Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
shrek1 pisze: Jest ciężko ale nikt nie mówił że będzie łatwo. Cały czas myślę o Shreku...
Agneska pisze:Wczoraj późnym wieczorem Shrek zwiedzał "kwarantannowy" pokój. Był zaciekawiony, trochę machał ogonem słysząc koty zza drzwi. Dzisiaj rano zastałam go schowanego pod kołdrę, pozwalał się głaskać, ale przede wszystkim chciał się chować. Ma smutne oczy.
shrek1 pisze: na pewno jest teraz w stresie ogromnym a ja nie jestem przy nim
shrek1 pisze:Jest ciężko ale nikt nie mówił że będzie łatwo. Cały czas myślę o Shreku...
shrek1 pisze:Odwal sie! Tak ci powiem, bo drażnisz mnie
shrek1 pisze:Zakończyłam swój wątek. I proszę powstrzymać sie od chorych komentarzy. To drażni, wcale niw ułatwia przejście mi w tej sytuacji ale nie wiedziałam że aż tyle niedobrych ludzi jest na świecie? ŻYCIE LUDZKIE NIE JEST WAŻNE? sory ale pomyliłam wątki.
shrek1 pisze:Tak postanowiłam, życie zmusza nas do róznych decyzji ale nie wszyscy to rozumieją. Ja sobie poradzę bo muszę, muszę pracować i funkcjonować. Najwazniejsze teraz dla mnie jest szczęście Shreka i to by szybko sie zaklimatyzował i zapomniał o mnie, nie tęsknił. Ale już nie mam siły i ochoty o tym pisać.
shrek1 pisze:Tak postanowiłam, życie zmusza nas do róznych decyzji ale nie wszyscy to rozumieją. Ja sobie poradzę bo muszę, muszę pracować i funkcjonować. Najwazniejsze teraz dla mnie jest szczęście Shreka i to by szybko sie zaklimatyzował i zapomniał o mnie, nie tęsknił. Ale już nie mam siły i ochoty o tym pisać.
shrek1 pisze: ŻYCIE LUDZKIE NIE JEST WAŻNE?
vega013 pisze:Wiesz, ciekawe, jak Ci się życie ułoży - z dwoma facetami, dla których Twoje pragnienia i uczucia nie przedstawiają żadnej wartości. Już zostałaś zmuszona do wyrzeczeń. Ile jeszcze takich wyrzeczeń przed Tobą? Z czego jeszcze będziesz musiała zrezygnować, żeby zaspokoić egoizm obu panów? Naprawdę nie widzisz, w jakie szambo wpadłaś? Chcesz mieć dziecko, ale kiedy je urodzisz, to dopiero wpadniesz w pułapkę. Będziesz bardziej uzależniona od egoistycznych facetów, niż teraz jesteś w stanie sobie wyobrazić. Już nie liczą się z Tobą... Co będzie później? Później... Albo będziesz płakała do poduszki, albo klęła na czym świat stoi, zaczynając każde zdanie od: "Jaka ja byłam głupia..."
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 218 gości