Uraz kręgosłupa! Odczaruj Czarka. Rehabilitacja - POMÓŻ !

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 08, 2012 19:07 Re: Uraz kręgosłupa! Następny zajączek. Będziemy próbować.

Czaruś bardzo kocha Angelka, ale ten gdy się trochę z nim pobawi,
najczęściej wskakuje na parapet, gdzie stoją miski z wodą i jedzeniem, no i są widoki.
Czaruś wtedy płacze na dole, że on też nie może wejść do góry.
Największy jego wyczyn, to wejście na niską szafkę i wtedy na dach zamykanej kuwety.
Tam dalej płacze i skarży się, że przyjaciel go zostawił, a on nie może za nim podążyć. :(

W lecznicy mam jeszcze dług za jego leczenie, ale jak go spłacę, chcę jeszcze spróbować zabiegów rehabilitacji.
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Nie sty 08, 2012 19:29 Re: Uraz kręgosłupa! Następny zajączek. Będziemy próbować.

jaki duży dług?
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Nie sty 08, 2012 19:50 Re: Uraz kręgosłupa! Następny zajączek. Będziemy próbować.

Biedny maluszek :cry: . A masz jakieś ich wspólne zdjęcia może przypadkiem :? ?
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Nie sty 08, 2012 21:00 Re: Uraz kręgosłupa! Następny zajączek. Będziemy próbować.

dolabra pisze:jaki duży dług?

Dokładnie nie wiem, za dwa (lub trzy )zdjęcia rentgenowskie, za kilka wizyt, jakieś zastrzyki.
Po niedzieli muszę wybrać się do lecznicy i dokładnie się dowiem na ile w "zeszycie" zalegam. :oops:
Obrazek

kotika

Post » Nie sty 08, 2012 21:04 Re: Uraz kręgosłupa! Następny zajączek. Będziemy próbować.

morelowa pisze:Biedny maluszek :cry: . A masz jakieś ich wspólne zdjęcia może przypadkiem :? ?

Mam niesprawny aparat, a Fanszeta wpadła jak po ogień i fotek nie zrobiła.
Obrazek

kotika

Post » Nie sty 08, 2012 21:38 Re: Uraz kręgosłupa! Następny zajączek. Będziemy próbować.

kotika pisze:

Dokładnie nie wiem, za dwa (lub trzy )zdjęcia rentgenowskie, za kilka wizyt, jakieś zastrzyki.
Po niedzieli muszę wybrać się do lecznicy i dokładnie się dowiem na ile w "zeszycie" zalegam. :oops:

daj znać, to się coś wymyśli..
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Nie sty 08, 2012 21:41 Re: Uraz kręgosłupa! Następny zajączek. Będziemy próbować.

dolabra pisze:
kotika pisze:

daj znać, to się coś wymyśli..

Oki. Szukam też rzeczy na bazarki.
Obrazek

kotika

Post » Pon sty 09, 2012 10:10 Re: Uraz kręgosłupa! Następny zajączek. Będziemy próbować.

kotika pisze:Mam niesprawny aparat, a Fanszeta wpadła jak po ogień i fotek nie zrobiła.

Jak po ogień oznacza: na 4 godziny :mrgreen:

Robiłam fotki, ale nie Czarusiowi :oops: . Jego delikatnie miziałam, a nawet wzięłam go na kolana. Czaruś jest trochę bojaźliwy, ale na szczęście nieagresywny - to bardzo ważne, bo jeśli uzbieramy trochę kaski, będzie można wozić go na fizjoterapię. Bo biedny jest bardzo, trzeba spróbować mu pomóc!!!
Rozmawiałam już na jego temat z fizjoterapeutką Antosia. Czaruś na szczęście ma trochę czucia w tylnych łapkach, dlatego jest nadzieja na ich usprawnienie.
A zdjęcie zrobiłam kociemu wcieleniu VV -
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na wątki kotów majowych i stoczniowych: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=100297

Fanszeta

Od: Śro mar 17, 2010 14:12

Post » Pon sty 09, 2012 13:26 Re: Uraz kręgosłupa! Następny zajączek. Będziemy próbować.

Ło, matko - a to kto??? 8O
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek

morelowa

Post » Pon sty 09, 2012 14:56 Re: Uraz kręgosłupa! Następny zajączek. Będziemy próbować.

A to moja sympatia, od dłuższego czasu. Nie dość, że zjawiskowo piękny, to jeszcze grzeczniutki :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:.

Jak go trzymasz, to rąk nie widać, taki owłosiony :)
Zapraszam na wątki kotów majowych i stoczniowych: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=100297

Fanszeta

Post » Pon sty 09, 2012 16:15 Re: Uraz kręgosłupa! Następny zajączek. Będziemy próbować.

Kimkolwiek jest 'W' to trzymanie tego kogoś [ma imię ???] musi być przyjemnościa :D

A trzymasz Ty? Już różne kawałki Ciebie na zdjeciach były i mieszkania takoż, ale gdzie buzia Fanszety, gdzie???
[tzn. domyślam sie gdzie jest, ale czemu na zdjęciach jej nie ma?]

Obrazek

morelowa

Post » Wto sty 10, 2012 8:25 Re: Uraz kręgosłupa! Następny zajączek. Będziemy próbować.

V V to Violetta Villas. (VV napisane bez spacji wygląda faktycznie jak duże w :) ) Kiedyś gwiazdy tak się nazywały i pisały, ale kto pamięta BB czy CC?

Trzyma właścicielka, nie ja. Tajemnicza właścicielka nie lubi pokazywać twarzy :mrgreen:
Nie mogłam się oprzeć wstawieniu zdjęć, bo kotek zjawiskowy. On nie jest absolutnie gruby, to wszystko to futro. I zagadka: Jakie dwie rasy zostały zmieszane, aby powstał taki :wink: Biały Anioł?

Fanszeta

Post » Wto sty 10, 2012 9:25 Re: Uraz kręgosłupa! Następny zajączek. Będziemy próbować.

1/ja pamiętam :mrgreen: :twisted:
2/ żadna nie pokazuje twarzy :?
3/ pers + COŚ i pewnie trzeba go nieustająco czesać :D

Obrazek

morelowa

Post » Wto sty 10, 2012 9:39 Re: Uraz kręgosłupa! Następny zajączek. Będziemy próbować.

Nieustająco, to fakt.
Ale trzeba też "zgaść" to "cóś" :)
A Czarusiowi cyknę fotki w tym tygodniu, o ile śniegi mnie nie przysypią :o

Fanszeta

Post » Wto sty 10, 2012 10:25 Re: Uraz kręgosłupa! Następny zajączek. Będziemy próbować.

No, wreszcie :ok: - odnośnie Czarusia.
Jakie 'śniegi' :?: - wypluj to słowo!

Obrazek

morelowa

[poprzednia][następna]