maly kociak ze zwichniętym kręgosłupem :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Nowe imię dla Foczki

Ankieta wygasła Czw lip 21, 2011 20:12

Lusia
14
14%
Milusia
8
8%
Dobrochna
1
1%
Pysia
11
11%
Gwiazdka
5
5%
Czarka/Czarusia
5
5%
Iskierka
12
12%
Coco
30
29%
Aksamitka
14
14%
Uzia
2
2%

Liczba głosów : 102

Post » Czw lip 14, 2011 15:17 Re: maly kociak ze zlamanym kregoslupem :(

ufffff przeprasza, ze tak dlugo ale potem musialam jeszcze zalatwic pare spraw na miescie, a u nas dzis ogromne korki (jakis mecz) a ja musialam zalatwiac tematy w tamtym wlasnie rejonie :evil: :evil: :evil:

Foczka jest po rezonansie, ale pierwsze wiesci bedziemy mialy po 20.00 wiec kcukasy jaknajbardziej potrzebne :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

A Foczka jest przepiękna, przecudna 20000000% curkru w cukrze :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: taka zywiutenka i wogole :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Luzia i Ewu JESTEŚCIE WSPANIALE :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ludzi można podzielić z grubsza na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los. Oscar Wilde

ObrazekObrazekObrazekObrazek

ogonia

Od: Pon gru 06, 2010 12:46

Post » Czw lip 14, 2011 18:06 Re: maly kociak ze zlamanym kregoslupem :(

Dołączę z kciukami :ok: :ok:

osiek39

Od: Wto lis 23, 2010 1:05

Post » Czw lip 14, 2011 18:11 Re: maly kociak ze zlamanym kregoslupem :(

i ja :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: ogromne :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Czw lip 14, 2011 22:39 Re: maly kociak ze zlamanym kregoslupem :(

Jak tu potwornie cicho, aż niepokojąco ....

Wyniki miały być po 20:00, a już prawie północ.
Obserwuję, czekam, a tu nagła cisza ...
Co z maleńką ?????
Nie znam FB, może tam się coś pojawiło, ale niech ktoś coś TUTAJ wreszcie napisze :(

Iza124

Od: Śro lip 13, 2011 0:06

Post » Czw lip 14, 2011 23:02 Re: maly kociak ze zlamanym kregoslupem :(

Iza124 pisze:Nie znam FB, może tam się coś pojawiło, ale niech ktoś coś TUTAJ wreszcie napisze :(

na FB też cisza...
ObrazekObrazekObrazek

Selenga

Od: Wto kwi 01, 2008 10:46

Post » Czw lip 14, 2011 23:11 Re: maly kociak ze zlamanym kregoslupem :(

Dzięki, ale to jest z lekka niepokojące, nie sądzisz ?
Widzę, że nie tylko ja czekam na wieści ..., a już myślałam, że wszyscy zapomnieli ...

Iza124

Post » Czw lip 14, 2011 23:14 Re: maly kociak ze zlamanym kregoslupem :(

Ja też co trochę zaglądam i sprawdzam.
Może to tylko kłopoty z internetem? Podobno w całej Polsce miały być dzisiaj burze, u mnie często wtedy znika net.
Mam nadzieję, że z Foczką wszystko w porządku i będzie coraz lepiej :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek
Sprawdź, czy kupujesz produkty firm prowadzących testy na zwierzętach: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=8&t=156138
http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=600483

alata

Od: Pt lis 19, 2010 1:25

Post » Czw lip 14, 2011 23:17 Re: maly kociak ze zlamanym kregoslupem :(

Brak wiadomości to dobre wiadomości. I tego się trzymajmy na razie.
Krzysiekbolo

Post » Pt lip 15, 2011 0:31 Re: maly kociak ze zlamanym kregoslupem :(

<alata> U nas burzy nie było.
Zresztą internet to fale elektromagnetyczne, które tak czy siak się rozchodzą, inaczej ogólnoświatowy od dziesiątek lat różnoraki kontakt, przekaz za ich pomocą byłby niemożliwy, itd, itp.
Burze mogą mieć wpływ, co najwyżej, na działanie naziemnych lokalnych urządzeń emitujących i odbierających, jako zasilanych prądem.

<Krzysiekbolo>, też to powiedzonko miałam na końcu palców, lecz w tej konkretnej sytuacji trwająca cisza baaardzo mi ciąży.
Nowa tu jestem (z powodu tej Foczki; też mało wprawna w internecie) i nie wiem czy i jak bardzo można polegać na słowach <ogonii>, bo Was nie znam. A to na podstawie JEJ informacji z popołudnia tak tu warujemy ...
Jutro/=dziś zbierze gromy za tę ciszę.
Cóż, zaciskam zęby i czekam ... :?

