1,15 kg kociatko- przepuklina przeponowa- DROGA OPERACJA!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 03, 2011 15:39 Re: 1,15 kg kociatko- przepuklina przeponowa- DROGA OPERACJA!!!!

Dokładnie jak pisze Gutek, operacja jest na nasze konto tzn. na nasz "zeszyt", i my będziemy musieli zapłacić fakturę - co jednak je znaczy, ze mamy na to kasę przeznaczoną. Wpłaty czy na wroclawskie koty, czy do nas na konto, bazarki itp. jak najbardziej wskazane, a skoro są problemy z imieniem to może po prostu z dopiskiem - kotka z przepukliną?

Nr rachunku Fundacji Kocie Życie:
ALIOR BANK: 30 2490 0005 0000 4500 8315 1633

Bardzo prosimy w tytule wpłaty wpisać:
"darowizna na cele statutowe - kotka z przepukliną"

babazgaga

Od: Czw kwi 29, 2010 20:51

Post » Śro sie 03, 2011 21:09 Re: 1,15 kg kociatko- przepuklina przeponowa- DROGA OPERACJA!!!!

jak się czuje koteczka?

ewado

Od: Czw paź 14, 2010 15:14

Post » Czw sie 04, 2011 6:46 Re: 1,15 kg kociatko- przepuklina przeponowa- DROGA OPERACJA!!!!

To ja też się dopiszę odnośnie ustaleń poczynionych 2 dni temu co do kosztów - przepraszam, ze dopiero teraz, ale byłam bez komputera...

ewado pisze:
Gosia B pisze:.... Kciuki bardzo potrzebne. No i grosik na pokrycie kosztów zabiegu, bo tanie to nie będzie... :( Pewnie dostaniemy rachunek na krechę i trzeba go będzie pospłacać jak tylko uzbieramy potrzebną kwotę...

Na razie najważniejsze, żeby koteczka przeżyła....

z tego wynika, ze KŻ tylko pomogłą załatwic operację, ale pieniądze na nią trzeba teraz uzbierać

My też nie MAMY na tą operację. Zadłużyliśmy się u weta, rachunek trzeba będzie spłacić. Nie jesteśmy w stanie pokryć tych kosztów do ręki, po prostu zależało nam na czasie, żeby fundusze nie stanęły na drodze do życia koteczki. Zbieramy grosz do grosza tak samo jak Wy - organizujemy akcje, zbiórki i bazarki na kicię.
Porozumiałam się też wcześniej z turkawką na PW o sprawa wygląda tak:
1. kto przelał już pieniążki na fundację Chatul - nie ma problemu - pieniążki trafią do nas, żeby wspólnie pokryć koszt zabiegu.
2. Kot chciałby przesłać cokolwiek bezpośrednio do nas, poniżej podam konto naszej Fundacji.

I powtarzam jeszcze raz - NIE MAMY PIENIĘDZY NA ZAPŁACENIE FAKTURY OD RĘKI. PO PROSTU DOKTOR W SWEJ ŁASKAWOŚCI ZROBIŁ ZABIEG NA KRECHĘ.

Dane do przelewu:
Fundacja Kocie Życie
Alior Bank: 30 2490 0005 0000 4500 8315 1633

Gosia B

Od: Nie maja 17, 2009 9:35

Post » Czw sie 04, 2011 8:01 Re: 1,15 kg kociatko- przepuklina przeponowa- DROGA OPERACJA!!!!

Słuchajcie, ja myslałam, że skoro FKŻ zaoferowała się zapłacic za operację, to na konto F. Chatula będziemy zbierac na koszty pooperacyje, które jak dowiedziałm są spore, ale jeśli FKŻ nie ma kasy na to to ja mam prośbę, aby przelać pieniązki z konta F. Chatul na konto FKŻ. Ja na opiekę pooperacyjną zrobię bazarki z tych rzeczy, ktore już naszykowałam, tylko gdzieś mi aparat fot. wcięło i może wesprze mnie ten kto będzie miał możliwość i ochotę.
Czyli, tak aby nie było już niejasności, przelewamy uzbierana kaske na konto Fundacji Kocie Życie.
ObrazekObrazek

martka

Od: Śro gru 28, 2005 23:11

Post » Czw sie 04, 2011 8:16 Re: 1,15 kg kociatko- przepuklina przeponowa- DROGA OPERACJA!!!!

Martka, tak dokładnie jak rozmawiałyśmy powiedziałam,że bierzemy to na siebie, w sensie my się będziemy martwić o kasę i zbierać. Na nasze ryzyko robimy " na krechę".
Bałaś się,że nie uzbieramy i co wtedy.
No ryzyk-fizyk. Tak zwykle działamy, nie mamy zbyt wielu pieniędzy. Jednocześnie leczymy ileś tam kotów.
Wtedy właśnie kotu zakładamy wątek, robimy szoł i istniejemy dzięki wpłatom ludzkim.

Dlatego my prosimy tylko o zwrot za fakturę, za nic więcej. Za koszty operacji.

