Bursztynek- oblany kwasem DT/DS na CITO!!!:([Białystok]

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 09, 2011 18:36 Re: Bursztynek- oblany kwasem; stracił wszystko...[Białystok]

Bursztynek jest taki sliczny, mam nadzieje, ze znajdzie swoj cudowny dom. Teraz sa wakacje, wiec wiadomo, ale oby jak najszybciej.
Zagladamy do Rudego, no i jak ktos wyzej wspomnial ,aktualne zdjecia kociaka fajnie byloby obejrzec.

Pozdrawiam
AiN
Obrazek

Ania i jej Nitro

Od: Pon lip 25, 2011 13:44

Post » Wto sie 09, 2011 18:40 Re: Bursztynek- oblany kwasem; stracił wszystko...[Białystok]

ja również trzymam kciuki! codziennie zaglądam i czekam na info i jakieś foteczki :1luvu:
jak tylko skończę studia i założę własny dom wezmę taką bidkę...
Obrazek Obrazek

agni3szka1

Od: Nie wrz 26, 2010 15:16

Post » Wto sie 09, 2011 19:19 Re: Bursztynek- oblany kwasem; stracił wszystko...[Białystok]

Super! potrzeba jak najwięcej ciotek o dobrych duszyczkach...domków wciąż za mało,a kocich nieszczęść coraz więcej :roll:
ObrazekObrazek

Sonia93

Od: Sob lis 20, 2010 23:19

Post » Czw sie 11, 2011 12:26 Re: Bursztynek- oblany kwasem; stracił wszystko...[Białystok]

Dzis rozmawiałam z P.Bożenką ...prosiła przekazać,że wczoraj kotek był u weter....rana slicznie sie goi, resztę strupków lekarz oczyścił i jest sam zadowolony z tak szybkich postępów leczenia kiciusia
Prosiłam o zdjęcia i wkrótce będą :lol:
ObrazekObrazek

Sonia93

Od: Sob lis 20, 2010 23:19

Post » Czw sie 11, 2011 14:17 Re: Bursztynek- oblany kwasem; stracił wszystko...[Białystok]

:ok: :ok: super!
Obrazek POMÓŻ MU :arrow: Obrazek

Luspa

Od: Pt sie 29, 2008 20:26

Post » Czw sie 11, 2011 22:02 Re: Bursztynek- oblany kwasem; stracił wszystko...[Białystok]

Dopiero tutaj wpadłam :cry: , to bardzo okrutne.. ... Ludzie są okrutni ... .. .Dobrze, że są takie Panie Bożenki. Bardzo dziękuję za to, że są jeszcze takie osoby :1luvu: bardzo :1luvu:

ja1

Od: Czw cze 16, 2011 21:37

Post » Czw sie 11, 2011 22:12 Re: Bursztynek- oblany kwasem; stracił wszystko...[Białystok]

Poprzedni właściciele nie zgłosili się po Bursztynka?

Czytając takie historie i widząc je codziennie zastanawiam się jakie gówno ludzie mają w głowie żeby tak pastwić się nad żywymi istotami.

UWAGA, DEBILU: JEŻELI NASTĘPNYM RAZEM ODCZUJESZ NARASTAJĄCE NAPIĘCIE BĄDŹ NUDĘ, SKIERUJ SWOJĄ ENERGIĘ NA JAKIEŚ DZIAŁANIE. POMASTURBUJ SIĘ, PRZEBIEGNIJ, UMYJ PODŁOGĘ, POKRZYCZ SOBIE. NIE MA SENSU ZNĘCAĆ SIĘ NAD ZWIERZAKIEM, NA PRAWDĘ.

Kasia od Behemotha

Od: Śro wrz 09, 2009 21:04

Post » Czw sie 11, 2011 22:22 Re: Bursztynek- oblany kwasem; stracił wszystko...[Białystok]

Kasia od Behemotha pisze:Poprzedni właściciele nie zgłosili się po Bursztynka?

