BOIDUPKA OPERACJA 11MAJA wyniki w miarę ja spanikowałam :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 24, 2012 8:51 Re: Szczęśliwa jedenastka tymczasy Jakoś Smutni mi

witam - Dorciu i co z tą pracą? udało się?

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Wto sty 24, 2012 9:06 Re: Szczęśliwa jedenastka tymczasy Jakoś Smutni mi

Serniczek

Post » Wto sty 24, 2012 11:29 Re: Szczęśliwa jedenastka tymczasy Jakoś Smutni mi

nie pomogło :cry: :cry: :cry:
nawet dobre sprzątanie trudno złapać :cry:
ale się nie poddaje ,szukam dalej ,w końcu będzie coś i dla mnie .

z allegro usunęli moje ogłoszenia z Lusią w tytule...to zaczyna być chore . :cry:

a szykował się tak dobry dzień. :cry:

bardzo wam dziękuję za kciuki ,za to że jesteście .
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Wto sty 24, 2012 11:57 Re: Szczęśliwa jedenastka tymczasy Jakoś Smutni mi

Dorcia może to nie była ta praca.

Kciuki trzymamy nadal.

dorobella

Od: Wto sty 06, 2009 19:52

Post » Wto sty 24, 2012 12:07 Re: Szczęśliwa jedenastka tymczasy Jakoś Smutni mi

Pani Dorotko kciuki trzymamy i pozdrawiamy. :ok:
Obrazek

muza_51

Od: Pon paź 04, 2010 10:04

Post » Wto sty 24, 2012 12:10 Re: Szczęśliwa jedenastka tymczasy Jakoś Smutni mi

dzięki Dorotko .

sprzątam i zerkam na film 39 i 5 ,była scenka gdzie syn pakuje sie do łózka rodzicom,uśmiechnęłam się na wspomnienie Bartka pakującego się do nas ,a co tam..miłość to tylko w trójkę .
Tak wszystko szybko przeleciało .

dziewczyny ,bardzo przepraszam że nie odpisuje na sms ,ale chwilowo konto puste ,psy z pseudo pochłonęły wszystko ,a raczej rozmowy o nich ,ustalenie itp .

najważniejsze że te popierdóły już w super domkach :ok:

muza_59 dziękuję .
Obrazek

dorcia44

Post » Wto sty 24, 2012 12:42 Re: Szczęśliwa jedenastka tymczasy Jakoś Smutni mi

Witaj Dorciu.
Próbowałaś tutaj:
http://www.pomocedomowe.pl/praca/warszawa?ql=warszawa&r=obszar,5
Niektórym się udaje, sama się tam zarejestrowałam.
Powodzenia Dorciu a tymczasem poszukam coś na bazarek :oops:
Obrazek
"Uchroń mnie przed wrogiem, który ma coś do zyskania, i przed przyjacielem, który ma coś do stracenia...'' T.S.Eliot'

zunia

Od: Śro lut 15, 2006 11:55

Post » Wto sty 24, 2012 12:55 Re: Szczęśliwa jedenastka tymczasy Jakoś Smutni mi

dziękuję zunia ,własnie wertuję .
Obrazek

dorcia44

Post » Wto sty 24, 2012 14:02 Re: Szczęśliwa jedenastka tymczasy Jakoś Smutni mi

Pani Dorotko. Dziekuję za odmłodzenie.Napisała Pani muza_59 zamiast 51 a to rok moich urodzin. Poproszę o więcej w dół. Pozdrawiam. :1luvu:
Obrazek

muza_51

Od: Pon paź 04, 2010 10:04

Post » Wto sty 24, 2012 14:56 Re: Szczęśliwa jedenastka tymczasy Jakoś Smutni mi

oj ,59 to Grześka :oops: sorki ale ja bym też chciała z 61 na np 69 8)

była Wanilka :1luvu: przywiozła 6 kg karmy dla Klembowa :dance: i to nie byle jakiej bo RC i Huse .

może ktoś jeszcze miałby coś na zbyciu?

