Fundacja Pod Jednym Dachem - gdzie te kocie Domy?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 16, 2011 13:54 Re: Fundacja Pod Jednym Dachem, Jack i Róża mają DOM!!! :)

Super!!! A Lamcia kiedy się przeprowadza?

Z adopcji Malcolma nic nie będzie :( dostałam rano maila... "niestety nie mogę wziąć Malcolma, gdyż od przedwczoraj mam dwumiesięczną koteczkę z Krakowa (...)". Od przedwczoraj, czyli od poniedziałku. A w niedzielę uzgodniłyśmy wszystkie szczegóły adopcji. Smutno, bo już się cieszyłam, że Malcolm jedzie do domu, ale widocznie tak miało być.
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Czw lis 17, 2011 10:58 Re: Fundacja Pod Jednym Dachem, Jack i Róża mają DOM!!! :)

Od poniedziałku jest pod opieką fundacji, a od wczoraj ma swoje imię. Mogę więc oficjalnie przedstawić:
Oto Rumcajs! :)

Obrazek

grzanka.ch

Od: Pt sie 06, 2010 21:44

Post » Czw lis 17, 2011 11:36 Re: Fundacja Pod Jednym Dachem, Jack i Róża mają DOM!!! :)

Lama pojechała do domu wczoraj wieczorem. Bardzo jestem ciekawa wieści z nowego domu Kruszynki :1luvu:
"Wykuj własny szlak przez kraj dziki i surowy..."

luelka

Od: Sob cze 30, 2007 8:14

Post » Czw lis 17, 2011 11:37 Re: Fundacja Pod Jednym Dachem, Jack i Róża mają DOM!!! :)

Ile się tu dzieje! :D Tyle super wieści! :D

Za kolejne adopcje - :ok: :ok: :ok: !
Obrazek

grrr...

Od: Pon paź 09, 2006 19:32

Post » Czw lis 17, 2011 11:42 Re: Fundacja Pod Jednym Dachem, Jack i Róża mają DOM!!! :)

luelka pisze:Lama pojechała do domu wczoraj wieczorem. Bardzo jestem ciekawa wieści z nowego domu Kruszynki :1luvu:

Ojej, jak cudownie! :D

A do mnie po bardzo długim milczeniu odezwali się opiekunowie Kawy. W mailu są same dobre wieści! Kawa ma też od jakiegoś czasu kocią koleżankę - Lunę. Na początku bardzo się nie lubiły, ale teraz już się dogadują i są zadowolone :)

grzanka.ch

Post » Czw lis 17, 2011 13:53 Re: Fundacja Pod Jednym Dachem, Jack i Róża mają DOM!!! :)

Jak miło czytać takie dobre wiadomości :D :ok:
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Czw lis 17, 2011 16:54 Re: Fundacja Pod Jednym Dachem, Jack i Róża mają DOM!!! :)

grzanka.ch pisze:Od poniedziałku jest pod opieką fundacji, a od wczoraj ma swoje imię. Mogę więc oficjalnie przedstawić:

Obrazek

Chyba się zakochałam :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Sarah DeMonique

Od: Pt cze 04, 2010 11:10

Post » Czw lis 17, 2011 20:03 Re: Fundacja Pod Jednym Dachem, Jack, Róża i Lama mają DOM!!! :)

Sarah DeMonique pisze:
grzanka.ch pisze:Od poniedziałku jest pod opieką fundacji, a od wczoraj ma swoje imię. Mogę więc oficjalnie przedstawić:

Obrazek

Chyba się zakochałam :1luvu: :1luvu: :1luvu:

To się dobrze składa, bo Rumcajs to kawaler do wzięcia ;)

grzanka.ch

Post » Czw lis 17, 2011 20:23 Re: Fundacja Pod Jednym Dachem, Jack i Róża mają DOM!!! :)

luelka pisze:Lama pojechała do domu wczoraj wieczorem. Bardzo jestem ciekawa wieści z nowego domu Kruszynki :1luvu:

:ok:

mrr

Od: Czw gru 11, 2008 17:48

Post » Czw lis 17, 2011 21:54 Re: Fundacja Pod Jednym Dachem, Jack, Róża i Lama mają DOM!!! :)

To ja zaklepuję następny fajny domek dla Mojito i Malibu :lol:

luelka

Post » Pt lis 18, 2011 0:34 Re: Fundacja Pod Jednym Dachem, Jack, Róża i Lama mają DOM!!! :)

starchurka, ja tylko chciałam donieść, że kuracja sterydowa dała nadzwyczajne wyniki u Romka. Chłopak miał skopsane jelito grube, permanentny stan zapalny, kosmki w zaniku, powiększone węzły krezkowe i zaburzone wchłanianie, teraz jego kupki są po po prostu... piękne :mrgreen: I przytył :1luvu: Ale jak był łakomczuchem tak jest :mrgreen:
Ostatnio edytowano Nie lis 20, 2011 12:50 przez Majorka, łącznie edytowano 1 raz
Kocie wiersze i KociennikObrazek
Obrazek
Holmes & Watson (Brytole)
Gacek[*] Mika[*] Romek[*] Ziutek[*] Norka[*] Miś Major[*] Tymoteusz[*] Miodunka[*]Bambina[*] Felek[*]

Majorka

Od: Pt lis 29, 2002 10:06

Post » Pt lis 18, 2011 8:17 Re: Fundacja Pod Jednym Dachem, Jack, Róża i Lama mają DOM!!! :)

Obawiam się, że moje koty niekoniecznie dobrze zniosłyby teraz nowego towarzysza zabaw, ale TŻ obiecał, że jak skończymy remont - czyli mniej więcej na wiosnę - bardzo poważnie pomyślimy o DT :ryk:

A Rumcajs jest po prostu piękny. I myślę, że szybko znajdzie domek ;) Zresztą postaram mu się w tym pomóc.
Popytam znajomych, polecę facebooka Pajdotkowego :)

Aaaaa, nie szykuje się czasem jakaś przedświąteczna akcja zbiórkowo - informacyjna? Bo się zanosi na to, że urlop mieć będę to mogę pomóc w czymkolwiek. Mogę nawet chuchać i dmuchać i pluć na szczęście, byleby się nie nudzić :kotek:

Sarah DeMonique

Od: Pt cze 04, 2010 11:10

Post » Nie lis 20, 2011 22:06 Re: Fundacja Pod Jednym Dachem, Jack, Róża i Lama mają DOM!!! :)

Sarah, z przyjemnością wykorzystamy dodatkowe zasoby ludzie! :1luvu:

Dzisiaj odbyła się bardzo miła rozmowa adopcyjna u Grzanki, zobaczymy, co z niej wyniknie, prosimy o kciuki...

Rumcajs był mocno speszony wizytą gości, ale na dłuższą metę, głaskany u mnie na kolanach, zaczął mruczeć. Czyli nawet zupełnie obcy ludzie nie są tacy źli :kotek:

luelka

Post » Pon lis 21, 2011 11:34 Re: Fundacja Pod Jednym Dachem, Jack, Róża i Lama mają DOM!!! :)

Rumcajs się rozkręca coraz bardziej. Już nie siedzi w ukryciu, ale chodzi sobie po mieszkaniu i zwiedza. Boi się oczywiście gwałtownych ruchów i głośnych dźwięków, ale i tak jestem pod wrażeniem postępów, jakie zrobił w ciągu tygodnia spędzonego u nas :)

grzanka.ch

Post » Pon lis 21, 2011 14:26 Re: Fundacja Pod Jednym Dachem, Jack, Róża i Lama mają DOM!!! :)

Dzielny chłopak! :idea:

luelka

[poprzednia][następna]