TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG U WETA 4000zł, BŁAGAM POMOCY :(:(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 29, 2012 2:28 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i $$$

phantasmagori pisze:To dostarczę takie do przeróbki, trzeba będzie nad nimi popracować, ale do innych nie mam dostępu niestety :(

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Śro lut 29, 2012 2:28 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i $$$

Ewciia pisze:Za darmo to i ocet dobry - jak mawia mój przyszły niedoszły :ryk:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro lut 29, 2012 2:30 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i $$$

Caragh pisze:A ja tak przy okazji nowego wątku Mruczków, patrząc na rozliczenia widzę, że nie ma nigdzie wpłaty z bazarku Kociary z Oriflame. Pamiętacie? Ten, gdzie miała przekazać 13% swojej prowizji. Kociaro, czyżbyś jeszcze tych pieniędzy z bazarku nie przelała?? 8O 8O

Niestety nie dotarła ta wpłata, jak by była wpłata to by była w rozliczeniu ...
A teraz by szczególnie sie przydało bo do weta potrzebuje ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro lut 29, 2012 2:34 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i $$$

A może oprócz zbiorki karmy, zapytać czy można postawić puszeczkę na dług u weta ?
Ciekawe czy na to trzeba jakieś dokumenty ??
ObrazekObrazek

Ewciia

Od: Pon mar 08, 2010 22:55

Post » Śro lut 29, 2012 2:37 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i $$$

Ewciia pisze:A może oprócz zbiorki karmy, zapytać czy można postawić puszeczkę na dług u weta ?
Ciekawe czy na to trzeba jakieś dokumenty ??

Potrzebne jest chyba KRS organizacji i jakiś zezwolenie , nie wiem dokładnie skąd :?
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro lut 29, 2012 2:41 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i $$$

Jak by ktoś wiedział co i jak, a dokumenty by zostały załatwione to mogę zapytać o zgodę ;)
ObrazekObrazek

Ewciia

Post » Śro lut 29, 2012 2:49 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i $$$

Ewciia pisze:Jak by ktoś wiedział co i jak, a dokumenty by zostały załatwione to mogę zapytać o zgodę ;)

Super :ok: , idę spać bo jutro jade do weta a jeszcze kuwety muszę zrobić i Eustaszak przewijać ...
Dobrej Nocki Wam życzę :kotek:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro lut 29, 2012 2:51 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i $$$

Dobranoc :) ucałuj futerka ( moje już śpią na szafie) :ryk:
ObrazekObrazek

Ewciia

Post » Śro lut 29, 2012 14:36 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i $$$

No i jesteśmy po wizycie u weta ;
Czort ma prawdopodobnie alergie i dostał zastrzyk przeciw swiądowy, ale jeśli do tyg nie będzie poprawy to trzeba pobrać zeskrobiny ... no i prawdopodobnie mamy oszczędność na mięsie , bo zakupiłam wieprzowe przełyki a nie mięso drobiowe :roll:
Fibi dostał zastrzyk na uszka, jest znacznie lepiej , ale niestety zaćma u niego galopując postępuje i już nigdy nie będzie mógł iść bez smyczy bo już prawie nic nie widzi :(

Mati dostała cotygodniowa dawkę antybiotyku i za tydz znów ...

A Karolek miał odcięte zęby i tak co 2-3 tyg bede z nim musiała jeździć do weta ...

Odebrałam też 6 kg RC urinary HD .
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro lut 29, 2012 14:39 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i $$$

Justa&Zwierzaki pisze:No i jesteśmy po wizycie u weta ;
no i prawdopodobnie mamy oszczędność na mięsie , bo zakupiłam wieprzowe przełyki a nie mięso drobiowe :roll:

Pomyłka w zakupach ? bo nie rozumiem ?
ObrazekObrazek

Ewciia

Post » Śro lut 29, 2012 14:42 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i $$$

LSVC pisze:
Meruee pisze:Witamy się. Ale grubaski z tych kotów. Czym wy je tam w Tychach karmicie co? :mrgreen:

miłością :1luvu: :1luvu: :1luvu:

:ryk: :ryk: :ryk: to prawda

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro lut 29, 2012 14:42 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i $$$

Ewciia pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:No i jesteśmy po wizycie u weta ;
no i prawdopodobnie mamy oszczędność na mięsie , bo zakupiłam wieprzowe przełyki a nie mięso drobiowe :roll:

Pomyłka w zakupach ? bo nie rozumiem ?

Chciałam troszkę zaoszczędzić bo wiesz jaka jest teraz sytuacja :( a mięsa drobiowego idze bardzo dużo a tanie nie jest ....
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro lut 29, 2012 14:50 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i $$$

phantasmagori pisze:Justynko jutro odbieram olejek z dziurawca dla Ciebie. On też działa przeciwgrzybicznie z tego co czytałam i przyspiesza gojenie ran.
Kociara skoro się czegoś podjęłaś, to może to zrób? Chociaż raz niech słowa pokryją się z czynami?

zrobie dzis, przepraszam, ze tyle to trwa, ale komp mi daje popalic.

Laduje wlasnie akumulator z aparatu i do wieczora powinnam sie wyrobic z tym.

Kociara82

Post » Śro lut 29, 2012 14:58 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i $$$

Justyna a czym ty się przejmujesz, przecież to jest zdrowsze niż te kitekaty czy whiskasy.
Tylko ja to się boję dawać wieprzowiny od czasu, gdy się naczytałam o tej chorobie :)
A moje kociaste wręcz wieprzowe uwielbiają... bardziej jak pierś z kurczaka... którą ostatnio
musiałam wyrzucić bo nie zjadły :| :roll: :?

A szkoda bo u nas często na wieprzowinę są promocje... ehh
ObrazekObrazek

Ewciia

Post » Śro lut 29, 2012 14:59 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i $$$

nie ma wplaty z tego bazarku, bo inaczej z Justa to zalatwilysmy. Chwilowo nie mialam tych pieniedzy, ale juz wszystko jest zalatwione, chce jeszcze w tym tygodniu to jejpodrzucic (mam gotowke w domu, bo na koncie jestem na minusie, jak wplace to na konto to mi w pierwszej kolejnosci polknie za dlug, stad decyzja, ze osobiscie w gotowce to dostarcze). Jutro akurat bede w jej okolicy zalatwiac sprawy, wiec mysle, ze jakos sie dogadamy i jutro juz jej przekaze te pieniadze.

Kociara82

[poprzednia][następna]