PALUCH 7-GPK Mrau.Chore koty potrzebują weterynaryjnych karm

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 22, 2012 20:34 Re: PALUCH 7-"10 na życie" trwa!PILNIE DT dla umierającej Daisy

Gratulacje dla szczęściarzy :piwa:

A miałam nadzieję, że komuś w końcu przypadnie do serca mały czarny ślepaczek...

I bardzo szkoda tych, którym się nie udało ['][']

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pon sty 23, 2012 1:02 Re: PALUCH 7-"10 na życie" trwa!PILNIE DT dla umierającej Daisy

alareipan pisze:Dziś był dzień "chcielibyśmy małą burą kotkę", więc poszli do domów czarna Aniela, czarna 9-letnia Sonia, bury kastrat Buras Śmieszny oraz jedna z małych diabłów mutantów po dzieciństwie w schronisku czarna ;)

Daisy zmarła w piątek popołudniu, dziś rano jeden z braciszków - Sajgon :cry:

Rozumiem że Daisy w końcu nie została zabrana do tdt ?
małe biedactwo
śpij spokojnie kiciuniu[']
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon sty 23, 2012 1:41 Re: PALUCH 7-"10 na życie" trwa!PILNIE DT dla umierającej Daisy

Daisy umarła w piątek po południu, miała być zabrana w sobotę.
Nie zdążyłyśmy....................... :(
Bardzo mi przykro. Bardzo.

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Pon sty 23, 2012 1:43 Re: PALUCH 7-"10 na życie" trwa!PILNIE DT dla umierającej Daisy

Jejku..mnie też ..
nie zdążyłyśmy jej pomóc.. :cry:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon sty 23, 2012 15:48 Re: PALUCH 7-"10 na życie" trwa!PILNIE DT dla umierającej Daisy

Carmen201 pisze:Daisy umarła w piątek po południu, miała być zabrana w sobotę.
Nie zdążyłyśmy....................... :(
Bardzo mi przykro. Bardzo.

:cry: :cry: smutno - Daisy, Sajgon [*]

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pon sty 23, 2012 16:54 Re: PALUCH 7-"10 na życie" trwa!prosimy o DT! Daisy już nie ma:(

Zapraszam na bazarek 8) dochód przeznaczam na nasze kochane Paluszki
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=138237&p=8475840#p8475840

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pon sty 23, 2012 19:34 Re: PALUCH 7-"10 na życie" trwa!prosimy o DT! Daisy już nie ma:(

Poszukuję kontaktu z kimś , kto mieszka w Gołąbkach pod Warszawą.
Mój tymczas Filip został przywieziony przez SM z ul.Przejazdowej (to jest na Gołąbkach) .Tam są domki jednorodzinne.
Charakter Filipa pasuje ,że mógł być kotem wychodzącym. Może komuś z tamtej okolicy zaginął ? Może warto powiesić parę ogłoszeń i popytać ? Proszę o pomoc w tej sprawie . Byłoby wspaniale , gdyby odnalazł swój dom.

I tak w nawiasie - wczoraj minął rok jak pierwszy raz pojawiłam się na Paluchu. Po czarną Dziunię , której mi nie wydano ze względu na to że się rozchorowała a rezydent nie był szczepiony . I właśnie w dniu tak doniosłej rocznicy ,wczoraj , mając w domu troje rezydentów :roll: (szczepionych) i jednego tymczasa 8) (szczepionego) zabrałam w moje niewielkie i skromne progi małą , chudą ok.4mies "pingwinkę" :mrgreen: . Było to czystym szaleństwem, ale cóż ........ Mała glucia siedzi mi na kolanach i gluci cały czas kiedy to piszę. A ja jestem spokojna ,że ją tu mam :D .
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Pon sty 23, 2012 21:24 Re: PALUCH 7-"10 na życie" trwa!prosimy o DT! Daisy już nie ma:(

