RZESZÓW-sterylki,kastracje i inne "rewelacje" :/

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 17, 2011 14:14 Re: RZESZÓW-sterylki,kastracje i inne "rewelacje" :/

Po Koteńce nadal ani śladu... A teraz leje przeokrutnie... A Ona do tego kanału zeszła wczoraj... Ja już nie mogę! :crying:
"Niektórym ludziom aż chce się przybić piątkę! ...W twarz. ... Krzesłem."
Obrazek
Obrazek
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ludmiłku... [*] żegnaj Najukochańszy Przyjacielu...30.12.2011r.
Mikusiu... [*] Ty też...17.04.2013r.
Obrazek

Szejbal

Od: Czw maja 08, 2008 23:16

Post » Pt cze 17, 2011 17:32 Re: RZESZÓW-sterylki,kastracje i inne "rewelacje" :/

Jesooooooooo! Jaka ulga! Wychodzę z pracy i zadzwoniła do mnie Pani karmicielka. Ona mieszka w domu. I mówi mi, że Koteńka przyszła do niej i weszła sama do sieni (bo ta Pani mieszka w domu wolnostojącym). To ja od razu, żeby ją tam zamknęła i dzwonimy po pomoc! 8O Udało się bez problemu biedaczkę w tym pomieszczeniu zamknąć. Została złapana, za bardzo nie protestowała w zasadzie :roll: Ona przyszła po pomoc, zdecydowała się zaryzykować, chociaż na pewno bała się jakniewiemco 8) Tyle łapania, myślałyśmy, że wczoraj pożegnała się i poszła zakończyć żywota w tym śmierdzącym kanale w Mikośce. A tu .... PRZYSZŁA SAMA :!: Jest w okropnym stanie... :( Ale chociaż tyle, że jeśli nic nie da się zrobić, pomóc jej - to nie będzie przynajmniej sama cierpieć... :cry:
Dziękuję Wam za dotychczasowe wsparcie i kciuki. :oops:
Obrazek
Obrazek
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Obrazek

Szejbal

Post » Pt cze 17, 2011 17:42 Re: RZESZÓW-sterylki,kastracje i inne "rewelacje" :/

Oby udało się ją uratować :ok:
O maleństwa boję się pytać...

Lisabeth

Od: Śro wrz 21, 2005 20:24

Post » Pt cze 17, 2011 17:44 Re: RZESZÓW-sterylki,kastracje i inne "rewelacje" :/

Na razie nic nie wiadomo. :(
Obrazek
Obrazek
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Obrazek

Szejbal

Post » Pt cze 17, 2011 17:48 Re: RZESZÓW-sterylki,kastracje i inne "rewelacje" :/

Szejbal pisze:Jesooooooooo! Jaka ulga! Wychodzę z pracy i zadzwoniła do mnie Pani karmicielka. Ona mieszka w domu. I mówi mi, że Koteńka przyszła do niej i weszła sama do sieni (bo ta Pani mieszka w domu wolnostojącym). To ja od razu, żeby ją tam zamknęła i dzwonimy po pomoc! 8O Udało się bez problemu biedaczkę w tym pomieszczeniu zamknąć. Została złapana, za bardzo nie protestowała w zasadzie :roll: Ona przyszła po pomoc, zdecydowała się zaryzykować, chociaż na pewno bała się jakniewiemco 8) Tyle łapania, myślałyśmy, że wczoraj pożegnała się i poszła zakończyć żywota w tym śmierdzącym kanale w Mikośce. A tu .... PRZYSZŁA SAMA :!: Jest w okropnym stanie... :( Ale chociaż tyle, że jeśli nic nie da się zrobić, pomóc jej - to nie będzie przynajmniej sama cierpieć... :cry:
Dziękuję Wam za dotychczasowe wsparcie i kciuki. :oops:

Boże, jak dobrze!!!!!!! Odkąd przeczytałam o koteńce, to cały czas o niej myślę!!!
Co z kotunią teraz? Gdzie ona jest, czy jest już u weta?

