Z komornikiem w tle. ..KOCI DRAMAT. BŁAGAM O POMOC!!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 01, 2011 12:32 Re: Z komornikiem w tle. ..KOCI DRAMAT. BŁAGAM O POMOC!!!!!!

:( :(

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pt lip 01, 2011 12:35 Re: Z komornikiem w tle. ..KOCI DRAMAT. BŁAGAM O POMOC!!!!!!

Alex405 pisze:Podrzucam. Straszna tragedia kotów :(
Tej kobiecie też współczuję, moim zdaniem takie osoby mają problemy psychiczne. Biorą koty z samotności, potrzeby pomocy lub sprawowania kontroli, ale to się źle kończy, bo to one przede wszystkim potrzebują pomocy specjalisty. Zaniedbany dom tylko to potwierdza. Dobrze chociaż, że ta kobieta jest na tyle świadoma, że chce oddać koty...

Alex - trafiłaś w samo sedno :ok: Ale jakbyś spędziła z taką panią parę miesięcy - przestałabyś jej współczuć, a chciałabyś ją ... :evil:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pt lip 01, 2011 13:46 Re: Z komornikiem w tle. ..KOCI DRAMAT. BŁAGAM O POMOC!!!!!!

marija,
karma i żwirek ode mnie powinien dojśc dzisiaj, przepraszam że tak późno..
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Sob lip 02, 2011 6:28 Re: Z komornikiem w tle. ..KOCI DRAMAT. BŁAGAM O POMOC!!!!!!

jasdor pisze:
Alex405 pisze:Podrzucam. Straszna tragedia kotów :(
Tej kobiecie też współczuję, moim zdaniem takie osoby mają problemy psychiczne. Biorą koty z samotności, potrzeby pomocy lub sprawowania kontroli, ale to się źle kończy, bo to one przede wszystkim potrzebują pomocy specjalisty. Zaniedbany dom tylko to potwierdza. Dobrze chociaż, że ta kobieta jest na tyle świadoma, że chce oddać koty...

Alex - trafiłaś w samo sedno :ok: Ale jakbyś spędziła z taką panią parę miesięcy - przestałabyś jej współczuć, a chciałabyś ją ... :evil:

Zgadzam się...
W którymś momencie człowiek ma dość takiej pani... :roll:
kotom należy współczuć , bo sobie sami nie poradzą.
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Sob lip 02, 2011 22:42 Re: Z komornikiem w tle. ..KOCI DRAMAT. BŁAGAM O POMOC!!!!!!

dolabra pisze:marija,
karma i żwirek ode mnie powinien dojśc dzisiaj, przepraszam że tak późno..

Doszły.
Dziękujemy pięknie :1luvu:
Jutro pojadę i dowiem się co nowego.
Dzwonił do mnie pan chętny na mojego tymczasa Rooneya. Odesłałam po Rudego do pani. Ciekawe, czy przyzna się, że był chętny :roll:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Od: Czw gru 28, 2006 22:44

Post » Nie lip 03, 2011 10:37 Re: Z komornikiem w tle. ..KOCI DRAMAT. BŁAGAM O POMOC!!!!!!

Mam nadzieję, że się uda i kot znajdzie dobry dom.

Ze spraw ważnych to osobiście przekażę Ci połowę zysku z bazarku tj 25 zł viewtopic.php?f=27&t=129236 tylko jak wrócę z urlopu tzn za tydzień, bo teraz nawet tel nie mam ( ładowarkę zostawiłam w pracy :oops: )
Obrazek

montes

Od: Śro lut 22, 2006 20:45

Post » Śro lip 06, 2011 13:10 Re: Z komornikiem w tle. ..KOCI DRAMAT. BŁAGAM O POMOC!!!!!!

Dzień dobry!

Dostałem odpowiedź na ogłoszenie na Allegro - szczegóły wysłałem do założycielki wątku.
Może przynajmniej jeden z kotów dostanie dom :piwa: :piwa: :piwa:

Adam
aburacze

Post » Śro lip 06, 2011 19:24 Re: Z komornikiem w tle. ..KOCI DRAMAT. BŁAGAM O POMOC!!!!!!

