Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! 2

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 12, 2012 0:17 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! 2

kurcze..czytam cały czas..
biedny kotunio a jaki dzielny :ok: :ok: :ok:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon mar 12, 2012 7:21 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! 2

Zdrowia dla naszego kochanego Głowonóżka :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Nie mar 25, 2012 14:17 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! 2

Ziabolek "walczy" z drapaczkiem :wink:

Obrazek
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Nie mar 25, 2012 14:27 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! 2

Go,go, Poker :D :ok:
Dzielny kotuniek. Mam nadzieję, ze już czuje się trochę lepiej, ale kciuki zostają - na wszelki wypadek :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine

Alienor

Post » Nie mar 25, 2012 14:30 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! 2

:ryk: :ryk: Ja na kota u góry spojrzałam i szok,to nie Ziabolek :lol: :lol: niżej zjeżdżam i jest!.Już pisać chciałam co mu się stało bo innaczej wygląda :ryk: :ryk: Miziaczki Ziabolku :kotek: :1luvu: :1luvu: miło widzieć takie rzeczy :D
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Nie mar 25, 2012 14:31 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! 2

I "matkuje" ... łącznie z pozwoleniem na ciumkanie cycuchów ... :mrgreen:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

katarzyna1207

Post » Nie mar 25, 2012 14:33 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! 2

vailet pisze::ryk: :ryk: Ja na kota u góry spojrzałam i szok,to nie Ziabolek :D

Na górze jest koteczka, która już poszła do ludzi ... A "ludzie" pognali do weta ... że mała ma przepuklinę ... :mrgreen: No i Wet zalecił leczenie ... mniej żarełka ... :ryk:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Nie mar 25, 2012 14:35 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! 2

Ziabuś jak to Ziabuś ... raz lepiej, raz gorzej ... teraz jest troszkę lepiej ... nie ma codziennie pawików i żwawszy trochę jest ...
Obrazek

katarzyna1207

Post » Nie mar 25, 2012 14:44 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! 2

Yyyy... 8O 8O Wet kazał kotce dietę?Nie kumam :oops: to w końcu jej coś było czy nic że ją oddali?
Ziabuś kochany cycka daje :lol: co za cudny charakter :1luvu: :1luvu:
Obrazek ,

vailet

Post » Nie mar 25, 2012 14:55 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! 2

vailet pisze:Yyyy... 8O 8O Wet kazał kotce dietę?Nie kumam :oops: to w końcu jej coś było czy nic że ją oddali?

To nie była przepuklinka, tylko sadełko :D I dalej jest u nich, jak sądzę 8)

Alienor

Post » Nie mar 25, 2012 15:01 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! 2

Alienor pisze:
vailet pisze:Yyyy... 8O 8O Wet kazał kotce dietę?Nie kumam :oops: to w końcu jej coś było czy nic że ją oddali?

Dobre :ryk: bo ja też wyczułam takie grudki u kotki,a wet do mnie że to sadełko :mrgreen: przyznam że się wystraszyłam zanim wet mi to powiedział :oops:
Obrazek ,

vailet

Post » Nie mar 25, 2012 15:05 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! 2

Alienor pisze:

:mrgreen: :mrgreen: To było DUUUUŻO sadełka ... :ryk: I kicia oczywiście u nich jest ... Tylko mniej się obżera, bo jest jedynaczką i można ją przypilnować ... U mnie się nie dało przy takiej bandzie głodnych paszczy ... :roll: Jak wchodziłam z michą, to potrafiła przebiec pół pokoju tylko na tylnych łapkach prując mordkę "JEŚĆ.... JEŚĆ ... sybko ...sybko..." ... :ryk: :ryk: Tęsknię za nią ... :( ... była takim strasznym przytulakiem ... spała na mnie prawie całą noc i mruczała ... mruczała ...
Obrazek

katarzyna1207

Post » Nie mar 25, 2012 15:13 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! 2

katarzyna1207 pisze:
Alienor pisze:

:mrgreen: :mrgreen: To było DUUUUŻO sadełka ... :ryk: I kicia oczywiście u nich jest ... Tylko mniej się obżera, bo jest jedynaczką i można ją przypilnować ... U mnie się nie dało przy takiej bandzie głodnych paszczy ... :roll: Jak wchodziłam z michą, to potrafiła przebiec pół pokoju tylko na tylnych łapkach prując mordkę "JEŚĆ.... JEŚĆ ... sybko ...sybko..." ... :ryk: :ryk: Tęsknię za nią ... :( ... była takim strasznym przytulakiem ... spała na mnie prawie całą noc i mruczała ... mruczała ...

W jakim wieku była że cycka chciała :roll: Dość duża jest na fotkach :mrgreen: To pers?Niezbyt buźkę widać.Tęsknisz Kasia :) kto by nie tęsknił za przytulakiem.Przy dwóch kotach czytałam że jest problem karmić jak jeden musi karmy weterynaryjne,a tu jeszcze dietka, oj ciężko ogarnąć na dłuższą metę.
Obrazek ,

vailet

Post » Nie mar 25, 2012 15:18 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! 2

Cycka można chcieć i w wieku 5 miesięcy ... :mrgreen: To nie był pers ...tylko kotek "kwadratowy" z racji sadełka ... I sadełko nie było w formie grudek, tylko fartuszka, który nosiła prawie nad ziemią, bo łapki były króciutkie :mrgreen: ...
Obrazek

katarzyna1207

Post » Nie mar 25, 2012 15:24 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! 2

katarzyna1207 pisze:Cycka można chcieć i w wieku 5 miesięcy ... :mrgreen: To nie był pers ...tylko kotek "kwadratowy" z racji sadełka ... I sadełko nie było w formie grudek, tylko fartuszka, który nosiła prawie nad ziemią, bo łapki były króciutkie :mrgreen: ...

Łaał 8O taka młoda i sadełko do ziemi.Rozpuścili kotkę i ciekawe czemu ona jest ciągle głodna :roll:
Czy to taka jej natura?Problem pewnie będzie wracał.Miałam grubaskę i ja chciałam ją odchudzać,ale TŻ wymiękał :twisted: i dawał jeść ile chciała.Kotka była wiekowa dość,ale 5 miesięcy to szok dla mnie.
Obrazek ,

vailet

[poprzednia][następna]