Wróćmy do rozmowy o kotach, moze zrobi sie przyjemniej

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marlon pisze:Wróćmy do rozmowy o kotach, moze zrobi sie przyjemniej
mpacz78 pisze:Z tym kotem spod Kotwicy, o którym pisałam jest bardziej złożona sprawa, podobno Mirella go już leczyła jakiś czas temu, był w lecznicy na Stryjskiej, przy okazji miał zrobione testy i teraz Joanna nie była pewna czy miał fiv+ czy felv+, ale podejrzewam, że chodzi o fiv.
Weci orzekli, że nie da się go tak całkiem trwale i skutecznie wyleczyć, wyleczyli go z infekcji ale powiedzieli, że u niego to będzie nawracać, ponieważ kot dziki - nieadopcyjny, wrócił na dwór, teraz jak przyszły mrozy znów mu się pogorszyło. Nie wiem jaki jest stan tego kota, nie widziałam go, Mirella mówiła, że nie można już wiele dla niego zrobić.
Nie wiem, wszystko to są relacje z drugiej ręki, więc trudno mi coś zdecydować, bo kota nie widziałam. Powiedziałam, że jeśli kot bardzo chory to dać go do lecznicy, wet zadecyduje czy da się go jeszcze podleczyć do stanu używalności czy uśpić, w końcu lepiej niż ma się męczyć, ale Joanna mówi, że aż tak źle nie jest.
Koty mają tam budki i miejsce gdzie mogą dojść do kanałów ciepłowniczych oraz są dobrze karmione.
Marlon pisze:Jak możesz a Sabina nie może to przejmij Pomcie. Kot spod kotwicy niech jedzie na leczenie do dr Kasprzyka, jeśli ten się zgodzi. Niech się Mirela dowie co to było - w komputerze pewnie mają. O ile ja pamietam to slyszalam o Felv, ale też mogłam źle zapamietać.
Chcialabym jutro wybrać się z Toba Monika na zakupy do zookariny, kto jeszcze chce coś kupić dla tymczasów?
Miałam przed chwilą mega udaną adopcje poszedł Sobieszak Simba oraz Brydzia siostra Pusia do przemiłych pań z leszczynek. Jutro przejmuje z pseudohodowli 2 persy, idą na tymczas do mojego Łukasza bo ja nie mam wolnej izolatki, chyba że ktoś ma "czysty" dom bez wirusówki, grzyba i bakterii???
Marlon pisze:Marlon pisze:Jak możesz a Sabina nie może to przejmij Pomcie. Kot spod kotwicy niech jedzie na leczenie do dr Kasprzyka, jeśli ten się zgodzi. Niech się Mirela dowie co to było - w komputerze pewnie mają. O ile ja pamietam to slyszalam o Felv, ale też mogłam źle zapamietać.
Chcialabym jutro wybrać się z Toba Monika na zakupy do zookariny, kto jeszcze chce coś kupić dla tymczasów?
Miałam przed chwilą mega udaną adopcje poszedł Sobieszak Simba oraz Brydzia siostra Pusia do przemiłych pań z leszczynek. Jutro przejmuje z pseudohodowli 2 persy, idą na tymczas do mojego Łukasza bo ja nie mam wolnej izolatki, chyba że ktoś ma "czysty" dom bez wirusówki, grzyba i bakterii???
Zglaszajcie mi wszystkie zapotrzebowania, nie moge sie do kazdej z osobna odzywac a pieniadze musimy odebrac, jutro jade na karwiny, Monika i Marta maja najblizej. Z Gosia pojade na Abrahama, kto jeszcze?
aga marczak pisze:Mam dzisiaj i jutro dzien wolny,mogę podjechać
Pasuje mi Chełm Morena a najbardziej Matarnia
Klaudia pisze:Dziewczyny możecie mi jakoś pomóc, coś podpowiedzieć?
Pełnojajeczny kocur błąka się na mrozie
viewtopic.php?f=13&t=138536
Mam osobę, która może zasponsorować kocurkowi kastrację i 3dni w lecznicy, macie pomysł na jakiś garaż albo piwnicę chociaż dla niego?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 98 gości