Z tego co mówiłaś dr Niedzielski mówił wstępnie coś o ok. 800zł. I tak nam daje rabaty. To bardzo porządny lekarz.
Dzięki jego zaufaniu mozemy się zadłużać, bo zawsze udaje się to spłacać dzięki ludziom takim jak wszyscy tutaj.
Bardzo dziękujemy.
Jutro odbieram fakturę, a Martka kotkę. Umówione jesteśmy w gabinecie o 17.00.

Niezwłocznie podam jej wysokość. Na fakturę mamy czas 7 dni do zapłaty. W żaden sposób nie możemy przekroczyć tego terminu, bo runie zaufanie do nas i tylko następne koty na tym stracą.

Gdybyś mogli więcej... ale wszysto rozbija sie o kasę... kasa kasa kasa
Mam nadzieję,że wyjasniliśmy wszystkie wątpliwości.

Z pewnością Martce bardzo przydadzą się pieniążki na dalszą opiekę. Jak nie ten kot to inny. Zawsze jakąś biedą się zajmuje. A za kota kciuki!
Obrazek

Eddzia

Od: Pt gru 12, 2008 19:38

Post » Czw sie 04, 2011 8:30 Re: 1,15 kg kociatko- przepuklina przeponowa- DROGA OPERACJA!!!!

Myślę, że wszystko już zostało powiedziane, ja proszę o przelanie kaski i wpłaty na FKŻ.
I proszę o kciuki za Malutką, jutro zabieram ją do domku.
Edzia, pamietam, że mam czekac na Ciebie o 17 :wink:

Tak dr Niedzielski mówił mi, że zamknie to kwotą 800zł.
ObrazekObrazek

martka

Post » Czw sie 04, 2011 8:35 Re: 1,15 kg kociatko- przepuklina przeponowa- DROGA OPERACJA!!!!

martka pisze:I proszę o kciuki za Malutką, jutro zabieram ją do domku.

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Czw sie 04, 2011 8:50 Re: 1,15 kg kociatko- przepuklina przeponowa- DROGA OPERACJA!!!!

:ok: :ok: :ok: :ok: za zdrowie Malutkiej :)
A kiedy pada deszcz Bezdomne koty mokną - Co zrobić masz, sam wiesz: W piwnicy otwórz okno. A kiedy szron się szkli, spod nóg i kół śnieg pryska Zamknięte uchyl drzwi, Zmarznięte wpuść kociska. Bo może być i tak: W twych grzechach zaczną grzebać, A kot - da łapką znak, Uchyli furtkę Nieba..

Magdalena424

Od: Czw paź 26, 2006 15:16

Post » Czw sie 04, 2011 9:09 Re: 1,15 kg kociatko- przepuklina przeponowa- DROGA OPERACJA!!!!

Świeże wieści:
koteczka czuje się dobrze
ma apetyt
dostaje antyb- Synergal
dostaje w razie potrzeby leki p/bólowe

Jutro zabieram ją do domu :)
ObrazekObrazek

martka

Post » Czw sie 04, 2011 9:13 Re: 1,15 kg kociatko- przepuklina przeponowa- DROGA OPERACJA!!!!

super wiadomości :1luvu:
Dziś też przeleję parę zł na konto FKŻ :ok:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Czw sie 04, 2011 9:15 Re: 1,15 kg kociatko- przepuklina przeponowa- DROGA OPERACJA!!!!

martka pisze:Świeże wieści:
koteczka czuje się dobrze
ma apetyt
dostaje antyb- Synergal
dostaje w razie potrzeby leki p/bólowe

Jutro zabieram ją do domu :)

na takie wieści czekamy SUPER :D :D :ok: :ok:
A kiedy pada deszcz Bezdomne koty mokną - Co zrobić masz, sam wiesz: W piwnicy otwórz okno. A kiedy szron się szkli, spod nóg i kół śnieg pryska Zamknięte uchyl drzwi, Zmarznięte wpuść kociska. Bo może być i tak: W twych grzechach zaczną grzebać, A kot - da łapką znak, Uchyli furtkę Nieba..

Magdalena424

Od: Czw paź 26, 2006 15:16

Post » Czw sie 04, 2011 9:19 Re: 1,15 kg kociatko- przepuklina przeponowa- DROGA OPERACJA!!!!

Przepraszam za zamieszanie ale czy ktoś może tu jeszcze raz podkleić link do akcji na Fb? Szukam i nie mogę znaleźć, a chciałabym znajomym porozsyłać...

Gosia B

Post » Czw sie 04, 2011 9:23 Re: 1,15 kg kociatko- przepuklina przeponowa- DROGA OPERACJA!!!!

ObrazekObrazek

martka

Post » Czw sie 04, 2011 10:33 Re: 1,15 kg kociatko- przepuklina przeponowa- DROGA OPERACJA!!!!

Dokładnie, bardzo dziękuję :)

Gosia B

Post » Czw sie 04, 2011 11:34 Re: 1,15 kg kociatko- przepuklina przeponowa- DROGA OPERACJA!!!!

Też przeleję pieniądze z bazarku, nie jest tego dużo ale grosz do grosza... :ok:

Poszło
Psotka 23.02.2009 - 8.04.2015 [*]
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=88961

ObrazekObrazek

Amanda_0net

Od: Pon mar 13, 2006 20:56

[poprzednia][następna]