Nieodwidząca Śmietana w typie syjama pozdrawia z domu:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 05, 2012 15:53 Re: Nieodwidząca Śmietana w typie syjama szuka domu

przeprowadziły się do innej klatki i zwiedzają, dostały kuwetę do której mogą wejść z przykazaniem żeby tam się załatwiać, dzisiaj miała je oglądać pani doktor i decydować czy ładujemy już w brzuszki gerberki :)

annakreft

Od: Pon wrz 05, 2011 10:20

Post » Śro cze 06, 2012 13:56 Re: Nieodwidząca Śmietana w typie syjama szuka domu

nie moge sie doczekac kiedy je zobacze!!

agata.u

Od: Wto maja 22, 2012 17:51

Post » Śro cze 06, 2012 14:16 Re: Nieodwidząca Śmietana w typie syjama szuka domu

Nie martw się, już niedługo będą tylko Twoje :-)
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Śro cze 06, 2012 14:55 Re: Nieodwidząca Śmietana w typie syjama szuka domu

hehe - mam nadzieje, ze dla conajmniej 2 znajdziemy domki :D

musze zaczac im pokoj szykowac i jedzonko kupowac. Bede potrzebowala rad co do uczenia kuwetkowania etc.

agata.u

Post » Czw cze 07, 2012 7:39 Re: Nieodwidząca Śmietana w typie syjama szuka domu

agata.u pisze:hehe - mam nadzieje, ze dla conajmniej 2 znajdziemy domki :D

musze zaczac im pokoj szykowac i jedzonko kupowac. Bede potrzebowala rad co do uczenia kuwetkowania etc.

jeśli chodzi o uczenie kuwetkowania to dwa maluchy już na 100% załapały że qpa to do żwirku, wczoraj obudziłam towarzystwo na jedzenie gerberka i Miodówka i Ricotta wymknęły się mamie (przyjęła to spokojnie tylko obserwowała) porozrabiały po klatce, zakropliłam im oczy (już wyglądają lepiej) i próbowałam zachęcić do gerberka, z pysia zlizywały ale talerzyka nie skojarzyły :roll:
W sobotę będę na dyżurze, tak na spokojnie bez presji czasu, może agata.u wtedy masz ochotę wpaść ?

annakreft

Post » Czw cze 07, 2012 20:32 Re: Nieodwidząca Śmietana w typie syjama szuka domu

Obrazek

robimy postępy czyli dwa załapały gerberka - Miodówka i Szarlotka a Ricotta jest gapa, na szczęście oczka wyglądają juz bardzo dobrze a maluchy rozrabiają :D

annakreft

Post » Pt cze 08, 2012 7:53 Re: Nieodwidząca Śmietana w typie syjama szuka domu

Aniu, niestety w te sobote nie moge. Bede wolna od poniedzialku codziennie po pracy wiec mam nadzieje, ze sie umoimy.

Maluchy sa pocieszne :) wygladaja jak male rozrabiaki hihi.

Ktora ze zdjecia to Ricotta gapa? Kiedy zaczynamy szukac domkow?

Pozdrawiam!! Milego dnia!

agata.u

Post » Pt cze 08, 2012 8:33 Re: Nieodwidząca Śmietana w typie syjama szuka domu

oczywiście Ricotta gapa to ta która nie je :wink:
Szarlotka to ta jaśniejsza z przodu a Miodówka najciemniejsza ta co jej język wystaje przy jedzeniu :D

annakreft

Post » Pt cze 08, 2012 9:40 Re: Nieodwidząca Śmietana w typie syjama szuka domu

Wiedzialam! Gapa od razu mi sie spodobala :) w ogole czy ona jest mniejsza czy po prostu tak na zdjeciu wyszla..i na dodatek z niebieskimi oczkami :)

To co Gapa dalej od mamy mleko ciagnie? hehe

agata.u

Post » Pt cze 08, 2012 9:44 Re: Nieodwidząca Śmietana w typie syjama szuka domu

Drugie pytanie - czy w niedziele bedzie ktos w szpitaliku zebym mogla z malymi posiedziec?

agata.u

Post » Nie cze 10, 2012 15:03 Re: Nieodwidząca Śmietana w typie syjama szuka domu

Gapa zwana też Riki (od Ricotty) następnego dnia leciała pierwsza do miseczki żeby jej siostry nie wyprzedziły :) Ja będę wieczorem w szpitaliku ale późnym wieczorem ok 20:00- 20:30, może umówimy się na wtorek ? wyśle na priv ktk

annakreft

Post » Nie cze 10, 2012 17:21 Re: Nieodwidząca Śmietana w typie syjama szuka domu

Piekne dziewczyny !!! Domku zacznę szukać jak tylko bedziemy mieć więcej fotek. W poniedziałek planuję jechać ze Śmietaną na szczepienie o ile doktor będzie miał 4. P oszczepieniu wpadlabym do maluchów z aparatem. Dam jeszcze znać co i jak w ciągu dnia.
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Pon cze 11, 2012 7:00 Re: Nieodwidząca Śmietana w typie syjama szuka domu

To super,ze Riki zaczela sama jesc! :) Moze taka gapa z niej nie wyrosnie..

Wtorek w Szpitaliku jak najbardziej mi pasuje. Akima, moglabys rowniez wpasc ustalic co i jak - jako Pierwsza Mama maluchow :)

Jesli chodzi o poniedzialek, to moglabym dopiero jakos ok 19 wiec to chyba za pozno.

Pozdrawiam i do zobaczenia!

agata.u

Post » Pon cze 11, 2012 12:14 Re: Nieodwidząca Śmietana w typie syjama szuka domu

Nie ma szczepionki więc dzisiaj odpada :-(
Może będzie w środę. J
utro juz mam plan posprzątania piwnicy dla moich bezdomniaków. Nie zawsze mogę tam wejść więc muszę byc jutro. Jeśli skończę wcześniej to się zdzwonimy i zobaczę czy jeszcze jestescie na miejscu.

Rozmaiałąm z Tweety. Maluchy będę mogła rozłaczyć już w przyszłym tygodniu. Agatko zastanów się czy chcesz całą trójeczkę wziąć na tymczas. Użycze dużej klatki króliczej, zeby ci się w nocy nie rozłaziły :-)
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Pon cze 11, 2012 12:19 Re: Nieodwidząca Śmietana w typie syjama szuka domu

Jesli nie ma nikogo innego, kto moglby sie zajac Maluchami, to wezme trojke. Z jednym czy dwoma byloby latwiej, ale nie chce zadnego z nich skazywac na schronisko tylko dlatego ze u mnie nie moglyby byc..

agata.u

[poprzednia][następna]