Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Alex405 pisze:Podrzucam. Straszna tragedia kotów![]()
Tej kobiecie też współczuję, moim zdaniem takie osoby mają problemy psychiczne. Biorą koty z samotności, potrzeby pomocy lub sprawowania kontroli, ale to się źle kończy, bo to one przede wszystkim potrzebują pomocy specjalisty. Zaniedbany dom tylko to potwierdza. Dobrze chociaż, że ta kobieta jest na tyle świadoma, że chce oddać koty...
jasdor pisze:Alex405 pisze:Podrzucam. Straszna tragedia kotów![]()
Tej kobiecie też współczuję, moim zdaniem takie osoby mają problemy psychiczne. Biorą koty z samotności, potrzeby pomocy lub sprawowania kontroli, ale to się źle kończy, bo to one przede wszystkim potrzebują pomocy specjalisty. Zaniedbany dom tylko to potwierdza. Dobrze chociaż, że ta kobieta jest na tyle świadoma, że chce oddać koty...
Alex - trafiłaś w samo sednoAle jakbyś spędziła z taką panią parę miesięcy - przestałabyś jej współczuć, a chciałabyś ją ...
dolabra pisze:marija,
karma i żwirek ode mnie powinien dojśc dzisiaj, przepraszam że tak późno..
marija pisze:[...] bo tam nie ma jak wątróbki ugotować i trzeba będzie koty na gotową karmę przestawić [...]
marija pisze:Dzięki, Adamie, raz jeszcze. Już do tej pani z allegro wysłałam mejla. Żeby się udało, żeby udało![]()
![]()
![]()
Z nowosci to tak: siły do baby nie mam już za grosz. Puchy i/d zawiozłam, bo lament, że Łatka znowu ma rozwolnienie. A pani eksperymenty robi: odstawia kreon, odstawia jedzenie, daje jedzenie, daje kreon, obserwuje kupę, dzwoni do mnie, że sraczka, dzwoni, że zatwardzenie- wymiękam![]()
Ponieważ termin wyprowadzki i opuszczenia Wypoczynkowej zbliża się wielkimi krokami udało nam się cudemzałatwić lokum dla kotów "na letnisku". To jest taka działka, domek i trochę terenu, który osiatkujemy i tam będą kociaste na adopcje czekać. No i oczywiście- nie pasuje, bo tam nie ma jak wątróbki ugotować i trzeba będzie koty na gotową karmę przestawić i pani jęczy, że nie da rady i dzwoni do mnie i sapie i wyczekujące pauzy robi
w nadziei, ze zadeklaruję, że oczywiście, jak najbardziej będę łożyć na trzydziestkę jej kotów, bo przecież mi zbywa....
Naprawdę mam dość....
Użytkownicy przeglądający ten dział: koszka, puszatek i 436 gości