Szkoda, że dosyć szybko musieliśmy iść, ale niestety mam zapalenie zatok i już nie dałam rady w tym kurzu.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mokusatsu pisze:Mi też było bardzo miło wszystkich poznaćchoć jeszcze nie do końca się orientuję kto jest kim po nickach
ale jakoś może wkrótce będę kojarzyć.
Georg-inia pisze:mokusatsu pisze:Mi też było bardzo miło wszystkich poznaćchoć jeszcze nie do końca się orientuję kto jest kim po nickach
ale jakoś może wkrótce będę kojarzyć.
spoko, nie przejmuj się wcale. Też pytałam kim jesteście - otrzymałam odpowiedź, że adoptowaliście Perełkę od CoolCaty. Akurat dużo mi to powiedziałodopiero ktoś powiedział, że przecież jesteś na miau i masz nicka na M. Na M była Magija, którą znam od 6 lat i później - jak już chyba pojechaliście Mgska - znana mi od pół roku mniej więcej. No i się domyśliłam, że Wy to Wy i jestem z siebie dumna
![]()
Ja to ten gruby, bluźniący babsztyl w jeansach i czarnej podkoszulce z białym napisem na plecach, włosy w dobierany warkoczyk, Inga na mnie mówiąMój TŻ - Wiesiek, to ten okrągły facet, co rozwalał ścianę siekierą. Zabraliśmy drewno do spalenia. Rozjaśniłam Ci ciutkę?
Ja to ten gruby, bluźniący babsztyl w jeansach i czarnej podkoszulce z białym napisem na plecach
klempusia pisze:mokusatsu, ja jestem ta dziewczynka ktora sie zachwycala Twoja koszulka z kotem:)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 56 gości