Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kinia098 pisze:4 maluszki [*] [*] [*] [*]Dziś mnie trochę złamało, jak niosłam je do weta, cholera...
nelka83 pisze:kinia098 pisze:4 maluszki [*] [*] [*] [*]Dziś mnie trochę złamało, jak niosłam je do weta, cholera...
[*]
Przykro miNigdy nie musiałam usypiać maluszków i mam nadzieję, że nigdy nie będę musiała. Czułabym się fatalnie...
kinia098 pisze:nelka83 pisze:kinia098 pisze:4 maluszki [*] [*] [*] [*]Dziś mnie trochę złamało, jak niosłam je do weta, cholera...
[*]
Przykro miNigdy nie musiałam usypiać maluszków i mam nadzieję, że nigdy nie będę musiała. Czułabym się fatalnie...
Mniejsze zło, ale mimo wszystko gdzieś w środku boli, że pozbawiło się życia te maleństwa
Ale i tak będę usypiać, dla dobra tych istotek..
nelka83 pisze:kinia098 pisze:nelka83 pisze:kinia098 pisze:4 maluszki [*] [*] [*] [*]Dziś mnie trochę złamało, jak niosłam je do weta, cholera...
[*]
Mniejsze zło, ale mimo wszystko gdzieś w środku boli, że pozbawiło się życia te maleństwa
Ale i tak będę usypiać, dla dobra tych istotek..
Nie twierdzę, że to złe. Będąc na Twoim miejscu zrobiłabym tak samo. Chodziło mi o to, że tak jak piszesz to boli mimo, że słusznie postępujesz.
AlfaLS pisze:smarti pisze:sory ale nie moge tego czytać.
Ja też
Użytkownicy przeglądający ten dział: Beanie, Szymkowa i 624 gości