Sukcesywnie usuwają wszystkie ogłoszenia, ogłoszeń Kotyliona też już nie ma

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CatAngel pisze:Allegro
W naszym Serwisie umieszczać można tylko i wyłącznie Oferty sprzedaży psów i kotów. Nie jest dozwolone wykorzystywanie Ofert Allegro w celu ogłoszeniowym. Zakaz dotyczy także wykorzystania opisu przedmiotu w Allegro do przedstawienia całej swojej oferty wraz z cennikiem.
Niedozwolone jest również zamieszczanie w opisie oferty sformułowań zabraniających licytowania lub sugerujących, że zakup jest bezcelowy, gdyż sprzedaż nie odbędzie się w ramach Allegro. Oferta nie może też być wykorzystywana jako sposób kontaktowania się z innymi Użytkownikami.
Jeśli chcą Państwo oddać psa lub kota w dobre ręce można tego dokonać poprzez Serwis Tablica.pl na warunkach ujętych na stronie: http://tablica.pl/pomoc/oferty/zmiany-d ... zwierzeta/ Opłaty za usunięte aukcje zwracamy proporcjonalnie do czasu, przez który aukcja była widoczna w Serwisie.
aburacze pisze:Dzień dobry!
Gumtree wprowadziło nowość: w ogłoszeniu trzeba jawnie pisać że kot jest oddawany za darmo. Dodałem wczoraj ogłoszenie, w którym nie było to jasno określone i mi moderator usunął.
Pozdrawiam wszystkich!
Adam
ewa_mrau pisze:wczoraj wieczorem zawiozłam do nowego domu Anetkę
to przedostatni kociak z ostatniego miotu (6 szt.!) Niełapalnej Kłapouszki z Wólczańskiej
annskr pisze:Niełapalna Kłapouszka to z Urzędniczej![]()
Nie na ciachnięcie, a na leczenie i odchuchanie.. Kocurek, może półroczny, szkielecik wymarznięty - siedzi w Miodalikowej łazience, robale z niego lecą górą i dołem, mruczy, nie odkleja się od miski i ciepłego kaloryfera....annskr pisze:Miodalik pojechała do dziewczyny z 30km, zaszczepiła koty, coś na ciachnięcie przywiozla - wielkie, wielkie dzięki
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, puszatek i 34 gości