ja zgłodniałam ,jem kanapki których sto lat nie robiłam..z pieczarką ,chleb i pieczarki posypane solą ,muszą się spocić :wink:

u mnie następny sprzęt i odmówił posłuszeństwa ,zdechł czajnik :twisted:
wodę znów gotuję w garnku z jednym uchem drugie już odpadło :ryk:
normalnie jak w lichej komedii :lol:
Obrazek

dorcia44

Post » Wto sty 24, 2012 15:05 Re: Szczęśliwa jedenastka tymczasy Jakoś Smutni mi

U mnie tymczas załatwił suszarkę do prania Vileda, którą dostałam od koleżanki, żelazko i ostatnio wygryzł silikon pomiędzy oknami a parapetami, chciał go zjeść :evil: Młody ma na swoim sumieniu mnóstwo czajników,patelnie- biedny zapomina. Ja gaszę pożary.

dorobella

Od: Wto sty 06, 2009 19:52

Post » Wto sty 24, 2012 15:42 Re: Szczęśliwa jedenastka tymczasy Jakoś Smutni mi

ja sama przypalam :oops: w tym jestem całkiem niezła :oops:

moje tymczasy ,kocie zawsze załatwiały mi ładowarki ,ale w końcu poszłam po rozum do głowy i skończyło się :wink:
no i małych tymczasów też nie mam ,Luśka to już mądra koteczka ,chyba :mrgreen:

Wanilka przeszła dogoterapię :lol:
Obrazek

dorcia44

Post » Wto sty 24, 2012 16:37 Re: Szczęśliwa jedenastka tymczasy Jakoś Smutni mi

Przeszłam dogoterapię i tytkoterapię :D Wszystkie futrzaki słodsze od cukru i w super rozmiarze :D
Dorcia....przez te Twoje zacieczkowane suki Niuniek mi spodnie usmarkał do kolan :twisted:
Jeśli chodzi o Klembów to.....
Laser obiecuje,że każdą swoja nagrodę z konkursu urody przeznaczy na pomoc dla potrzebujących psiaków :)
Poza tym spróbujemy jakieś próbki karm wycyganić na wystawie. Czasem można spora torbę uzbierać :mrgreen:

Wanilka

Od: Śro kwi 16, 2008 16:47

Post » Wto sty 24, 2012 21:39 Re: Szczęśliwa jedenastka tymczasy Jakoś Smutni mi

Dorciu, oby tylko czajniki się u Ciebie psuły :ok: U mnie w zeszłym tygodniu padł telewizor, a wczoraj pralka. Mam nadzieję, że to koniec awarii, bo już i tak pożegnałam nową zimową kurtkę :evil: Dobrze, że już prawie wiosna i jakoś w starej dam radę :D
Obrazek Obrazek Obrazek

Gutek

Od: Sob wrz 09, 2006 0:34

Post » Wto sty 24, 2012 22:49 Re: Szczęśliwa jedenastka tymczasy Jakoś Smutni mi

Wanilko ,czyżby gwałt był na pańci :mrgreen:
acha trzymam za słowo ,karmy ,próbki zawsze mile widziane ,w każdej ilości ,każdej jakości ,takie psiaki nie mają co wybrzydzać :cry:

Cholery wredne ,cały dzień mogą nie nabrudzić ,tylko wyjdę do pracy zawsze jakas kupa się znajdzie ,siuśki :twisted:
Jak ja ich nie lubię :evil:
komu pieseczka :?: :?: :?: :?: :evil:

Gutek ,czajnik mały pikuś w garze można gotować :wink: gorzej z rozwalonym kibelkiem :|
nie ma jak usiąść ,deska się całkiem rozwaliła ..ale to też w zasadzie nie problem ,prawda Wanilko :lol:
czy takowe deski są w jednym rozmiarze czy w różnych ?

humor mam wisielczy ,nie wiem sama czemu :| aż we mnie bulgocze złość :oops:

a Tytek znów miał duszności ,to już stało się codziennością :cry:
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]