Iza124

Post » Pt lip 15, 2011 1:05 Re: maly kociak ze zlamanym kregoslupem :(

Iza124 pisze:<alata> U nas burzy nie było.
Zresztą internet to fale elektromagnetyczne, które tak czy siak się rozchodzą, inaczej ogólnoświatowy od dziesiątek lat różnoraki kontakt, przekaz za ich pomocą byłby niemożliwy, itd, itp.
Burze mogą mieć wpływ, co najwyżej, na działanie naziemnych lokalnych urządzeń emitujących i odbierających, jako zasilanych prądem.

<Krzysiekbolo>, też to powiedzonko miałam na końcu palców, lecz w tej konkretnej sytuacji trwająca cisza baaardzo mi ciąży.
Nowa tu jestem (z powodu tej Foczki; też mało wprawna w internecie) i nie wiem czy i jak bardzo można polegać na słowach <ogonii>, bo Was nie znam. A to na podstawie JEJ informacji z popołudnia tak tu warujemy ...
Jutro/=dziś zbierze gromy za tę ciszę.
Cóż, zaciskam zęby i czekam ... :?

Dziękuję, że zechciałaś mnie oświecić :wink: - mój dostawca internetu pewnie nic nie wie o falach elektromagnetycznych i dlatego czasem wciska kit, że musi coś naprawiać :mrgreen: .
Dziewczyny mogą mieć kłopoty z dostępem do sieci. Z różnych powodów. Poza tym mają naprawdę sporo pracy i dużo kotów pod opieką.
Jeśli dobrze zrozumiałam, stan kici jest stabilny, więc poczekajmy spokojnie na informacje :ok: Mam nadzieję, że będą dobre :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek
Sprawdź, czy kupujesz produkty firm prowadzących testy na zwierzętach: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=8&t=156138
http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=600483

alata

Od: Pt lis 19, 2010 1:25

Post » Pt lip 15, 2011 1:28 Re: maly kociak ze zlamanym kregoslupem :(

Iza124 pisze:<alata> U nas burzy nie było.

taaaa.... zwłaszcza jak te fale przesyłane są po kablu...
ObrazekObrazekObrazek

Selenga

Od: Wto kwi 01, 2008 10:46

Post » Pt lip 15, 2011 2:11 Re: maly kociak ze zlamanym kregoslupem :(

<alata>, przepraszam Cię najmocniej za to 'oświecanie' :lol: ; ot, tak sobie chlapnęłam, luźno. Zdalnie czasem trudno wyczuć rozmówcę i jego np. poczucie humoru; banialuki jakie czytuję, wprawiają mnie niejednokrotnie w osłupienie, choć za alfę i omegę się nie uważam. Fundnij sobie dostawę z powietrza :lol: , wtedy tylko własny domowy router zgaśnie jeśli zdarzy się awaria prądu. Tak miałam 2 nocki temu :mrgreen: przez godzinę, właśnie czytając o Malutkiej.

Mimo mej ułomności starcza mi empatii by sobie wyobrazić, że Luiza (chyba tak ma na imię) przyjechawszy z Malutką na badania absolutnie nie miała głowy by pisać, bo stale jest z nią i dogląda, troszczy się. Dla Malutkiej to na pewno duży stres - wiele godzin podróży i potem obcy ludzie, badania. Ciekawe, jak ona to wszystko zniosła, taka maleńka ?
Oczekiwałam informacji od <ogonii>, skoro wydawała się dobrze zorientowana i towarzysząca (?) na miejscu. Tyle.

Nadal z niepokojem oczekuję wiadomości o Foczce, i oby jak najlepszych. A Luizę podziwiam z całego serca za niezwykłą determinację :!: :!: :!:
Za to, że tak nas wszystkich poruszyła i zmobilizowała szukając pomocy dla Kiciulki :!: :!: :!:

Iza124

Post » Pt lip 15, 2011 5:18 Re: maly kociak ze zlamanym kregoslupem :(

Dopiero znalazłam wątek. Zaznaczam....i czekam na wieści
Każdy kotek zostawia odcisk
swojej łapki w twoim sercu[

Figaro52

Od: Śro lip 22, 2009 5:09

Post » Pt lip 15, 2011 5:48 Re: maly kociak ze zlamanym kregoslupem :(

i jakie nowinki?
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]