkowa pisze:
Bumiś pisze:

A no widzisz, ja zawsze jestem zdania że nic nie dzieje się bez przyczyny i każde sikanie także ma swoją przyczynę. Więc nawet jeśli wcześniej rzeczywiście było sikanie poza kuwetą (choć mógł to być tylko pretekst do oddania, co się często zdarza) to było to czymś spowodowane. Mika trafiła na dobrego Ludzia w końcu i nie ma problemu z kuwetą. A jak Misia? Lepiej trochę się dogaduje z Miką czy nadal tak samo?

Pozwolę sobie Ciebie zacytować na naszym wątku :)
kuwetkowanie Miki :D :ok: :ok:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw maja 24, 2012 7:20 Re: DT Smarti 9 - Ferdek stłukł Stefę !!

Najlepsze życzenia :piwa:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw maja 24, 2012 8:12 Re: DT Smarti 9 - Ferdek stłukł Stefę !!

Gibutkowa pisze: A jak Misia? Lepiej trochę się dogaduje z Miką czy nadal tak samo?

Misia odpadła z walki,teraz duże dziewczynki próbują która silniejsza. Reszta na wątku Miki, aby nie mieszać :)
Obrazek

Bumiś

[poprzednia][następna]