Trzymam kciuki za biedulkę :ok: :ok: oby się udało :ok: oby się udało :ok: oby się udało :ok:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Pt cze 17, 2011 17:55 Re: RZESZÓW-sterylki,kastracje i inne "rewelacje" :/

Zuziu, Koteńka jest teraz w schronisku i myślę, że zadzwonili od razu po weta... Więcej na razie nic nie wiem :oops:
Obrazek
Obrazek
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Obrazek

Szejbal

Post » Pt cze 17, 2011 17:58 Re: RZESZÓW-sterylki,kastracje i inne "rewelacje" :/

Hmm...w schronisku :roll:
Może by tak jednak dopytać o jej stan, co by się tak nagle nie okazał beznadziejny.
Obrazek

wania71

Od: Pt maja 19, 2006 17:17

Post » Pt cze 17, 2011 18:10 Re: RZESZÓW-sterylki,kastracje i inne "rewelacje" :/

wania71 pisze:Hmm...w schronisku :roll:
Może by tak jednak dopytać o jej stan, co by się tak nagle nie okazał beznadziejny.

Waniu, nie twierdzę, że jej stan jest dobry, jest wprost przeciwnie. Dlatego pisałam, że zachodzi możliwość uśpienia :cry: Dziewczyny będą dowiadywać się cały czas... Nic innego nie dało się zrobić. Przynajmniej, gdyby się coś z nią działo bardzo złego, to nie będzie zdana na powolne i bolesne umieranie. Tylko tyle mogę napisać - tak, to by leżała gdzieś w tamtych chaszczach i konała :crying:
Obrazek
Obrazek
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Obrazek

Szejbal

Post » Pt cze 17, 2011 18:36 Re: RZESZÓW-sterylki,kastracje i inne "rewelacje" :/

A czy jest w tym schronisku jakaś poczciwa dusza, która będzie chciała zawalczyć o koteńkę? Czy tylko stwierdzą, że stan beznadziejny i uśpią?????

Jeżeli trzeba będzie leczyć, zbierzemy fundusze!!! Dołożę do leczenia, niech ta kotka dostanie szansę...
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Pt cze 17, 2011 18:43 Re: RZESZÓW-sterylki,kastracje i inne "rewelacje" :/

Koteńka... Miała w brzuchu płody w rozkładzie... Przed chwilą miałam telefon. Zatrucie całkowite organizmu, w badaniu krwi anemia :crying: :crying: :crying: W stanie strasznym, ona już jeść przestała, jeszcze mlekiem jakoś się żywiła... :crying: Powiedzieli, że Ona prawdopodobnie nie mogła umrzeć, że jeszcze coś ją trzymało przy życiu, ale co? :crying: Może to, że szukała pomocy, żeby jej ktoś ulżył w tym :crying:
Obrazek
Obrazek
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Obrazek

Szejbal

Post » Pt cze 17, 2011 18:46 Re: RZESZÓW-sterylki,kastracje i inne "rewelacje" :/

BOZE :strach: :strach: :strach: Beatko, a czy ona żyje 8O

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pt cze 17, 2011 18:49 Re: RZESZÓW-sterylki,kastracje i inne "rewelacje" :/

Czyli to nie były jej dzieci ? Ona tym oseskom chciała pomóc ?!
Gunia i Zulka&Fruzia
Obrazek Obrazek

GuniaP

Od: Czw sie 05, 2004 20:34

Post » Pt cze 17, 2011 18:51 Re: RZESZÓW-sterylki,kastracje i inne "rewelacje" :/

GuniaP pisze:Czyli to nie były jej dzieci ? Ona tym oseskom chciała pomóc ?!

Uratować życie :(

jasdor

Post » Pt cze 17, 2011 18:55 Re: RZESZÓW-sterylki,kastracje i inne "rewelacje" :/

:cry: biedna kicia...
Gunia i Zulka&Fruzia
Obrazek Obrazek

GuniaP

Od: Czw sie 05, 2004 20:34

Post » Pt cze 17, 2011 19:04 Re: RZESZÓW-sterylki,kastracje i inne "rewelacje" :/

Szejbalku, jakby nie Ty, nikt nie zainteresowałby się koteczką. Poszła - to poszła. Przyjdzie na jedzenie. Nie przyszła? TZN, że pewnie coś się jej stało. Nie przyszła już nigdy? To pewnie gdzieś zdechła. Tak ludzie myślą, nawet Ci, którzy karmią koty. Nikt by jej nie szukał, nie chodził po zaroślach, nie łapał, nie ratował jakby nie Wy. No, może ta Pani, do której kotka dzisiaj przyszła.

jasdor

[poprzednia][następna]