Małgosia,
Ty wiesz, że ja z Ursusa, jakby co to mogłabym powiesić jakieś ogłoszenia na Gołąbkach, zajrzeć do jakiejś lecznicy czy nie wiszą ogłoszenia, powiesić.
Tylko, że ja tak bardziej w weekend jestem dostępna :)
ObrazekObrazek

naline

Od: Pt lip 02, 2010 8:45

Post » Pon sty 23, 2012 21:59 Re: PALUCH 7-"10 na życie" trwa!prosimy o DT! Daisy już nie ma:(

Dziewczyny, róbcie miejsce na pościel, kuwety, koce itd. Mam pełny bagażnik rzeczy od znajomych, a w środę odbieram kolejną partię. W sobotę zamierzam to wszystko przywieźć do schroniska.

Ozymandias

Od: Pon maja 18, 2009 8:41

Post » Pon sty 23, 2012 22:44 Re: PALUCH 7-"10 na życie" trwa!prosimy o DT! Daisy już nie ma:(

naline pisze:Małgosia,
Ty wiesz, że ja z Ursusa, jakby co to mogłabym powiesić jakieś ogłoszenia na Gołąbkach, zajrzeć do jakiejś lecznicy czy nie wiszą ogłoszenia, powiesić.

Natalko wiem . Chodzi o proste ogłoszenia : "znaleziono kota białego z rudym ogonem" i mój numer telefonu.
Jeśli rzeczywiście jest z tamtej okolicy , to duża szansa aby wrócił do swojego domu.
Obrazek

MałgosiaZ

Post » Pon sty 23, 2012 22:45 Re: PALUCH 7-"10 na życie" trwa!prosimy o DT! Daisy już nie ma:(

Ozymandias pisze:Dziewczyny, róbcie miejsce na pościel, kuwety, koce itd. Mam pełny bagażnik rzeczy od znajomych, a w środę odbieram kolejną partię. W sobotę zamierzam to wszystko przywieźć do schroniska.

Jestem w sobotę , wszystko przejmę :mrgreen: .
Obrazek

MałgosiaZ

Post » Pon sty 23, 2012 22:49 Re: PALUCH 7-"10 na życie" trwa!prosimy o DT! Daisy już nie ma:(

MalgosiaZ pisze:
naline pisze:Małgosia,

Natalko wiem . Chodzi o proste ogłoszenia : "znaleziono kota białego z rudym ogonem" i mój numer telefonu.
Jeśli rzeczywiście jest z tamtej okolicy , to duża szansa aby wrócił do swojego domu.

Tego co to Go wcale nie szuka?
:roll:

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Pon sty 23, 2012 22:57 Re: PALUCH 7-"10 na życie" trwa!prosimy o DT! Daisy już nie ma:(

Jak dotrą pojemniki to proszę o opinię czy jeszcze więcej zostawić dla kotów :ok:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Pon sty 23, 2012 22:58 Re: PALUCH 7-"10 na życie" trwa!prosimy o DT! Daisy już nie ma:(

Magduś , może szukał . Tylko nie każdemu przychodzi do głowy zajrzeć na Paluch . I nie wszyscy ludzie są internetowi.
A ja będę spokojna że i to sprawdziłam.
Obrazek

MałgosiaZ

Post » Wto sty 24, 2012 12:51 Re: PALUCH 7-"10 na życie" trwa!prosimy o DT! Daisy już nie ma:(

PacPac
Obrazek

Dziadzio Mróz (nieco się upasł na tej nerkowej karmie :twisted: )
Obrazek

Hesia
Obrazek Obrazek

Malena Dosłownie gnił jej język, na łapkach robią się okropne ślady po wenflonach- nie może ich mieć. Została podrzucona pod bramę schroniska z miotem siedmiorga kociąt, teraz dzielnie walczy o życie. Wzruszające stworzenie...
Obrazek Obrazek

Edit:
I ślapanio, który Matriksem ochrzczony został :wink:
http://www.youtube.com/watch?v=mJIJ8gRT-bY
no słodziak jest nieprzeciętny!
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

[poprzednia][następna]