Moderator: Estraven
villemo5 pisze:dorcia44 pisze:fakt. wszystko kosztuje ,wiem o tym doskonale.![]()
ale i tak plaskate fajne.
No to może Ty chcesz?
Oczkami bym się nie przejmowała na razie za bardzo, tylko bardzo regularnie przemywać kilka razy dziennie nawet, albo nawet wycierać suchą chusteczką. Kośka najlepiej reaguje na sól fizjologiczną, a że ma zatkane kanaliki to płacze bez przerwy. No i czesaj gada, żeby się nie zadredził znowu.dorcia44 pisze:ba ,żeby pozbyć się smrodu trzeba zapłacić
dorcia44 pisze:ba ,żeby pozbyć się smrodu trzeba zapłacić

najszczesliwsza pisze:Mam parę fantów na bazarek, tak mogę wesprzeć kastrację kotka...
tematyka pseudo i w typie jest mi szczególnie bliska ostatnimi czasy...
villemo5 pisze:Mnie się gęba sama śmieje na myśl o tym śmierdzielu, co mam go w łazience...![]()
Acha. Nadawanie imion tak zawczasu zupełnie się nie opłaca.Mój TŻ wczoraj popatrzył na niego i mówi: "On ma łeb jak telewizor".
Podłapałam to moja mama i sie śmiała chyba z godzine z tego. I wołała na kota Samsung...
A mój mąż przykucnął przy kocie, który się ładnie na posłanku ułożył do snu (umywszy uprzednio dupe i ogon)
i mówi tak: "widzisz. to jest po prostu dobrze ułozony kot. Prawda, Sony?"
No i miał byc Rufus, jest Sony
villemo5 pisze:A moje dziewczyny to miały wczoraj tv za darmo![]()
Baska obsyczała Sonego już na wejściu, a potem miała wartę honorwą pod drzwiami łazienki.
Za to Saszka... zapach wrył ją w podłogę, ale mimo to poszła zaglądać przez "kółka" w drzwiach do srodka łazienki, co tez tam siedzi. Ale miała minę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Bizkopt i 42 gości