Czytając takie historie i widząc je codziennie zastanawiam się jakie gówno ludzie mają w głowie żeby tak pastwić się nad żywymi istotami.

UWAGA, DEBILU: JEŻELI NASTĘPNYM RAZEM ODCZUJESZ NARASTAJĄCE NAPIĘCIE BĄDŹ NUDĘ, SKIERUJ SWOJĄ ENERGIĘ NA JAKIEŚ DZIAŁANIE. POMASTURBUJ SIĘ, PRZEBIEGNIJ, UMYJ PODŁOGĘ, POKRZYCZ SOBIE. NIE MA SENSU ZNĘCAĆ SIĘ NAD ZWIERZAKIEM, NA PRAWDĘ.

jedna chwilka - nawet nie wiadomo czy jakiś debil miał w tym swój udział, już zostało wyjaśnione że tekst na początku to tylko taka "fabuła". Możliwe że ktoś go okaleczył ale możliwe również że jego rana to efekt jakiegoś wypadku :(
cukier krzepi

jokototo

Od: Nie sty 24, 2010 15:18

Post » Czw sie 11, 2011 22:23 Re: Bursztynek- oblany kwasem; stracił wszystko...[Białystok]

Popieram!

a najlepiej jakby debil wyzyl sie na rodzicach, zeby zobaczyli jaki szajs wychowali :evil:
Obrazek

Ania i jej Nitro

Post » Czw sie 11, 2011 22:24 Re: Bursztynek- oblany kwasem; stracił wszystko...[Białystok]

jokototo pisze:
Kasia od Behemotha pisze:Poprzedni właściciele nie zgłosili się po Bursztynka?

jedna chwilka - nawet nie wiadomo czy jakiś debil miał w tym swój udział, już zostało wyjaśnione że tekst na początku to tylko taka "fabuła". Możliwe że ktoś go okaleczył ale możliwe również że jego rana to efekt jakiegoś wypadku :(

Oj to przyznaje, ze troche mnie ponioslo. Mea culpa
Obrazek

Ania i jej Nitro

Post » Czw sie 11, 2011 22:31 Re: Bursztynek- oblany kwasem; stracił wszystko...[Białystok]

wiadomo w ogóle z kąd i czyj jest ten kocurek?

Kasia od Behemotha

Od: Śro wrz 09, 2009 21:04

Post » Pt sie 12, 2011 17:00 Re: Bursztynek- oblany kwasem; stracił wszystko...[Białystok]

Za DS dla Byusztynka :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Dominka1

Od: Czw paź 07, 2010 0:50

Post » Pt sie 12, 2011 17:40 Re: Bursztynek- oblany kwasem; stracił wszystko...[Białystok]

Bursztynku, mysle o Tobie mocno i trzymam kciuki za domek :ok: :1luvu:

niedlugo wrzesien, mam nadzieje, ze rusza adopcje, bo teraz wiadomo...

Piekny kotek, a na dodatek z ogromnym serduchem, bo przedstawil nam biedna kolezanke Gabi, ktora ma sie coraz lepiej, a i Cioteczki nie zalowaly pieniazkow na leczenie. :kotek:

Pozdrawiam goraco i miziaki dla kocurka :1luvu:
Obrazek

Ania i jej Nitro

Post » Sob sie 13, 2011 17:17 Re: Bursztynek- oblany kwasem; stracił wszystko...[Białystok]

kciuki i czekamy na foteczki :wink: :ok:
Obrazek Obrazek

agni3szka1

Od: Nie wrz 26, 2010 15:16

Post » Nie sie 14, 2011 19:32 Re: Bursztynek- oblany kwasem; stracił wszystko...[Białystok]

Cioteczki nie żałowały pieniążków, kochane są :1luvu: Mam nadzieję, że już wkrótce dostaniemy nowe zdjęcia przystojniaka :ok:
Obrazek POMÓŻ MU :arrow: Obrazek

Luspa

Od: Pt sie 29, 2008 20:26

[poprzednia][następna]