AntoninaBandzioras pisze:przypominam się
czy mam syjama w ciele szylkretki?!
całkiem możliwe

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AntoninaBandzioras pisze:przypominam się
czy mam syjama w ciele szylkretki?!
AntoninaBandzioras pisze:Chciałam już umawiać diabły na sterylke (grzyb zwalczony) ale wet stwierdził "proszę dać im dorosnąć, niech przejdą pierwszą ruje", więc rozumiem, że on ich mi nie wysterylizuje zanim właśnie rujki nie dostaną. Nie wiem co o tym myśleć. Malutka_8 do jakiego weta ty chodzisz ze swoimi? Wysterylizował by mi takie młode kicie?
AntoninaBandzioras pisze:Chciałam już umawiać diabły na sterylke (grzyb zwalczony) ale wet stwierdził "proszę dać im dorosnąć, niech przejdą pierwszą ruje", więc rozumiem, że on ich mi nie wysterylizuje zanim właśnie rujki nie dostaną. Nie wiem co o tym myśleć. Malutka_8 do jakiego weta ty chodzisz ze swoimi? Wysterylizował by mi takie młode kicie?
*anika* pisze:AntoninaBandzioras pisze:Chciałam już umawiać diabły na sterylke (grzyb zwalczony) ale wet stwierdził "proszę dać im dorosnąć, niech przejdą pierwszą ruje", więc rozumiem, że on ich mi nie wysterylizuje zanim właśnie rujki nie dostaną. Nie wiem co o tym myśleć. Malutka_8 do jakiego weta ty chodzisz ze swoimi? Wysterylizował by mi takie młode kicie?
to przyjdź za tydzień i powiedz mu że rujka była![]()
przecież on tego i tak nie będzie wiedział (nie pozna po kocie że już przeszedł rujkę)
ruje zdarzają się i u 4-miesięcznych kotek.
a ile miesięcy teraz mają?
AntoninaBandzioras pisze:7 i 5 miesięcy
AntoninaBandzioras pisze:Poważnie 4 miesięczne kicie![]()
AntoninaBandzioras pisze:Ale dzięki za pomysł, że też sama na tak prosty sposób nie wpadłam....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510, puszatek i 46 gości