Foczka jest po rezonansie, ale pierwsze wiesci bedziemy mialy po 20.00 wiec kcukasy jaknajbardziej potrzebne

A Foczka jest przepiękna, przecudna 20000000% curkru w cukrze

Luzia i Ewu JESTEŚCIE WSPANIALE

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Iza124 pisze:Nie znam FB, może tam się coś pojawiło, ale niech ktoś coś TUTAJ wreszcie napisze
Iza124 pisze:<alata> U nas burzy nie było.
Zresztą internet to fale elektromagnetyczne, które tak czy siak się rozchodzą, inaczej ogólnoświatowy od dziesiątek lat różnoraki kontakt, przekaz za ich pomocą byłby niemożliwy, itd, itp.
Burze mogą mieć wpływ, co najwyżej, na działanie naziemnych lokalnych urządzeń emitujących i odbierających, jako zasilanych prądem.
<Krzysiekbolo>, też to powiedzonko miałam na końcu palców, lecz w tej konkretnej sytuacji trwająca cisza baaardzo mi ciąży.
Nowa tu jestem (z powodu tej Foczki; też mało wprawna w internecie) i nie wiem czy i jak bardzo można polegać na słowach <ogonii>, bo Was nie znam. A to na podstawie JEJ informacji z popołudnia tak tu warujemy ...
Jutro/=dziś zbierze gromy za tę ciszę.
Cóż, zaciskam zęby i czekam ...
Iza124 pisze:<alata> U nas burzy nie było.
Zresztą internet to fale elektromagnetyczne, które tak czy siak się rozchodzą, inaczej ogólnoświatowy od dziesiątek lat różnoraki kontakt, przekaz za ich pomocą byłby niemożliwy, itd, itp.
Burze mogą mieć wpływ, co najwyżej, na działanie naziemnych lokalnych urządzeń emitujących i odbierających, jako zasilanych prądem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 100 gości