Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
horacy 7 pisze:Mam problem ,wczoraj na moją klatkę schodową przyszedł kot ,biało-rudy dorosły nie wykastrowany pokiereszowany kocur.Dałam mu jeść ,wpychał sie do mieszkania lecz moje stado zajadle pilnowało drzwi z warkami włącznie.Kot potrzebuje pomocy to ewidentnie zagubiony lub wyrzucony kot.W nocy strasznie płakał by go wpuścić a ja nie mam gdzie go umieścić.Depcze ,ociera się i prosi o dach nad głową.Błagam moze ktoś ma kawałek podłogi.![]()
ma88ciek pisze:http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zgubione-znalezione/zaginela-biala-kotka-ogl4517665.html zaginela cala biala kotka jedno oko ma blekitne,drugie zielone,zaginela 20 pazdziernika w Gdansk-Oruni ,caly czas poszukuje i mocno wierze, ze sie odnajdzie, prosze o pomoc w poszukiwaniu, na koteczke Mizie czekaja kochajacy domownicy a na znalazce bardzo wysoka nagroda
monikal4 pisze:mój kot zaginął 24 grudnia 2011 w Kielcach - wyszedł z domu przy ulicy Chodkiewicza
proszę o pomoc w odnalezieniu kota - wszystkie możliwe próby szukania już przeszłam - niestety kot jest z Warszawy a bywał w domu w Kielcach kilkakrotnie - bez problemu wracał.
Kocur jest cały czarny 3 letni - znaki szczególne niewidoczne - właściciel czyli ja moge stwierdzić autentyczność kota...jedynym znakiem szczególnym to długi ogon
osoby, które widziały kota bardzo proszone są o kontakt!
niestety nie jestem stałą forumowiczką - dlatego nie wiem jak się dodaje zdjęcie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 99 gości