phantasmagori pisze:To dostarczę takie do przeróbki, trzeba będzie nad nimi popracować, ale do innych nie mam dostępu niestety

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
phantasmagori pisze:To dostarczę takie do przeróbki, trzeba będzie nad nimi popracować, ale do innych nie mam dostępu niestety
Caragh pisze:A ja tak przy okazji nowego wątku Mruczków, patrząc na rozliczenia widzę, że nie ma nigdzie wpłaty z bazarku Kociary z Oriflame. Pamiętacie? Ten, gdzie miała przekazać 13% swojej prowizji. Kociaro, czyżbyś jeszcze tych pieniędzy z bazarku nie przelała??![]()
Ewciia pisze:A może oprócz zbiorki karmy, zapytać czy można postawić puszeczkę na dług u weta ?
Ciekawe czy na to trzeba jakieś dokumenty ??
Ewciia pisze:Jak by ktoś wiedział co i jak, a dokumenty by zostały załatwione to mogę zapytać o zgodę
Justa&Zwierzaki pisze:No i jesteśmy po wizycie u weta ;
no i prawdopodobnie mamy oszczędność na mięsie , bo zakupiłam wieprzowe przełyki a nie mięso drobiowe![]()
LSVC pisze:Meruee pisze:Witamy się. Ale grubaski z tych kotów. Czym wy je tam w Tychach karmicie co?
miłością![]()
![]()
Ewciia pisze:Justa&Zwierzaki pisze:No i jesteśmy po wizycie u weta ;
no i prawdopodobnie mamy oszczędność na mięsie , bo zakupiłam wieprzowe przełyki a nie mięso drobiowe![]()
Pomyłka w zakupach ? bo nie rozumiem ?
phantasmagori pisze:Justynko jutro odbieram olejek z dziurawca dla Ciebie. On też działa przeciwgrzybicznie z tego co czytałam i przyspiesza gojenie ran.
Kociara skoro się czegoś podjęłaś, to może to zrób? Chociaż raz niech słowa pokryją się z czynami?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 86 gości