Dzięki, Adamie, raz jeszcze. Już do tej pani z allegro wysłałam mejla. Żeby się udało, żeby udało :ok: :ok: :ok:

Z nowosci to tak: siły do baby nie mam już za grosz. Puchy i/d zawiozłam, bo lament, że Łatka znowu ma rozwolnienie. A pani eksperymenty robi: odstawia kreon, odstawia jedzenie, daje jedzenie, daje kreon, obserwuje kupę, dzwoni do mnie, że sraczka, dzwoni, że zatwardzenie- wymiękam :cry:

Ponieważ termin wyprowadzki i opuszczenia Wypoczynkowej zbliża się wielkimi krokami udało nam się cudem :!: załatwić lokum dla kotów "na letnisku". To jest taka działka, domek i trochę terenu, który osiatkujemy i tam będą kociaste na adopcje czekać. No i oczywiście- nie pasuje, bo tam nie ma jak wątróbki ugotować i trzeba będzie koty na gotową karmę przestawić i pani jęczy, że nie da rady i dzwoni do mnie i sapie i wyczekujące pauzy robi :roll: w nadziei, ze zadeklaruję, że oczywiście, jak najbardziej będę łożyć na trzydziestkę jej kotów, bo przecież mi zbywa....
Naprawdę mam dość....
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Śro lip 06, 2011 19:35 Re: Z komornikiem w tle. ..KOCI DRAMAT. BŁAGAM O POMOC!!!!!!

marija pisze:[...] bo tam nie ma jak wątróbki ugotować i trzeba będzie koty na gotową karmę przestawić [...]

Spokojnie marija, można zawsze surowe mięso dawać, tylko suplementujcie zmielonymi skorupkami z jajek i smalcem, aby równowaga wapń-fosfor została zachowana :ok:
A wtedy to nawet te koty na BARFie właściwie będą :mrgreen:
"Niektórym ludziom aż chce się przybić piątkę! ...W twarz. ... Krzesłem."
Obrazek
Obrazek
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ludmiłku... [*] żegnaj Najukochańszy Przyjacielu...30.12.2011r.
Mikusiu... [*] Ty też...17.04.2013r.
Obrazek

Szejbal

Od: Czw maja 08, 2008 23:16

Post » Śro lip 06, 2011 19:38 Re: Z komornikiem w tle. ..KOCI DRAMAT. BŁAGAM O POMOC!!!!!!

Marija, bardzo współczuję, to dopiero początek. Czeka Was jeszcze długa, wyboista i ciernista droga. :( Ustąpisz babie jeszcze nie raz, przywieziesz jedzenie, bedziesz tłumić w sobie gniew, rozpacz i niemoc - dla kotów :( Aż w końcu cierpliwość Ci się wyczerpie, poczujesz bezradność - ale nie możesz się zniechęcić. Im nikt inny nie pomoże :ok: :ok:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Śro lip 06, 2011 20:12 Re: Z komornikiem w tle. ..KOCI DRAMAT. BŁAGAM O POMOC!!!!!!

Dzięki :1luvu: już mnie ....strzela, ale zmilczam, bo to o koty przecież chodzi :cry:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Śro lip 06, 2011 23:15 Re: Z komornikiem w tle. ..KOCI DRAMAT. BŁAGAM O POMOC!!!!!!

dobrze, że chociaż znalazła się ta letnia kolonia dla Futrzaków
kciuki za domki :ok: :ok: kciuki za reformowalność ich Właścicielki :ok: :ok:
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Czw lip 07, 2011 8:57 Re: Z komornikiem w tle. ..KOCI DRAMAT. BŁAGAM O POMOC!!!!!!

marija pisze:Dzięki, Adamie, raz jeszcze. Już do tej pani z allegro wysłałam mejla. Żeby się udało, żeby udało :ok: :ok: :ok:

Z nowosci to tak: siły do baby nie mam już za grosz. Puchy i/d zawiozłam, bo lament, że Łatka znowu ma rozwolnienie. A pani eksperymenty robi: odstawia kreon, odstawia jedzenie, daje jedzenie, daje kreon, obserwuje kupę, dzwoni do mnie, że sraczka, dzwoni, że zatwardzenie- wymiękam :cry:

Ponieważ termin wyprowadzki i opuszczenia Wypoczynkowej zbliża się wielkimi krokami udało nam się cudem :!: załatwić lokum dla kotów "na letnisku". To jest taka działka, domek i trochę terenu, który osiatkujemy i tam będą kociaste na adopcje czekać. No i oczywiście- nie pasuje, bo tam nie ma jak wątróbki ugotować i trzeba będzie koty na gotową karmę przestawić i pani jęczy, że nie da rady i dzwoni do mnie i sapie i wyczekujące pauzy robi :roll: w nadziei, ze zadeklaruję, że oczywiście, jak najbardziej będę łożyć na trzydziestkę jej kotów, bo przecież mi zbywa....
Naprawdę mam dość....

Jesteś i tak genialna,że załatwiłaś lokum .. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Czw lip 07, 2011 9:04 Re: Z komornikiem w tle. ..KOCI DRAMAT. BŁAGAM O POMOC!!!!!!

Babusem się nie przejmuj (wiem, że to nie jest łatwe), tylko ustaw do pionu i wyprostuj sprawę, że to, co robisz nie jest dla jej wygody, tylko dla dobra kociaków.
Super, że się udało z lokum.
Nieustające :ok: :ok: :ok:

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

[poprzednia][następna]